Paaiškėjo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandų starto penketai

Paaiškėjo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandų starto penketai


Pasibaigus balsavimui, ketvirtadienį paaiškėjo Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandų starto penketai bei jų kapitonai.


Rytų konferencijos komandos kapitonu tapo daugiausiai balsų surinkęs „Milwaukee Bucks“ žaidėjas graikas Giannis Antetokounmpo. Šios ekipos starto penkete taip pat žais Kawhi Leonardas („Toronto Raptors“), Joelis Embiidas („Philadelphia 76ers“), Kemba Walkeris („Charlotte Hornets“) ir Kyrie'is Irvingas („Boston Celtics“).


Vakarų komandos kapitonu tapo LeBronas Jamesas („Los Angeles Lakers“), o į starto penketą taip pat pateko Paulas George'as („Oklahoma City Thunder“), Kevinas Durantas („Golden State Warriors“), Stephenas Curry („Golden State Warriors“) bei Jamesas Hardenas („Houston Rockets“).


„Dallas Mavericks“ naujokas slovėnas Luka Dončičius pagal žiūrovų balsavimą buvo antras, bet sudėjus žurnalistų ir NBA žaidėjų balsus, jis į starto penketą nepateko.


Balsavime dalyvavo krepšinio sirgaliai, taip pat - NBA žaidėjai ir žurnalistai. Komandų kapitonai rinksis atsarginius krepšininkus.


NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vasario 17 dieną vyks Šarlotėje.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)