Savaitės horoskopai: sausio 11 – 17 d.

Savaitės horoskopai: sausio 11 – 17 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje tiktų ieškoti atsakymų į svarbius būties klausimus, spręsti globalines problemas orientuojantis į ateitį. Jums gali tekti viešai reikštis, demonstruoti, ką sugebate arba mokyti kitus, dalintis patirtimi. Blogai veiks kritika, trukdymai iš šalies, nervins rutina ir norėsis nuotykių, naujovių, draugystės. Saugokitės traumų, nuostolių. Savaitgalį jus ypač domins apkalbos, svetimos fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Sveikata lengvai pažeidžiama, todėl pabūkite vienumoje ir ypač saugokitės infekcijų, alergijų.


JAUTIS


Šią savaitę kai kuriems jūsų planams bus nepritariama ir tai skatins nerimauti, piktintis. Nieko gero neduos per didelis maištingumas. Per trečiadienio jaunatį ypač svarbi teigiama nuostata, optimistiškas požiūris. Turbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida ar su publika, laikyti egzaminus ar mokyti, šviesti kitus. Ypatingą vertę turės geri užsienio kalbų, interneto vartotojo įgūdžiai. Saugokitės traumų, ugnies. Savaitgalį dairysitės geros kompanijos. Galite užmegzti įdomią pažintį.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Kita vertus, įtampa augs srityse, susijusiuose su draudimu, paveldėjimu, skolomis. Nemalonios staigmenos galite tikėtis iš dominančio asmens ar verslo partnerio. Apdairiau elkitės su pinigais, santaupomis ir svetimais, pasiskolintais daiktais. Laiku mokėkite mokesčius, vykdykite įsipareigojimus. Atsargiai kelyje. Savaitgalį galite sudalyvauti viešame nuotoliniame renginyje. Daug galvosite apie mokslą, darbą, karjerą.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai. Jūs turite sąjungininkų, gerbėjų, esate svarbūs, todėl nesinervinkite. Iš dalykinių partnerių ir net konkurentų pravartu šio to pasimokyti. Galbūt jums teks tarpininkauti, bylinėtis ar dalyvauti konkurse. Jūsų pastangos pasiteisins. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai taip pat gali pildytis. Pravartu planuoti pajamas ir išlaidas, įvertinti finansines galimybes, peržiūrėti dokumentus, teikti ataskaitas ir t.t. Savaitgalį noriai plėsite akiratį, mokysitės.

REKLAMA


LIŪTAS


Savaitės pradžioje turėsite nemažai darbo, komplikuotų reikalų. Stengsitės užbaigti būtinus įsipareigojimus, pratęsti ar sklandžiai nutraukti dalykines sutartis. Dėl netikėtų aplinkybių kai kas strigs. Būkite atsargūs, nes kibs infekcijos, grės traumos. Nuo trečiadienio jaunaties pradėkite pozityvius pokyčius. Naujas startas tikėtinas, jeigu ruošiatės steigti ar atnaujinti verslą, ieškotis kito darbo, įsigyti naujos technikos, keisti įvaizdį. Savaitgalį seksis išradingai panaudoti senus daiktus, juos perdaryti.


MERGELĖ


Šios savaitės pradžioje jums daug reikš pinigai, asmeniniai santykiai, pomėgiai. Jeigu turite vaikų, turbūt itin rūpės jų poreikiai, savijauta bei perspektyvos. Tam tikra prasme būsite linkę rizikuoti, o tai gali pakenkti stabilumui ir sveikatai. Nuo savaitės vidurio kibsite į naujus darbus arba ieškosite galimybės įsidarbinti, persikvalifikuoti. Padidės jūsų kūrybinis potencialas. Pasisaugokite traumų, infekcijų. Savaitgalį būsite linkę bendrauti su kitais bei dalintis tuo, ką turite, iš širdies padėti, patarti.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžia nepalanki naujovėms, rizikai, pažadams bei naujiems įsipareigojimams. Pasistenkite užbaigti senus darbus bei išsaugoti tai, ką dabar turite. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai, namai būtų saugūs. Nuo trečiadienio prasidedanti jaunatis jau atneš naujų vėjų. Vis labiau norėsis sportinių ir kitokių pramogų, kūrybinės saviraiškos, romantikos, nuoširdžiai rūpės vaikų poreikiai. Savaitgalį derėtų rūpestingiau elgtis su augintiniais. Gali kilti ūpas atnaujinti garderobą, namus. Saugokite sveikatą.



SKORPIONAS


Savaitės pradžia žadins ūpą tvarkytis, rūpintis namais, šeima, artimųjų sveikata. Tam tikslui galite pakloti nemažą pinigų sumelę. Verslo, nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu. Jaunaties metu ypač galvokite, ką kalbate ir ką žadate. Nuo jūsų minčių ir įsitikinimų priklauso, kas pildysis: geri norai ar blogos nuojautos. Regis, reikšitės socialiniuose tinkluose, domėsitės įvairia informacija. Tiktų tartis dėl reklamos, mokymų, pervežimų, naujų projektų. Gali aplankyti romantiški jausmai.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje pravartu peržiūrėti sutartis, suderinti sąlygas, susijusias su įkainiais, apmokėjimu, kreditavimu ar lizingu. Pokalbiai dažnai suksis apie pirkinius, veiklos ar verslo rezultatus. Itin saugokite savo ir kitų sveikatą. Prasidėjus jaunačiai, stenkitės būti energingi, įtaigūs, daryti gerą įspūdį tiems, su kuriais jums teks bendrauti. Tai lems palankias, naudingas perspektyvas. Savaitgalį kuo daugiau dėmesio pravartu skirti vaikams, artimiesiems. Venkite alkoholio, sunkaus maisto.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje net santūriausieji iš jūsų patirs pagundų, susijusių su meile ar įmanomu praturtėjimu. Stenkitės rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo galimybes. Saugokitės traumų, nesukelkite avarijų. Antroji savaitės pusė gana palanki verslo, nuosavybės reikalams, kūrybiniams projektams, meilei. Galbūt įveiksite nemažą praktinę, ūkinę ar techninę problemą. Jei tai susiję su jūsų teikiamomis paslaugomis, tuomet nemažai užsidirbsite ar sudarysite naudingą sandorį. Labiau saugokite vaikus.


VANDENIS


Savaitės pradžia nekokia sveikatai ir emocinei savijautai. Išsiblaškymas, patiklumas arba pavartoti svaigalai gali įvelti jus į problemas. Saugokitės infekcijų, traumų, neaiškių vaistų. Trečiadienio jaunatis gali lemti pokyčius verslo, profesijos, santykių srityje. Regis, pradės daugėti aiškumo, kas jums tiktų ir ką sugebėtumėte be kuo galite pasikliauti. Noriai spręsite draugų ir vaikų problemas. Savaitgalį pravartu šiek tiek pasilepinti. Puikiai atpalaiduotų jauki aplinka, gurmaniškas maistas.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę jums geriau seksis, jeigu dirbdami rimčiau įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją. Kita vertus, pernelyg neuždelskite, nepaskęskite smulkmenose, o jei reikia, paprašykite pagalbos. Nežiopsokite kelyje. Stenkitės taikiai, korektiškai bendrauti, ypač prasidedant jaunačiai. Jums pasiseks, jeigu antroji savaitės pusė bus rami ir nepareikalaus iš jūsų skubėjimo, įtempto darbo. Norint išlikti sveikiems ar pagerinti savo būklę, rekomenduojama daugiau ilsėtis, atsiriboti nuo žmonių.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)