Burtai ir Zodiako ženklai: kuris būdas yra tinkamiausias?

Burtai ir Zodiako ženklai: kuris būdas yra tinkamiausias?


Būrimo būdų yra labai daug. Koks iš jų tinkamiausias, priklauso ne tik nuo to, ką norime sužinoti, bet ir nuo mūsų charakterio, pagaliau ir nuo to, kokiam Zodiako ženklui priklausome.


Norui sužinoti savo ateitį arba išgirsti patarimų, kuriuo keliu pasukti, dažniausiai neatsispiriame, kai atsiduriame kryžkelėje, esame sutrikę, jaučiamės netvirtai, sugniuždyti. Burtis galima įvairiai: pačiais paprasčiausiais būdais patiems arba pas tikrus būrėjus, išmanančius sudėtingą būrimo meną. Daugelį metų žmonėms surasti vienokią ar kitokią išeitį gyvenime burdama padeda panevėžietė Dalia Subačienė. Ji likimą bando nuspėti ir senosiomis ar Taro kortomis, ir iš delno linijų, ir iš fotografijų. Pasak jos, skirtingos situacijos, skirtingi ir žmonės, tad ir būrimo būdus tenka parinkti kiekvienam tinkamiausius.


„Kiekvienas žmogus, priklausantis skirtingam Zodiako ženklui, yra savaip jautrus ir savaip supranta gyvenimo prasmę. Pavyzdžiui, Ugnies ženklo atstovai – Avinas, Šaulys ir Liūtas – yra impulsyvūs. Burdamiesi jie nori greito ir tikslaus atsakymo, nesileidžia į ilgas kalbas, jiems reikia konkretumo. Šių ženklų atstovai drąsiai priima gyvenimo iššūkius, dažniausiai patys turi kokį nors situacijos sprendimą, bet ateina pas būrėją pasitikslinti. Vandeniai ir Dvyniai yra daug jautresni, plaukioja padebesiais, tad partneriams arba kolegoms juos neretai tenka nuleisti ant žemės. Burdamiesi šių ženklų atstovai ieško patarimų, susijusių su investicijomis, verslu, darbo keitimu arba šeimos kūrimu, nes patys dažniausiai ilgai mąsto ir niekaip negali priimti sprendimo“, – pasakoja būrėja.

REKLAMA


Avinai burtis neskuba

Pašnekovės teigimu, Avinai yra labai užsispyrę ir atsakymų į įvairius gyvenimiškus klausimus dažniausiai ieško patys. „Jei ką užsibrėžia padaryti, tai dirbs iki nakties. Avinas rizikuoja, jis priima iššūkius ir elgiasi drąsiai, nesvarbu, kad gali būti sutriuškintas ar bankrutuoti. Pamatę patinkantį daiktą, šio ženklo atstovai gali tuoj pat jį nusipirkti – atrodo, kad jie gyvena šia minute. Avinai yra teisingi ir išdidūs, jie nemėgsta, jei kas nors darbovietėje už akių apkalba, o į akis bijo pasakyti. Avinas savo nuomonę išrėš tiesiai, o prireikus apgins ir kitą žmogų. Dėl to šio ženklo atstovai neretai tampa „persona non grata“. Dėl savo partnerio Avinas taip pat kovos iki galo, pasiims tai, ko nori. Burtis Avinai šiek tiek privengia, jie drąsiai siekia tikslo, bet išgirdę, kas jų laukia, koks gali būti rezultatas, sutrinka, pradeda jaudintis“, – pasakoja D. Subačienė.

