Savaitės horoskopai: rugpjūčio 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 24 – 30 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje mintys suksis apie mokesčius, draudimą, indėlius, tarptautinius įvykius, studijas. Mokykitės ekonomiškiau tvarkyti ūkinius, techninius ir finansinius reikalus. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Saugokitės traumų, ugnies. Savaitės viduryje galbūt sulauksite pageidaujamo atsakymo arba trokštamo dėmesio iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Tik pasistenkite atskirti darbą, viešus interesus nuo asmeninių poreikių. Savaitgalį kils bėdų, jei nesuvaldysite emocijų.


JAUTIS


Ši savaitė parodys, kiek jūs rūpite kitiems žmonėms ir kaip patys mokate prisitaikyti, bendradarbiauti. Regis, sugebėsite suderinti skirtingas nuomones, planus, nors ir bus nelengva. Keistu būdu jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai. Turbūt neatsispirsite norui paišlaidauti malonumams, gardumynams, savireklamai. Galite sėkmingai pasirūpinti kreditu, nuoma, verslu, studijų aktualijomis. Savaitgalį veršitės iš kasdienybės. Regis, kažkur vyksite arba kaip tik grįšite iš toli. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę palanku pradėti dirbti po atostogų arba naujoje darbovietėje. Visgi bus nelengva realiai įgyvendinti planus, jeigu jie susiję su kitokia ar platesne sfera, nei esate įpratę. Apie jus dominančias perspektyvas pasikalbėkite su asmeniu, turinčiu patirties toje srityje. Galbūt abipusiu susitarimu pradėsite arba pratęsite svarbų bendradarbiavimą. Artėjant savaitgaliui, teks paskubėti tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais pinigais, paveldėjimu, turto draudimu, dalybomis, nuosavybės notariniu patvirtinimu, mokesčiais.


VĖŽYS


Šią savaitę kuo daugiau dėmesio skirkite tarpusavio santykiams ir profesinei kompetencijai. Nuoširdžiai įsiklausykite į partnerio, vaikų, kolegų užuominas. Venkite konfliktų, saugokitės traumų. Antroji savaitės pusė nuteiks darbui, gyvūnų dresavimui ir pan. Palankiai gali spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, sveikatos pasitikrinimu ar atstatymu. Regis, ir meilės viltys pildysis. Kita vertus, galite įsivelti į meilės trikampio situaciją. Savaitgalį tikėtinos pavydo scenos. Padaugės išlaidų. Nežiopsokite kelyje.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę gali užklupti šiokie tokie rūpesčiai per artimus žmones arba kolegas. Tikriausiai susitiksite su pažįstamu asmeniu, kurio patarimai padės giliau pažvelgti į susiklosčiusią situaciją. Nuo savaitės vidurio turėtumėte noriai imtis jums aktualios veiklos. Mėginkite tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų, keiskite įvaizdį, jei aktualu. Tiktų tikrintis sveikatą. Regis, būsite pakviesti į pramoginį ar kitokį renginį. Seksis bendrauti su vaikais, gerbėjais, tačiau būkite pasirengę iššūkiams.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje seksis rinkti, apdoroti informaciją, tvarkyti dokumentus, tarpininkauti, reklamuoti. Gauta informacija padės apsispręsti prieštaringoje situacijoje. Nuo trečiadienio venkite didelės skubos, siekite ramybės, nes būtinas vidinis komfortas. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Jums gali pavykti laimėti patinkančio asmens susidomėjimą. Jei visgi nepasiseks meilėje (nors taip neturėtų atsitikti), galbūt fortūna nusišypsos loterijoje, žaidime, konkurse. Savaitgalį nepraraskite saiko pramogaudami.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžia gali būti produktyvi ir dosni. Paaštrėjusi jūsų komercinė uoslė pasitarnaus ką nors sprendžiant, derantis, perkant. Vis dėlto kažkas kels įtampą. Bus sunku ištverti kai kurių asmenų savanaudiškumą, agresyvų elgesį bei retoriką. Antroje savaitės pusėje palanku užsiimti su reklama, ryšiais, informacija, prekyba, vaikų ugdymu susijusia veikla. Savaitgalį atsiras rūpesčių dėl namų, artimųjų, nuosavybės ir pan. Didesnis bus techninių nesklandumų, avarijų pavojus. Labiau prižiūrėkite vaikus.



