Savaitės horoskopai: birželio 20 – 26 d.

Savaitės horoskopai: birželio 20 – 26 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje sustiprės jūsų intuicija, labdaringumas. Svarbu nepersitempti, nesivadovauti sąmokslo teorijomis ir nepiktnaudžiauti svaigalais. Jeigu jums svarbūs santykiai yra pašliję, pamėginkite juos atnaujinti. Visgi savaitės vidurys nežada ramybės. Gali apnikti piktos mintys. Atsargiai su technika, ugnimi, aštriais daiktais. Ilgąjį savaitgalį pasižymėsite geru apetitu įvairiomis prasmėmis. Galite vykti gausiai apsipirkti arba ieškoti nuotykių, pramogų. Mėgausitės žemiškais malonumais ir gamta.


JAUTIS. Savaitės pradžioje lengvai megsis pažintys, romantiškos intrigos. Regis, gebėsite į viską reaguoti taikiai, vadovautis filosofiniu požiūriu. Savaitės viduryje pristabdysite tempą, nebevarginkite savęs viešumu, kontaktais, darbais. Jeigu jums yra patikėtos paslaptys, nepanaudokite to piktam. Ilgąjį savaitgalį jus maloniai ramins jaukus komfortas, gardus maistas. Ir artimieji iš jūsų turėtų sulaukti daugiau dėmesio, dosnumo. Galbūt organizuosite pikniką. Regis, bet kokioje situacijoje rasite kuo pasidžiaugti.

REKLAMA


DVYNIAI. Stengsitės daugiau pasiekti arba atgauti gerą įvaizdį, ypač profesijos srityje. Parodykite daugiau pagarbos kitiems ir pamažu sulauksite sėkmės. Regis, būsite nusiteikę organizuoti bendraminčių, bičiulių susiėjimus arba patys būsite visur kviečiami. Artėjant ilgajam savaitgaliui, vis labiau jusite, kad jums reikia ramaus atsipalaidavimo, komforto, ramios asmeninės erdvės. Nepiktnaudžiaukite svaigalais ir pernelyg neatviraukite. Jeigu užsiimsite kūrybine veikla, džiaugsitės rezultatais.


VĖŽYS. Savaitė žada susitikimų su žmonėmis iš toli arba su įžymybėmis, specialistais, teisininkais. Galite susižavėti nauja idėja arba patys kažkam padarysite įspūdį savo kompetencija, kūrybingumu. Regis, teks nemažai triūsti darbe ar buityje, užsiimti organizaciniais reikalais, pasisakyti viešai. Jūsų pastebėjimai gali sukelti netikėtą reakciją. Neprovokuokite agresijos, saugokitės traumų. Šios Joninės neleis nuobodžiauti. Būsite kviečiami į renginius, draugų piknikus ar pan. Subtiliau bendraukite.

