Savaitės horoskopai: sausio 18 – 24 d.

Savaitės horoskopai: sausio 18 – 24 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje būsite linkę elgtis beatodairiškai, kažko siekti bet kokia kaina. Svarbu susivokti, kas yra teisinga, o kas gali nuvesti į klaidas, priklausomybes. Derėtų atidžiau rinktis prekes, jeigu ketinate ką nors pirkti iš technikos, elektros prekių. Ir neskubėkite pasiduoti lengvo praturtėjimo pagundai. Savaitgalį noriai gilinsitės į svetimus reikalus, teiksite patarimus. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Jeigu leisitės į kelionę, turbūt neišvengsite sunkumų. Venkite svaigalų.


JAUTIS


Šią savaitę pradėsite keistai nusiteikę ar negaluodami. Gali pasireikšti stiprus vienatvės, beprasmiškumo pojūtis arba kaip tik kils aistringų impulsų, ūpas pavojingai rizikuoti. Dėl tokio elgesio ar dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali pasikeisti kai kurie svarbūs planai, gyvenimo būdas, veikla. Saugokitės traumų. Savaitgalį jausitės laimingesni, jeigu galėsite pasilepinti komfortu, skaniu maistu. Visgi prekybos centrus aplenkite, kad be reikalo neišleistumėte krūvos pinigų. Tinkamai elkitės su technika.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje gali kilti neaiškumų susijusių su studijomis, užsieniu, numatyta kelione ar kt. Daug galite sužinoti per tarpininkus, draugus. Verčiau nedėkite per daug vilčių į pažadus ir naujas pažintis. Šiuo metu galite nekaip pasijusti arba pastebėti, kad sveikatos problemų kilo artimam žmogui. Saugokite save ir kitus nuo traumų, pavojų. Savaitgalis nenuvils, jeigu laisvalaikiui pavyks surasti įdomių užsiėmimų. Naršydami internete, komentuodami, būkite korektiški, ypač su vyresnio amžiaus pašnekovais.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje vadybinė, finansinė atsakomybė jums gali sukelti didelį vidinį nerimą. Galite patirti jums parengtus išbandymus, patikrinimus. Pirma mintis bus trauktis iš kelio. Nepraraskite kantrybės, į priekaištus atsakykite argumentuotai ir korektiškai. ginkite savo poziciją bei interesus. Savaitgalį lengva pasigauti infekciją, sunegaluoti. Klausykite savo organizmo ir vidinio balso, tuomet jūsų savijauta pagerės, po truputį prisipildysite naujų jėgų. Jeigu galite atsiriboti nuo piktų žmonių, taip ir padarykite.

REKLAMA


LIŪTAS


Savaitės pradžioje kelionėje, darbe galimi netikėtumai. Gali būti išbandyta jūsų vidinė stiprybė, gebėjimas daryti įtaką kitiems bei apginti savo autoritetą, įsitikinimus. Sulauksite kritikos arba susidursite su biurokratinėmis užkardomis, keistais draudimais, siūlomų naujovių atmetimais. Atsargiau elkitės su įrankiais, prietaisais, technika, ugnimi. Regis, ir savaitgalį oponentai glemšis tą jūsų laiką, kurį norėtumėte skirti draugams, bendraminčiams. Ir kuo labiau leisitės į diskusijas, tuo piktesni jie bus jūsų atžvilgiu.


