Savaitės horoskopai: liepos 27 – rugpjūčio 2 d.

Savaitės horoskopai: liepos 27 – rugpjūčio 2 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje rūpės reikalai, susiję su turtu, verslu, mokesčiais, draudimu. Galbūt nerimausite iškils dėl akcinio kapitalo, skolų, teisės į nuosavybę ar pan. Jei pasiduosite ūpui rizikuoti, išlaidauti, tai piniginė labai suplonės. Saugokitės ugnies, traumų. Savaitės viduryje galite gauti svarbių žinių iš užsienio, mokslo ar juridinės įstaigos. Džiugins pokalbiai apie keliones, atostogų planus ar įspūdžius. Visgi norus įgyvendinti bus nelengva, kliūtys augs lyg grybai po lietaus, ypač savaitgalį.


JAUTIS


Šią savaitę gali kilti nesusipratimų su bendradarbiais, partneriais. Galbūt jie nori gauti tai, ko jūs nenorite duoti. Galite patirti vidinę dilemą. Nesistenkite užbėgti už akių dabar vykstantiems įvykiams ir nepradėkite kelti ultimatumų. