Savaitės horoskopai: rugpjūčio 31 – rugsėjo 6 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 31 – rugsėjo 6 d.


AVINAS


Šią savaitę gali pavykti įsidarbinti ar šį tą pakeisti darbovietėje. Visgi nelengva bus viską suspėti ir suderinti. Nenumatytos problemos arba sveikatos sutrikimai kaišios pagalius į jūsų veiklos ratus. Reikėtų labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, vengti intrigų. Tai netinkamas metas reikšti asmenines ambicijas, demonstruoti perdėtas aistras, aklą impulsyvumą. Savaitgalį emocingai reaguosite į kalbas apie politiką, tarptautinius įvykius. Verčiau nesipykite dėl to, ko jūs negalite pakeisti. Saugokitės traumų, ugnies.


JAUTIS


Šią savaitę reikšite iniciatyvą, imsitės visuomeninių reikalų. Atrodysite kupini įdomių ir realiai įgyvendinamų planų. Tai išties neliks neįvertinta. Regis, sugebėsite padaryti įspūdį tiems, kurie jus domina. Ne vieną vakarą turėtumėte praleisti su šaunia kompanija. Artėjant savaitgaliui, į paviršių gali iškilti avantiūra, nuotykis ar įvykis, kurį stengėtės nuslėpti. Mielai pabūtumėte negyvenamoje saloje, pasislėpę nuo dėmesio, intrigų. Jums išties derėtų vengti masinio susibūrimo vietų, nes gresia infekcijos.

REKLAMA


DVYNIAI


Ši savaitė gali sukelti nerimo dėl finansinės veiklos, ypač jei norite atsiimti skolą, gauti kompensaciją, alimentus ar kt. Galite gauti pranešimą iš valstybinės institucijos. Galbūt kažkam bandysite parodyti ypatingą dėmesį, kad jus paremtų. Visgi šurmulio bei kalbų bus daugiau, nei jums norėtųsi. Tai vargins, vers prisitaikyti. Dėl jūsų emocinės įtampos kentės artimiausi žmonės. Savaitgalio susitikimai su draugais, renginiai nenuvils, jeigu per daug nekainuos. Vaikų mokykliniai rūpesčiai jau ir be to tuštins jūsų kišenes.


VĖŽYS


Šią savaitę nereikės daug pastangų, kad pasiektumėte tikslą, sublizgėtumėte kompetencija, plačiu akiračiu, įvairiapusėmis patirtimis. Galite dalyvauti įdomiame renginyje. Į savo gretas jus priims draugiškas kolektyvas. Deja, asmeninių santykių, meilės srityje galimi išbandymai. Branginkite jums svarbius santykius, neprovokuokite pavydo. Savaitgalį gali kilti ginčų su partneriu, jeigu skiriasi jūsų politinės pažiūros. Pasirūpinkite tvarka ir švara namuose. Saugokitės traumų, ugnies.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę jums būtinai reikės draugijos, artimos sielos. Labiau įvertinsite ir gyvenimo draugą, ir dalykinius partnerius, o ypač – jūsų veiklos, projekto rėmėjus. Galbūt pavyks kai ką nuspręsti reikaluose, susijusiuose su nekilnojamuoju turtu, paskolomis, draudimu, nuoma ar investicijomis. Antroje savaitės pusėje jums parūps nekasdieniški reikalai, studijos, tarptautiniai įvykiai. Regis pavyks gauti/pateikti reikalingą informaciją. Būkite atsargūs – pavojai tykos kelyje bei iš nepažįstamų žmonių.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje būsite nusiteikę ryžtingai imtis darbų ir stengtis, kad viskas pavyktų kaip suplanuota. Galbūt teks tikrintis sveikatą, atlikti kai kurias medicinines procedūras. Gali atsinaujinti seni ryšiai – dalykiniai arba romantiški. Savaitgalį tikriausiai teks paišlaidauti. Galbūt vaikų poreikiams, o galbūt tam, ką kuriate, statote, puoselėjate, ir reikia investuoti, norint pasiekti teigiamą rezultatą. Visgi jums gali nutikti kaip šykštuoliui, kuriam tenka mokėti du kartus už tą patį dalyką. Siekite kokybės.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje galite pasireikšti kūrybinėje veikloje arba kai ką sužavėti savo nuojautomis. Deja, meilės partneris gali būti reiklesnis, kaprizingesnis. Galimi ginčai ir su oponentais, konkurentais. Regis, šiek tiek viršysite savo finansines galimybes. Būkite pasirengę finansinei ataskaitai. Antroje savaitės pusėje jus gali įtraukti darbų ir įvykių sūkurys. Pasirūpinkite sveikata, jeigu jaučiate įtartinus negalavimus. Savaitgalį jums nelabai seksis suderinti norus ir planus su kitų šeimos narių. Saugokitės traumų, ugnies.