REKLAMA


Kai kurie būrėjai pataria norintiems savo ateitį sužinoti Avinams išsiburti su ugnimi. Šis būrimo būdas vadinamas piromantija. Mat šio ženklo atstovai priklauso Ugnies stichijai. Būtent dėl to jie gali išmokti skaityti ženklus iš liepsnos, burti pelenais, židinio ugnimi arba degančia žvake. Avinams taip pat tinka meditacijos seansai prie ugnies. Taip pat žinoma, kad šio ženklo žmonėms neretai nusišypso laimė žaidžiant azartinius žaidimus. Vadinasi, norėdami sužinoti savo ateitį, jie gali ridenti ir žaidimų kauliuką. Šių burtų principas labai paprastas: ridenate ant veidrodžio paviršiaus kauliuką ir sakote: „Tavyje tiesa.“ O artimiausius jūsų laukiančius įvykius reikia aiškintis pagal tai, koks skaičius iškrenta. 1 – pasisekimas ir laimė meilėje, 2 – sudėtingi tarpusavio santykiai su mylimuoju, 3 – finansinis stabilumas, 4 – perspektyvi pažintis, 5 – pasisekimas profesinėje veikloje, 6 – džiaugsmas ir staigmenos.


Jaučiams būrimasis – pramoga

Jautis, pasak būrėjos D. Subačienės, yra labai darbštus, tačiau savimyla. „Tai žmogus, norintis, kad kiti matytų, jog jis susikūrė patogią buitį, gerą finansinę padėtį. Vyrai Jaučiai per gyvenimą stengiasi pasistatyti namą arba sukurti verslą, tai žmonės medžiotojai. Šeimoje Jaučiai, jei jų neužgožia stipresnis ženklas – Liūtas, Šaulys arba Avinas, su parteriu sugyvena labai taikiai, nors yra linkę užimti lyderio poziciją. Vyras Jautis visada bus šeimos galva. Jaučiai turi savo nuomonę, burtis jie nelinkę, būrimasis jiems tarsi pramoga“, – pasakoja moteris. Šio Zodiako ženklo atstovai žvelgia į pasaulį ir priima informaciją lytėdami, apčiuopdami ir per ryšius. Jeigu jie sugalvoja kreiptis į būrėją, jiems labiau tinka ateities spėjimas iš delno ir riešo linijų.



Dvyniams – klausimai ir atsakymai

Nepastovumu ir abejonėmis pasižymintys Dvyniai ne tik kitus, bet ir save neretai išmuša iš vėžių. Jie – nuotaikos žmonės. Būdami prastai nusiteikę, dažnai elgiasi neprotingai, o vėliau dėl to gailisi. Daugelis Dvynių yra intelektualūs ir smalsūs. Todėl sutrikę ar susipainioję savyje gali griebtis burtų.


Kai kurie būrėjai teigia, kad Dvyniams tinka būrimas iš knygos, dar vadinamas bibliomantija. Be to, šio Zodiako ženklo žmonėms patrauklus būrimas ieškant atsakymo į konkretų klausimą. Pavyzdžiui, galima paimti auksinį žiedą, perverti per jį raudonos spalvos siūlą ir taip pasidaryti švytuoklę. Uždavę sau bet kokį klausimą, laikykite švytuoklę virš dešinės rankos delno. Atsakymas bus „taip“, jei žiedas labiau įsisiūbuos į kairę ir dešinę pusę, o atsakymas „ne“, jei žiedas įsisiūbuoja pirmyn ir atgal.


Vėžiai nori viską žinoti nuodugniai

Vėžiai, būrėjos D. Subačienės teigimu, emociškai pasitiki savimi, o šio ženklo vyrai turi stiprų ryšį su mamomis. „Vėžiai pasižymi gera įžvalga versle ar investicijų srityje. Tačiau, pradėję kokį nors darbą, šio ženklo atstovai dažnai neužbaigia jo iki galo. Jie linkę aukotis dėl kitų žmonių, o save palieka šešėlyje. Atėję pas būrėją Vėžiai būna smalsūs, jie apie save ir likimo vingius nori sužinoti viską nuodugniai. Jiems labiausiai tinka būrimasis Taro ir paprastomis kortomis, taip pat būrimas iš rankos ar net spiritizmas. Šio ženklo atstovai nuoširdžiai tiki tuo, ką jiems pranašauja burtai“, – tikina pašnekovė.


Liūtams tinka būrimas iš tūzų

Liūtas – žvėrių karalius, jis pasitiki savimi ir yra ambicingas, todėl įprasti būrimo būdai, kai kurių būrėjų teigimu, jiems netinka. Teigiama, kad Liūtams reikia burti ne iš visų kortų, o tik iš tūzų. Išsiburti šio ženklo atstovai gali ir patys. Išimkite iš naujos kortų kaladės keturis tūzus. Dešinę ranką suspauskite į kumštį, o kaire, užmerkę akis, ištraukite vieną iš kortų. Būgnų tūzas – tai patikimi partneriai ir palaikymas, širdžių – pranašauja meilės romaną, pikų, arba lapų, tūzas – pinigus, finansinę gerovę, o kryžių tūzas įspėja apie galimas kliūtis ir gyvenimo permainas.

REKLAMA


Mergelės ieško atsakymų dėl savo gerovės

Mergelės, pasak D. Subačienės, yra savimylos. Šio ženklo moterys mėgsta puoštis, turi išpuoselėtą grožio suvokimą. „Tačiau jos labiau linkusios imti, o pačios aplinkiniams atiduoda mažai. Jos užsispyrusios, nemaištauja, nekovoja, bet visko, ko nori, pasiekia tyliai. Mergelė labiau užsidariusi savame pasaulėlyje, turi susiformavusį aiškų požiūrį į tam tikrus dalykus ir nesileidžia, kad kiti pirštų joms savo nuomonę, net jeigu jų požiūris yra klaidingas. Mergelė yra smalsi, jai tinka chiromantija ir būrimasis kortomis. Buriantis Mergeles labai domina finansai, nes jos visada nori turėti pakankamai pinigų ir patogią buitį“, – sako būrėja.


Svarstyklėms rūpi artimųjų rūpesčiai

Pasak pašnekovės, Svarstyklių didžioji problema – ne dvejonės, o tai, kad jos neišdrįsta pasakyti savo nuomonės. Jos, skirtingai nei Ugnies ženklai, nežeria žmogui savo nuomonės tiesiai, o daro tai subtiliau, per kitus asmenis. Be to, Svarstyklių nuomonė dažnai keičiasi. Jeigu vakare sugalvojo kur nors važiuoti, tarkim, į pajūrį, bet mato, kad ryte oras subjuręs, tai ir nebevažiuos, nors lagaminas sukrautas ir su draugais jau sutarta. Dėl to pasitikėti Svarstyklėmis sunku.


„Daugelis Svarstyklių turi meninių sugebėjimų – užsiima kūryba, šoka, dainuoja. Tai dažniausiai atsispindi ir jų delnuose. Todėl chiromantija kaip būrimosi būdas Svarstyklėms gali daug atskleisti“, – teigia būrėja. Atėjusioms burtis Svarstyklėms, pasak D. Subačienės, labiau rūpi artimųjų, vaikų problemos, o apie save jos dažniausiai sako: „Toks mano gyvenimas, ką padarysi.“ „Neretai šio ženklo atstovai būna nepatenkinti savimi, gal dėl to, kad reikiamu momentu nepriima greito sprendimo. Į burtus Svarstyklės žiūri su baime, nors smalsumas jų neaplenkia. Kad ir kaip šio ženklo atstovus burtum, jie labai jaudinasi, Galbūt todėl, kad nepasitiki savimi“, – mano moteris.

REKLAMA


Skorpionams – skandinaviškas būrimas

Skorpionai iš prigimties yra itin aistringi ir kategoriški žmonės. Jie ryžtingi, valingi ir niekuomet nenuleis rankų, kol išsiaiškins tiesą. Daugelis jų tiesos ieško ne pas būrėjus, o realiame gyvenime. Na, o nesuradusiems atsakymų Skorpionams, kaip teigia kai kurie būrėjai, vertėtų pasinaudoti būrimu, atkeliavusiu iš Skandinavijos. Tam prireiks keturių karalių iš naujos kortų kaladės. Gerai išmaišykite kortas ir padėkite karalius ant kaladės viršaus, o paskui pažiūrėkite į pirmą kortą. Jei prieš jus – pikų karalius, laukia romantiškas susitikimas, jei kryžių – naujienos, staigmenos ir netikėtumai, jei širdžių – pokyčiai asmeniniame gyvenime, jei būgnų – pinigai, pelnas.


