Savaitės horoskopai: rugsėjo 28 – spalio 4 d.

Savaitės horoskopai: rugsėjo 28 – spalio 4 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje būsite kupini meilės vilčių. Intuityviai suvoksite, kaip dera elgtis, tačiau sunku bus apsispręsti ir aktyviai veikti dėl įvairių kliūčių. Galbūt paaiškės, kad pažeidėte įstatymą, moralinį kodeksą ar pan. Verčiau nemanykite, kad geriau už visus orientuojatės situacijoje ir galite ją kontroliuoti bei daryti įtaką kitiems. Saugokitės ugnies, infekcijų. Savaitgalį būsite pasiryžę papildomai padirbėti, kad papildytumėte šeimos biudžetą. Galimi pinigai ar kitokia nauda iš nuomos, buhalterijos, žemės ūkio, amatų.


JAUTIS


Šią savaitę aktyviai bendrausite. Atsiras progų išsiaiškinti nesutarimus, suderinti interesus, ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Tikėtina reikšminga žinia paštu arba telefonu. Deja, savijauta gali būti nekokia. Turbūt derėtų iš pagrindų keisti gyvenimo būdą, mitybą. Saugokite nuo pavojų vaikus, mylimus žmones. Savaitgalį daug kas priklausys nuo sveikatos būklės. Gali būti, kad nelaukta žinia privers keisti kai kuriuos planus arba nuomonę dominančiu klausimu.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę jums gali nusišypsoti sėkmė. Galbūt sulauksite pageidaujamo atsakymo arba trokštamo dėmesio iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Gali gimti idėjų, kurios pakels darbo produktyvumą. Jeigu bus proga, neatsisakykite pabendrauti su įtakingais veikėjais. Visgi neskubėkite pasiduoti iliuzijoms, išsiaiškinkite, kiek tai jums kainuos. Saugokitės apsinuodijimo, infekcijų. Savaitgalį galimi kontaktai su keistais, neprognozuojamais žmonėmis. Regis, kažkoks pokalbis padarys jums įspūdį ir nulems svarbų pasirinkimą.


VĖŽYS


Šią savaitę stengsitės rasti protingas išeitis iš bet kokių padėčių. Daug kas priklausys nuo jūsų ryšių, įtakos bei įtakos tų, kurie yra jums priešiški, konkuruoja ar pan. Vadovaukitės iš anksto susidarytu darbų planu ir neprovokuokite agresyvių asmenų. Įdomiau leiskite laisvalaikį, užpildykite jį prasmingesniu turiniu. Nesaugūs būsite kelyje, elkitės apdairiai su ugnimi bei aštriais, sunkiais daiktais. Savaitgalį pasistenkite atsikratyti vidinio nerimo ir didelių ambicijų. Pakaks, jei esate vertinami tų, kurie jums svarbiausi.

