Skutimosi putos gali praversti ir buityje

Skutimosi putos gali praversti ir buityje

Skutimosi putos padės išvalyti dėmes nuo viryklės nesubraižius paviršiaus.


Jei namuose gyvena vyriškis, tikriausiai rasite ir skutimosi putų. Pravartu žinoti, kad šią higienos priemonę galima naudoti labai įvairiose situacijose.


Skutimosi putomis galima…


1. Išvalyti dėmes iš kilimo. Išpurkškite dėmę putomis, po to patrinkite drėgna kempinėle ir palikite natūraliai išdžiūti. Po kelių valandų išsiurbkite. Taip pašalinsite sudžiūvusių putų likučius ir vėl galėsite džiaugtis švariu kilimu.


2. Nuvalyti nerūdijančiojo plieno paviršius ir suteikti jiems blizgesio. Skutimosi putos ir sausa kempinėlė sugrąžins pirminį grožį ir seniems puodams, ir šaldytuvui.


3. Apsaugoti vonios kambario veidrodį nuo rasojimo. Išpurkškite veidrodžio paviršių putomis, luktelėkite pusę minutės, tuomet sausai nušluostykite. Putos suformuos ploną vandenį atstumiančią plėvelę, kuri neleis veidrodžiui rasoti garų prisipildžiusioje patalpoje. Ši priemonė tiks ir dušo kabinai, akiniams, langų stiklams ir kitiems stikliniams bei veidrodiniams paviršiams.

REKLAMA


4. Pašalinti nagų lako pėdsakus nuo odos. Dažnai moterys, bandydamos paskubomis pasigražinti, netyčia laku išsitepa odą. Šiek tiek skutimosi putų padės jums išspręsti šią problemą. Papurkškite jų ant išteptų vietų ir patrinkite. Lakas nusitrins nuo odos, bet liks ant nagų.


5. Nuvalyti papuošalus. Skutimosi putų sudėtyje nėra kietų šveičiamųjų dalelyčių, užtat gausu valomųjų komponentų. Dėl to jos gali atlikti tokį subtilų darbą – nuvalyti brangenybes. Tiesiog užpurkškite šiek tiek putų, patrinkite ir palikite natūraliai išdžiūti.


6. Išvalyti dėmes nuo viryklės nesubraižius paviršiaus. Papurkškite putų ant viryklės, patrinkite sausa kempinėle ir palikite natūraliai išdžiūti. Taip išvalyti galima ir orkaitę.


7. Pašalinti durų girgždesį. Pamėginkite vyrius patepti skutimosi putomis. Tai tikriausiai nepašalins problemos visiems laikams, bet padovanos jums bent kelis tylos vakarus.


8. Nuraminti saulės nudegintą odą. Paslaptis – minkštinamieji komponentai ir vėsinamasis poveikis. Taip pat skutimosi putos padės numalšinti vabzdžių sukandžiotos odos niežulį.

REKLAMA


9. Rengiatės į žygį? Pasiimkite nedidelį flakonėlį skutimosi putų. Su jomis galima iki blizgesio nušveisti žygio katiliuką, nusiplauti riebaluotas rankas ir nuraminti odą po intensyvių saulės vonių ar įkyrių vabzdžių atakų.


Daugiau svarbių, įdomių ir naudingų temų - žurnale SAVAITĖ







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>