SKORPIONAS


Savaitės pradžia palanki užsiėmimams su vaikais, kūrybinei veiklai. Galima tikėtis ir romantikos, pramogų. Tikėtina, kad jus lydės sėkmė derybose, varžybose, konkursuose. Aplinkinius žavės jūsų aistringumas, veiklumas, humoro jausmas. Meilės santykiai darysis aistringesni. Artėjant savaitgaliui, teks nusiteikti praktiniams užsiėmimams, sveikatos patikrai. Galite dalyvauti konkurse, susijusiame su įsidarbinimu, struktūrine parama projektui ar pan. Savaitgalį gali sukelti nerimo artimos aplinkos žmogaus sveikata.


ŠAULYS


Šią savaitę palanku užsiimti su mokslu, reklama, logistika, informacija, prekyba susijusia veikla. Galite būti raginami rizikuoti stambiomis sumomis, kažką pirkti, investuoti arba skolinti. Atsargiai su reikalais, dėl kurių jums nepritaria šeimos nariai. Antroji savaitės pusė bus gana maloni, jeigu su meile rūpinatės namais, vaikais, kažką darote, kad jūsų šeimai būtų jaukiau ir patogiau gyventi. Savaitgalį derėtų ypač saugotis sportinių ir kitokių traumų, ugnies.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje palanku pradėti naują veiklą, sudaryti komercines, tiekimo, reklamos sutartis. Regis, noriai rūpinsitės vaikų ir mylimo žmogaus poreikiais. Kita vertus, visaip stengsitės kontroliuoti situaciją ir aplinkinius. Jausitės turį teisę kitus mokyti, kaip dera gyventi, mylėti. Dėl to lengva sugriauti tai, kas yra svarbu asmeniniuose santykiuose. Savaitgalį jus itin slėgs kitų nepritarimas, bet kokia kritika. Regis, nepasitenkinimą liesite ant artimiausių žmonių galvų. Saugokitės traumų, ugnies.

VANDENIS


Savaitės pradžioje neblogai seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami, be įtampos, pamąstydami. Pavyks išsiaiškinti aktualų finansinį klausimą. Nuo savaitės vidurio tikėtinos nedidelės permainos praktinėje veikloje. Seksis rūpintis nekilnojamojo turto, žemės reikalais. Galimas susitikimas su ypatingus jausmus žadinančiu asmeniu. Savaitgalis gana avaringas, būkite atsargūs. Jūsų smalsumas gali privesti iki nesusipratimų arba neetiškų poelgių. Galbūt lankysite sergantį giminaitį ar draugą.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje kai kurie jūsų siekiai neatitiks galimybių. Kad juos įgyvendintumėte, reikalingas palaikymas. Gerų draugų, pažįstamų jūs išties turite. Pamąstykite, kas galėtų padėti. Diskusija aktualiu klausimu turėtų išeiti į naudą. Antroje savaitės pusėje savo meilės objektą nudžiuginsite karštesniais jausmais, tačiau galite nuvilti netikėtu godumu, reikalavimais. Susilaikykite nuo svaigalų. Savaitgalį kils noras tobulinti aplinką, techniką. Visgi pasiskaičiuokite, kad jūsų išlaidos neviršytų pajamų.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)