REKLAMA


LIŪTAS. Skubėsite atsikratyti reikalų, susijusių su mokesčiais, indėliais, akcijomis, draudimu. Kažką sėkmingai išsiaiškinsite, susiderėsite. Gali būti, kad vyksite tolėliau nuo namų, dalyvausite tarptautiniame renginyje ar pan. Visgi reikalai, susiję su studijomis ir užsieniu, varžybomis kels nerimą. Atsargiai kelyje. Ilgasis savaitgalis skatins veikti, pasireikšti, arba kažko įsigyti daugiau nei jums dabar reikia ar įmanoma. Tai nelabai patiks artimiesiems, turintiems kitokių laisvalaikio planų nei bandote primesti jūs.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje jūsų mintys, idėjos, vertinimai atrodys verti dėmesio. Iš dominančio žmogaus galite tikėtis palankumo ir galbūt net romantiškų pasiūlymų. Deja, nerimo gali kelti reikalai, susiję su pinigais, mokesčiais, skolomis. Galbūt skaičiuosite patirtus nuostolius dėl neatsakingų skolininkų, stringančių atsiskaitymų, verslo problemų. Ilgąjį savaitgalį būsite nusiteikę kelionėms. Regis, vyksite kažką aplankyti, pamatyti, „paparčio žiedo“ paieškoti. Arba patys sulauksite svečių iš toli.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje išsijuosę darbuositės ir veikiausiai būsite patenkinti savo veiklos rezultatais. Regis, prasminga ir įdomu bus susitikti su žmogumi, kuris žino, kaip reikia siekti tikslo. Savaitės viduryje ryžtingai konkuruosite bei oponuosite tems, kurie jus užsipuola. Atsargiai su technika, ugnimi, dujomis. Ilgąjį savaitgalį nepersistenkite pirkdami, išlaidaudami. Nederėtų pernelyg pasitikėti ir antrosios pusės saiko jausmu. Galite gauti svarbios informacijos. Jei dabar keliaujate, mėgausitės naujais įspūdžiais.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje jus džiugins flirtai, komplimentai, pasiūlymai, susiję su atostogomis, laisvalaikiu, šou verslu, meile, pramogomis, kūryba, sportu. Būsite nusiteikę griebtis susikaupusių ūkinių darbų, atlikti higienos ir grožio procedūras. Nuo savaitės vidurio gali užgriūti rūpesčiai, susiję su finansais, išlaidomis, baudomis, mokesčiais, paskolomis. Antstoliai, kontrolieriai, jei turėsite su jais reikalų, draugiški nepasirodys. Ilgąjį savaitgalį pasistenkite reikšti tik gerus jausmus ir venkite priekaištauti, įtarinėti.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje būsite iškalbūs, veiklūs, tačiau dėmesį blaškys šeiminiai rūpesčiai, artimo žmogaus keista situacija ar pan. Galima slapta pagunda ir kartu – etinė dilema. Venkite svaigalų. Savaitės viduryje uoliai stengsitės išspręsti vieną aktualų klausimą, veikiausiai susijusį su vaikais ar mylimu žmogumi, dominančiu projektu arba finansiniais atsiskaitymais. Saugokite vaikus. Ilgąjį savaitgalį sveikatos ir naudos turėsite tik tiek, kiek esate verti. Jei Joninių naktį pritrūks saiko, jūsų organizmas reikalaus poilsio, dietos.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje galimi geri mokslo rezultatai, įdomios publikacijos, interviu, nauda iš transporto paslaugų, pervežimų. Turbūt aktyviai sieksite meilės objekto dėmesio ir tai seksis. Nuo savaitės vidurio su artimaisiais arba su vienu šeimos nariu santykiai taps įtempti. Neprovokuokite agresijos, saugokitės ugnies, avarijų. Ilgąjį savaitgalį tikėtinas smagus piknikas. Bet kuriuo atveju, atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis, pademonstruoti humorą, talentus, žavų įvaizdį.


VANDENIS. Savaitės pradžioje daug dėmesio skirsite verslui, mokslui, pareigoms ir tai neliks neįvertinta. Galite gauti siuntą iš užsienio arba kažkam siųsti dovanų, internetu pirkti prekes ir pan. Savaitės viduryje aktyviai bendrausite ir nevengsite rizikos. Deja, nemaža avarijų grėsmė. Galite nukentėti ir per savo liežuvį, jei malsite juo ne vietoje ir ne laiku. Ilgąjį savaitgalį daugiau dėmesio skirkite šeimai, pasvarstykite, ką galite padaryti dėl artimųjų gerovės, tarpusavio supratimo. Regis, širdyje atsiras vietos meilei, romantikai.


ŽUVYS. Su aplinkiniais gana lengvai susitarsite dėl jums svarbių dalykų, informacijos, socialinių paslaugų, bendrų renginių. Regis, nenuvils romantiškas pasimatymas. Visgi galimos kiek per didelės išlaidos arba nevykęs pirkinys, apmaudus nuostolis. Ilgąjį savaitgalį nenustygsite vietoje, trokšite įspūdžių, kelionių, piknikų. Turėtumėte turiningai praleisti laisvalaikį, su daug kuo pabendrauti. Visgi kai kam gali tekti rimtai pasimokyti, panaršyti po internetą ieškant informacijos ir pan.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>