Savaitės horoskopai: birželio 28 – liepos 4 d.

 Savaitės horoskopai: birželio 28 – liepos 4 d.


AVINAS


Šios savaitės pradžioje jus užvaldys gražios, bet trapios iliuzijos. Harmonijos sieksite per meną, filosofiją, religiją, akiračio plėtimą. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, teikti labdarą. Visgi keisti negalavimai, gandai, intrigos gali įnešti sumaišties. Saugokitės sukčių, nesivelkite į aferas. Neverta stačia galva pulti į tai, ką siūlo draugai, pažįstami. Savaitgalio užsėmimai gali nemažai kainuoti, o rizikingi nuotykiai gali nekaip baigtis jums ar jūsų vaikams.


JAUTIS


Savaitės pradžioje malonu bus bendrauti su draugais, aplinkiniais, jei sugebėsite neįsižeisti dėl jų atvirumo, pastabų. Svarbu būti tolerantiškiems, atsižvelgti į kitų jausmus, poreikius. Savaitės antroje pusėje bus nelengva ir dėl aštrėjančių nesusipratimų, ir dėl jūsų emocinės ar fizinės būklės. Tikėtina, kad bus kritikuojamas jūsų stilius, gyvenimo būdas, požiūris. Užsispyrimas, konfrontavimas nepadės švelninti situacijos. Iš mažos kibirkšties gali plykstelėti naikinanti liepsna. Neprovokuokite agresijos.


DVYNIAI


Savaitės pradžioje galite neišvengti viešo dėmesio. Jus stiprins ne tik bendraminčių, bet ir įtakingų žmonių palaikymas, vadovybės įvertinimas. Deja, galite susidurti su kitų žmonių priešiškumu, nenoru taikstytis su jūsų siekiais, trūkumais ar ypatumais. Negalėjimas paveikti situacijos norima linkme gali paskatinti jus aštriai reikšti savo nuomonę. Arba kaip tik atsipalaiduosite ir tiesiog pasikliausite likimu. Saugokitės avarinių situacijų, klastingų žmonių.

REKLAMA


VĖŽYS


Savaitės pradžioje galite tikėtis jums svarbių asmenų dėmesio. Didelę vertę turės jūsų kompetencija, išsilavinimas, įgytas autoritetas. Visgi ramiai nesijausite, jeigu reikia laikyti egzaminą, pristatyti veiklą ar temą. Šią savaitę ypač svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Tokius pažeidimus gali skatinti tušti pažadai, nerimti, net apgaulingi kurstymai. Nesivelkite į jokias aferas, jeigu nenorite patirti nuostolių. Regis, tam tikri įvykiai taps pretekstu priimti sprendimą dėl turtinių reikalų bei santykių.


LIŪTAS


Konkurentų, priešininkų, pavyduolių jau seniai jums nestinga, tačiau šiuo metu į tai galite labiau reaguoti, būti jautresni oponavimui. Regis, jau prarandate motyvaciją diplomatiškai įtikinėti, tampate agresyvesni. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių sunkumų, nepageidaujamų išlaidų, nuostolių. Derėtų apsidrausti. Tik nesusigundykite abejotina papildoma veikla ar uždarbio šaltiniu, kurio procesas neaiškus. Savaitgalį ypač saugokitės ugnies, žaibo, avarijų, konfliktinių situacijų.