MERGELĖ


Šios savaitės pradžioje situacija gali priversti kurti planus susijusius su darbo ar aplinkos pakeitimu, sveikatos procedūromis. Be to, galimi rūpesčiai dėl finansų, draudimo, alimentų, palūkanų. Nekurkite nerealių praturtėjimo idėjų bei venkite išlaidauti. Regis, jausite įtampą, jeigu teks organizuoti seminarus, perteikti žinias, mokyti aplinkinius. Veikiausiai šie reikalai ir savaitgalį jums rūpės labiau nei savaitgalio laisvalaikis. Regis, neišsisuksite nuo rimto pokalbio su svarbiu jums asmeniu.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje vienur perlenksite lazdą jūs, kitur – aplinkiniai. Emocijos banguote banguos, galimi nesusipratimai. Galite jausti spaudimą, būtinybę sumokėti mokesčius, grąžinti skolas, sumokėti baudas. Tikėtinos ir pavojingos pagundos. Atsargiai su kyšiais. Net nuo vieno neapdairaus žodžio galima prieiti iki finansinių sankcijų, nuostolių. Savaitgalį jus domins su praeities įvykiais bei globaliniais ateities klausimais susiję dalykai. Galbūt gausite laišką iš toli ar kažkur toliau vyksite.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje teks įtemptai darbuotis, nedžiugins savijauta. Darbai veikiausiai vyks su trikdžiais. Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors reikės taisyti, remontuoti. Santykiai su konkurentais ir verslo partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti, kupini pavydo. Svarbu nepasiduoti blogai įtakai, neįsivelti į avantiūras. Saugokitės avarijų, traumų, ugnies. Savaitgalį jus džiugins flirtai, malonūs komplimentai. Galimi nedideli pasiekimai, tačiau bus ir neplanuotų rūpesčių, išlaidų.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje būsite nusiteikę aktyviai veiklai. Skatinsite vaikų iniciatyvą, gal net per daug, o tai rizikinga. Lengva pasiduoti netinkamoms pagundoms. Galbūt kils pasirinkimo dilema. Kalbos dažnai suksis apie sveikatą, gyvūnus, artimos aplinkos žmonių aktualijas. Galbūt jums teks pasirūpinti sergančiu asmeniu, arba patys kviesitės ką nors į pagalbą. Savaitgalį galite išgirsti ne vien malonių komentarų iš pažįstamų žmonių, artimųjų. Gali atsitikti taip, kad pakeisite savo nuomonę vienu svarbiu klausimu.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje sunku bus atsikratyti apnikusių abejonių, nepasitikėjimo. Norite ar nenorite jums teks tvarkyti buitinius reikalus, padėti artimiesiems, kalbėti apie problemas su šeimos nariais. Nuo savaitės vidurio jau būsite nusiteikę aistringoms avantiūroms, nuotykiams. Nestokosite idėjų ir kūrybinio įkvėpimo. Galite sulaukti dėmesio iš žavių asmenų. Venkite aferų ir labiau saugokite savo atžalas. Savaitės pabaiga tikriausiai privers atkreipti dėmesį į savo ar namiškių sveikatos būklę.


VANDENIS


Savaitės pradžioje galimi keistoki pranešimai, pokalbiai. Tai, ką sužinosite, gali jus kažkaip įpareigoti. Praeities aktualijas gali priminti dabar pasireiškiančios kolektyvinių veiksmų pasekmės. Namų ūkio ir šeimos situacija reikalaus išlaidų. Nebūkite nervingi namuose, nes nieko gero nelaimėsite, jeigu artimuosius išvesite iš pusiausvyros. Saugokitės agresijos, traumų. Savaitgalį būsite nusiteikę gana žaismingai. Galbūt jums viskas atrodys tarsi teatras. Daug dėmesio skirsite vaikams, kūrybai.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę jausitės nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų ar klaidų dokumentuose. Tikėtini emociniai bendravimo nesklandumai, ypač jei pašnekovai pasirodys neprognozuojami. Pravartu peržiūrėti šeimos biudžetą, visų jos narių poreikius, apgalvoti pirkinius. Atsargiai kelyje, gresia avarijos. Regis, atsiras neatliktų formalumų, jei ruošiatės į interviu, kelionę ar pan. Nepatartinas paviršutiniškas požiūris, jeigu reikės pasisakyti. Savaitgalį itin norėsis žemiškų malonumų, komforto. Venkite svaigalų.


Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)