Savaitės horoskopai: rugpjūčio 10 – 16 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 10 – 16 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje vidiniame, o gal ir išoriniame jūsų pasaulyje bus daug chaoso, kuris gali išprovokuoti negatyvią raišką. Gali parūpti rizikingas sandėris, arba tai jau įvyko, o dabar ryškėja pasekmės. Regis, teks bendrauti su nemėgstamu žmogumi. Auga traumų, nudegimų, avarijų ir techninių nesklandumų tikimybė. Savaitės viduryje aktualūs bus reklamos, verslo sutarčių klausimai. Regis, jausite pinigų trūkumą, nerimą dėl darbo, šeimos. Savaitgalį norėsis pradžiuginti artimuosius. Neviršykite savo galimybių.


JAUTIS


Ši savaitė gana prieštaringa, tačiau galima tikėtis daugiau gero nei blogo. Regis, būsite linkę ginčytis arba labai nervintis išgirdę kitokią nuomonę, kritiką. Kita vertus, išgirsta informacija gali jus nuo kažko apsaugoti. Atsargiai kelyje. Atostogos arba vaikų poreikiai gali pareikalauti nemažų išlaidų. Nuo savaitės vidurio ypač aktualu bus išsaugoti finansinę pusiausvyrą, išlaikyti užsakovus, klientus, susitvarkyti nuosavybės dokumentus. Savaitgalį neatsiginsite norinčių su jumis pabendrauti, susipažinti.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę prisiklausysite tiek gandų, sąmokslo teorijų, kad tai nekaip paveiks savijautą. Arba paklibins reputaciją, jei tyčine ar netyčine dezinformacija užsiimate jūs patys. Atsargiai kelyje ir vandenyje. Jūsų energetinis potencialas sumažėjo, todėl fizinius ir emocinius krūvius derėtų riboti. Verčiau nepiktnaudžiaukite svaigalais, kvaišalais, nes galite sau labai pakenkti. Artėjant savaitgaliui, vis labiau rūpės nuosavybės, pinigų klausimai, artimų žmonių problemos. Regis, darysite įspūdį ir įtaką aplinkiniams.


VĖŽYS


Šią savaitę pažįstamų žmonių padedami galite mėginti išspręsti opią problemą, tačiau jie veikiausiai nesistengs jums realiai padėti. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Šiuo metu impulsyvūs, agresyvūs žmonės jums ir kitiems gali sukelti rūpesčių. Nuoširdumas susimaišys su pavydu, kontrole ir bus sunku suprasti, kas tikra ir koks tikslas. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį gali būti smagu, jeigu laisvalaikį leisite su vaikais, mylimu žmogumi. Kartu bus galima daug nuveikti ir beveik nepavargti.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę mintys suksis apie keliones, karjerą, darbą. Balansuosite tarp troškimo būti dėmesio centre ir poreikio pasinerti į asmeninius reikalus. Atrodys, kad populiarumo našta jau ima varginti, reikalauja per daug pastangų. Atsargiai kelyje. Nuo savaitės vidurio galite pasireikšti kaip organizatoriai, jei teks telkti aplinkinius bendram reikalui ar pramogai. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums būtų nenaudinga. Savaitgalį derėtų ilsėtis, pasirūpinti savo kūno ir sielos sveikata.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje ne su visais žmonėmis seksis susikalbėti taip lengvai, kaip tikėjotės, tačiau pastangos pasiteisins. Jeigu keliaujate ar turite reikalų su užsieniečiais, galimos nenumatytos situacijos. Kita vertus, jūsų aktyvumą stimuliuos energingų žmonių iniciatyva ir tai skatins susidoroti su nemažu kiekiu problemų. Galima tikėtis konkrečių susitarimų. Saugokitės traumų, labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį nesunkiai atgausite jėgas, atsipalaiduosite. Džiaugsmo teiks sportas, bendravimas, romantika.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje tikėtini verslo pasiūlymai arba bus reikalų susijusių su draudimu, nekilnojamuoju turtu, paskolomis, mokesčiais. Teks derinti interesus su kitų žmonių. Tikėtinos išlaidos kelionei, pramogai, vaikų poreikiams. Pravartu pasitarti su žinovais, jei ketinate investuoti ar ką nors brangiai pirkti, nuomotis. Nemažas avarijų, traumų pavojus. Savaitgalį iš galvos neišeis mintys apie pareigas, vaikus. Pastariesiems kažką pirksite ar pan. Galbūt kažkuo pasižymėsite ir tapsite labiau pastebimi bendruomenėje.



SKORPIONAS


Šiuo metu gali sumažėti santarvės ir padaugėti konkurencijos. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Bendraudami su aplinkiniais, apsišarvuokite kantrybe, kontroliuokite emocijas, nes išties bus nelengva rasti gynybinių argumentų, atsispirti spaudimui. Galbūt kiek pasigailėsite, kad pradėjote ar parėmėte kažkokį projektą. Dėl grožio, komforto, sveikatos ar augintinių būsite linkę palengvinti piniginę. Savaitgalį vilios kelionės. Regis, būsite pakviesti į renginį, varžybas ar pan.


ŠAULYS


Šią savaitę nelabai norėsis dirbti, nors tai neišvengiamai teks daryti. Jei ne darbe, tai namų ūkyje, sodyboje ar kt. O galbūt eisite į darbo interviu, konkursą ar pan. Tikėtinos ir sveikatos, grožio, augintinių aktualijos. Tai kainuos nervų. Gali nustebinti išryškėję kitų žmonių motyvai ir tikslai. Laikykitės saugumo technikos taisyklių, venkite konfliktinių situacijų. Savaitgalį būsite linkę išlaidauti pramogoms, nuotykiams ar kt. Galbūt leisitės į kokį žygį ar ekskursiją. Pravartu stiprinti saitus su artimais žmonėmis, vaikais.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje turbūt kils pagunda įsigyti augintinį ar ką nors gražaus sau, vaikams, savo aplinkai. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi artimi žmonės. Kažkam iš jų labai trūksta jūsų dėmesio bei šilumos. Nuo savaitės vidurio parūps įvaizdžio klausimai. Negailėsite pinigų, kad taptumėte stilingesni. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai nei išorei. Savaitgalį būsite labai emocionalūs. Jeigu sau ir kitiems nesugadinsite nuotaikos, tai galėsite tikėtis malonių akimirkų.


VANDENIS


Savaitės pradžioje būsite aršių ginčų provokatoriai. Arba taip stokosite kantrybės, kad atrodysite negebantys išgirsti net protingiausių argumentų. Galimas spontaniškas poelgis, dėl kurio vėliau turbūt gailėsitės. Pasistenkite nesinervinti. Asmenines problemas patartina spręsti savarankiškai ir mažiau apie jas kalbėti pašaliniams. Antroje savaitės pusėje skirsite nemažai laiko ir dėmesio pramogoms, stengsitės, kad kompaniją palaikytų patinkantys žmonės arba vaikai. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos, sporto sferoje.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžia bus kupina kontaktų ir informacijos. Gali būti, kad gausite kvietimą į darbo interviu arba patys imsite interviu, publikuosite. Jūsų žinios, iškalba gali labai padėti šalia esantiems, jeigu jie susipainiojo informacijos sraute ar savo nuostatose. Atsargiai kelyje, saugokitės traumų. Rūpindamiesi kitais, nenuskriauskite ir savęs – jums taip pat reikia poilsio, malonumų. Savaitgalį bus progų praleisti laiką su patraukliais jums žmonėmis. Parodykite iniciatyvą, jei trokštate su kažkuo susipažinti.


Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)