SKORPIONAS


Savaitės pradžia gali būti spalvinga, kupina emocijų ir įvykių. Iš suinteresuotų pažįstamų galite tikėtis netikėtų prašymų arba pasiūlymų. Pasistenkite tinkamai, saugiai elgtis su technika, ugnimi ir gyvūnais. Nuo trečiadienio padaugės veiklos, jeigu užsiimate žiniasklaida, reklama, pedagogine veikla, tarpininkavimu, komercija. Gali pavykti užsidirbti daugiau pinigų arba palankiomis sąlygomis įsigyti vertingą daiktą, sudaryti verslo ar kitokią sutartį. Galbūt jus pakvies į įdomų renginį ar pasimatymą.


ŠAULYS


Šią savaitę turėsite dėl ko jaudintis, jeigu neseniai kažkam atvėrėte savo jausmus ar paslaptis, planus. Tačiau jei tvarkote kokius nors socialinius reikalus, seksis puikiai. Meno srityje taip pat galėsite pasireikšti. Geriau seksis darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami. Tiktų tvarkyti dokumentus, reikalus, susijusius su darbu, verslu, komandiruote, nekilnojamuoju turtu ar kraustymusi į kitą gyvenamąją ar tarnybos vietą. Regis, kils minčių, kaip pagerinti aktualius reikalus, išplėsti savo arba įmonės galimybes.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje jūs labai dominsite aplinkinius ir jie jus – taip pat. Nuo tolerancijos, objektyvumo ir sugebėjimo susikalbėti labai priklausys sėkmė. Nederėtų elgtis savanaudiškai ir kategoriškai. Nuo savaitės vidurio tikėtinas meninis įkvėpimas arba neįprastas intuityvumas, romantiški jausmai. Kaupkite jėgas, apmąstykite naujus planus, nepaminkite moralinių vertybių. Savaitgalį lengvai pasiduosite instinktams bei troškimui valdyti aplinkinius. Dėl to situacija gali tapti įtempta, o svarbūs santykiai gali nukentėti.


VANDENIS


Savaitės pradžioje jums derėtų aktyviau darbuotis, labiau atskleisti savo gabumus, žinias. Nevenkite padėti aplinkiniams, bendradarbiams. Atsargiai kelyje. Antroje savaitės pusėje ypač parūps kolektyviniai, visuomeniniai reikalai. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame kitiems padarysite įtaką. Bet kuriuo atveju, sulauksite dėmesio iš draugų, kolegų. Visgi savaitgaliui aktyvios veiklos neprisiplanuokite, nes jau nesinorės jokio šurmulio. Galite prasčiau jaustis. Derėtų pasisaugoti avarijų, traumų, nudegimų, apsinuodijimų.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje jau dėliositės savo dienotvarkę rimtesniems darbams. Arba kaip tik stengsitės kur nors toliau ištrūkti, kol dar įmanoma ir nepasibaigė vasara. Nauji įspūdžiai, informacija, ryšiai – be šito laikas išties būtų praleistas tuščiai. Antroje savaitės pusėje sugebėsite daryti įspūdį, žavėti, subtiliai flirtuoti. Regis, gerai suprasite kitus žmones, įsiklausysite į jų nuomones. Savaitgalį jūsų draugai, pažįstami siūlys įdomiai leisti laisvalaikį. Visgi tikėtini nesusipratimai bendraujant bei trikdžiai kelyje.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)