Šauliams – metų horoskopas

„Šio ženklo atstovai labai smalsūs. Šeimoje jie rūpestingi, bet griežti, dažniausiai pasirenka silpnesnius už save partnerius. Šio ženklo žmonės – labai geros širdies, jei kam iš artimų iškyla kokia problema, jie padės visapusiškai.


Burdamiesi Šauliai nori iškart visų atsakymų. Kadangi šio ženklo atstovai gimę gruodį, dažniausiai juos domina ateinančių metų horoskopas, kai kurie net užsirašo, kas gali nutikti kiekvieną mėnesį. Dažnai vaikščioti pas būrėjus Šauliai nelinkę, todėl pasiryžę vizitui nori žinoti savo likimą ateinančiais metais. Tačiau renkantis partnerius būrėjų patarimų šio ženklo atstovams nereikia, dėl jų jie apsisprendžia patys. Burdamiesi jie ieško atsakymų ir į įvairius žemiškus klausimus“, – pasakoja pašnekovė.


Ožiaragiams – chiromantija

Ožiaragiai, pasak būrėjos, yra užsispyrę, savimi pasitikintys, gal kiek pavydūs. Partnerystėje gali eiti iki kraštutinumo, sukelti vaidą.


„Ožiaragiams tiktų chiromantija. Rankų linijos turėtų aiškiai parodyti, kuriuo keliu verta pasukti, kur studijuoti, ar po Ožiaragio ženklu gimęs žmogus užsiima tinkama veikla, emigruoti jam ar likti Lietuvoje, ar pavyks įgyvendinti savo tikslus. Renkantis partnerį šiuo būrimosi būdu net galima atskleisti būsimo partnerio pirmąją vardo raidę“, – tikina D. Subačienė.


Vandeniams – tradiciniai burtai

Vandeniai, pašnekovės teigimu, yra žmonės slapukai. „Tiek vyrai, tiek moterys gali būti labai geri, paslaugūs, bet supykę trenkti durimis ir savaitę nesirodyti, o paskui elgtis taip, lyg niekur nieko. Šio ženklo atstovai saugo šeimą, yra ištikimi. Jeigu užima aukštas pareigas, gali save alinti iki išsekimo“, – teigia D. Subačienė. Pasak jos, Vandeniams tinka burtis senovinėmis, mažosiomis kortomis, dauguma jų nevertina Taro kortų pranašysčių. Jiems atrodo, kad tokiomis kortomis bet kas gali išmokti burti, o senovines kortas sumaišiusi ranka pasiekia tikruosius atsakymus. Į būrimą Vandeniai žiūri atsakingai, o ką nors sužinoję ar spėjimams pasitvirtinus, jie viską laiko savyje“, – sako moteris.


Žuvims būrėjas atstoja psichologą


Žuvys paprastai iš visų gyvenimiškų situacijų išplaukia lengvai. „Į gyvenimą jos stengiasi žiūrėti realiai, savęs neteisia ir nesmerkia. Skirtingai nei Mergelėms, Žuvims didelių grožybių ir estetikos nereikia. Jei kur susiruošia eiti ar važiuoti, apsirengs tai, ką turi, svarbiausia – pasiekti tikslą.
Žuvys paprastai susiranda stipresnius partnerius. Šio ženklo atstovams gerai, kai jiems vadovauja, sutvarko sąskaitas, o jie tik pinigus uždirba ir atiduoda partneriui. Galbūt tai lemia per menkas pasitikėjimas savimi. Vyrai, gimę po šiuo ženklu, yra darbštūs, jie stengiasi dėl šeimos, vaikų, savo poreikius net nustumdami į šalį. Tačiau jie yra pavydūs, todėl burdamiesi dažnai klausia, ar jų žmona ištikima. Atėję pas būrėją ši ženklo atstovai labiau nori išsilieti, išsipasakoti kaip psichologui, nes su artimaisiais yra uždaroki. Žuvims tiktų burtis iš nuotraukų“, – dalijasi savo įžvalgomis būrėja iš Panevėžio D. Subačienė.


Daugiau įdomių ir aktualių straipsnių – žurnale „Savaitė“.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 15 (2024)

    Savaitė - Nr.: 15 (2024)