REKLAMA


MERGELĖ


Nors savaitės pradžioje turėsite daug darbo ir rūpesčių, raskite laiko išreikšti palaikymą savo veiklos ar gyvenimo partneriui, išklausyti jį ir išgirsti. Ne oponuoti, o stengtis suprasti, jeigu norite santarvės, ne karo ar melo. Šiuo metu labai lengva prieštaringu elgesiu pakirsti artimo žmogaus ar grupės pasitikėjimą. Kai kurie kontaktai gali ir jus supainioti, suteikti nerealių iliuzijų. Savaitgalį ypač saugokitės avarijų, traumų, alergijų, pavojingų gyvių įkandimų, įgėlimų.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje mintys vis dar suksis apie ką tik patirtas pramogas, džiaugsmus ir nuoskaudas, įvykius, susijusius su vaikais. Po truputį galite imtis iniciatyvos, jeigu norite kažką pradėti ar pataisyti, patobulinti. Svarbu įvertinti, ar užteks jėgų ir galimybių pradėtam projektui tęsti. Jeigu ne, tuomet kol kas skirkite daugiau dėmesio sau, augintiniams. Pravartu apsilankyti kirpykloje, grožio salone. Antroje savaitės pusėje iš keblios situacijos galbūt teks gelbėti kolegą, draugą ar šeimos narį, ir tai jums kainuos.


SKORPIONAS


Savaitės pradžioje pravartu tvarkyti darbo aplinką, namus, išmesti susikaupusį šlamštą. Daugiau dėmesio pareikalaus vaikai, augintiniai. Regis, įmanoma pagerinti meilės santykius. Galbūt kils pagunda flirtuoti, vilioti. Tik nešvaistykite per daug pinigų abejotiniems malonumams. Pinigų gali prireikti planuotam ar neplanuotam technikos ar kitokiam remontui. Savaitgalį bus lengva susipykti su šeimos nariais. Venkite ginčų, sulaikykite save ir kitus nuo neatsakingų poelgių. Saugokitės ugnies, traumų, žaibo.



ŠAULYS


Savaitės pradžioje neišvengsite daugybės pokalbių telefonu arba intensyvaus mokymosi, rašymo, skaičiavimų. Galite įstrigti komentarų skiltyse, jeigu leisite sau nustumti būtinus darbus. Jauskite saiką, subalansuokite veiklas. Savaitės vidurys žada keistus kontaktus ar įvykius, kurie palies jūsų artimuosius, vaikus. Savo ruožtu, jie gali jums atnešti netikėtumų. Kelyje, kelionėje būkite ypač atidūs. Nepameskite svarbių dokumentų. Saugokitės infekcijų, traumų, alerginių reakcijų.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje sugebėsite sumaniai derėtis, įtikinėti ir galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga. Nepaisant to, galite su nerimu pastebėti, kad kai kurie ryšiai, įsipareigojimai darosi nuostolingi ir kelia problemų. Gali paaiškėti, kad už dalį darbų nepavyks gauti užmokesčio arba kad sparčiai tirpsta santaupos. Šeimoje tikėtini konfliktai dėl pinigų, išlaidų. Visgi savaitgalį nesinorės atsisakyti trokštamų pramogų, kad ir kiek tai kainuotų. Saugokite nuo pavojų vaikus.


VANDENIS


Savaitės pradžioje būsite jautrūs tam tikroms temoms, ypač susijusiomis su sveikata, verslu ar nuosavybe. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Tuomet teks derėtis, apsižiūrėti, kas ir kaip naudingiau, pigiau. Regis, susitarsite dėl kredito, lizingo ar pan. Galite atsidurti ir tokioje situacijoje, kuri gundo lengvu uždarbiu ar grobiu. Tai neliktų nepastebėta ir neįvertinta. Oponentai šiuo metu itin neatlaidūs. Savaitgalį neverskite artimųjų taikytis prie jūsų planų, antraip kils nesantaika. Saugokitės ugnies, žaibo.


ŽUVYS


Šią savaitę būsite kūrybingi, intuityvūs, filosofiški, tačiau stokosite praktiškumo ir iniciatyvos. Gali būti, kad susipainiosite tarp įvairių pasirinkimų, skirtingų požiūrių. Nuomonės kaitaliojimą aplinkiniai gali palaikyti jūsų nesubrendimu, nors veikiausiai jūs tiesiog ieškote gilesnio supratimo, kas yra teisinga, prasminga. Pasistenkite labiau tausoti save, nesinervinti, jei išgirsite, kad kažkas apkalba jus ar jums brangų žmogų. Fizinis persitempimas irgi nepatartinas, nes lengva susižeisti, sunegaluoti. Atsargiai kelyje.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)