REKLAMA


LIŪTAS


Ši savaitė gali būti sėkminga. Jūsų planai gali iš dalies išsipildyti, jeigu jie susiję su meile, mokslu, verslu, jei ieškomi rėmėjai, investuotojai, tarpininkai, prodiuseriai ir pan. Pravartu aptarti projektus, sutartis. Visgi viską tikrinkite ir atsargiai kalbėkite apie naujus įsipareigojimus bei ateities planus. Nepervertinkite savo įtakos. Galima reikšminga naujiena. Savaitgalį bus dėl ko lengviau atsidusti, tačiau bus ir dėl ko graužtis. Viešai pasisakant svarbu turėti savo nuomonę, naujų idėjų, nebanalių minčių.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje puikiai atliksite suplanuotus darbus ir dar suspėsite parodyti dėmesį tiems, kuriais žavitės. Kita vertus, nesiseks bendrauti su jums nepritariančiais. Bus nelengva rasti gynybinių argumentų, atsispirti spaudimui. Tačiau jei nebūsite pernelyg įžeidūs, santykiai su svarbiais jums žmonėmis sustiprės, pavyks dėl daug ko susitarti. Savaitgalį jums bus priminti kažkokie įsipareigojimai arba pajusite įtaką, kuriai sunku atsispirti. Galite sužinoti kažką svarbaus iš nemažai pasaulio mačiusio asmens.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje mėginkite tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų. Net rimtos problemos ar darbai, reikalaujantys ypatingų gabumų ir žinių, bus nesunkiai įveikiami bendromis pastangomis su kolegomis. Tačiau daug ką lems jūsų bendravimo stilius. Jei jis netinkamas, tai gali pakenkti jūsų įvaizdžiui ir santykiams su aplinkiniais. Itin saugokite sveikatą bei turtą. Savaitgalį patirsite įtampos. Jums derėtų apsispręsti dėl savo dvilypių norų ir troškimų, atskirti, kur jūsų interesai, o kur – partnerio, kitų žmonių.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje tikriausiai teks spręsti dalykinius, techninius ir finansinius klausimus. Būsite gana azartiškai nusiteikę, todėl galite įsivelti į rizikingas avantiūras. Jeigu kils toks ūpas, verčiau pasportuokite saugioje aplinkoje. Tai nėra palankus metas sveikatai – gresia ūmios infekcijos, traumos. Jeigu gerai jausitės, savaitgalį jus domins bulviakasis, grybavimas, ūkiniai reikalai. Gali būti, kad suabejosite dėl mylimo žmogaus, partnerio ištikimybės bei ketinimų.


ŠAULYS


Šią savaitę viskas seksis geriau, jei spinduliuosite į aplinką šilumą bei meilę, nes tai, ką dalinsite kitiems, gausite ir patys. Vertindami senas tradicijas ir pramintus takus, nevengsite kurti naujų. Visgi bus nelengva įtikinti artimus žmonės jūsų planų naudingumu. Pasistenkite nepiktnaudžiauti svaigalais, neprovokuokite konfliktų, saugokite nuo pavojų vaikus. Savaitgalį nepataikaukite neprotingiems įgeidžiams, nes išleisite per daug pinigų. Prisilaikykite sveikos ir tausojančios dietos.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje galite turėti naudos iš reklamos bei tos įtakos, kurią darote aplinkiniams. Tik būkite labiau savikritiški ir kantrūs, paisykite aplinkinių nuomonės, neniekinkite tų, kurie jums nepritaria. Jeigu turite bendrų reikalų su giminaičiais, stenkitės kartu juos aptarti. Tikriausiai pavyks rasti ar gauti norimą informaciją ir ja tikslingai pasinaudoti. Savaitgalį netrūks darbų ir namuose, ir sodyboje. Teks labiau pasirūpinti šeimos nariais, vaikais, augintiniais. Gali nustebinti naujas gerbėjas.


VANDENIS


Šią savaitę galite imtis iniciatyvos, kad pakreiptumėte įvykius savo naudai. Regis, būsite linkę surizikuoti, jeigu kažko labai norite ir visgi dvejojate. Sėkmės tikimybė yra nemaža, ypač jei turite gabių ir įtakingų pagalbininkų, gerbėjų. Tačiau jeigu jus užvaldys per didelis godumas, išlaidumas arba prarasite reikiamą dėmesį, norimų rezultatų nepasieksite. Savaitgalį pasilepinkite gardesniu kąsneliu, pasidairykite ko nors gražaus savo kūnui ir sielai. Galite įsigyti originalų aksesuarą, reikalingą buitinį prietaisą ar kt.

REKLAMA


ŽUVYS


Šios savaitės pradžioje noriai imsitės nebaigtų darbų. Tikriausiai pavyks užsidirbti pinigų arba susitarti dėl būsimo uždarbio. Regis, daug ką nustebinsite, jeigu sumanysite keisti kai kuriuos sprendimus. Neblaivumas arba atsitiktinumas gali pakišti koją jūsų interesams, atitraukti nuo įprastos kompanijos, sumanyto plano. Savaitgalį bus įmanoma susitaikyti su svarbiu jums žmogumi, jeigu aiškiai pareikšite pageidavimus bei ketinimus ir jie nesikirs su to asmens norais, planais. Nepraleiskite pro ausis originalių idėjų.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)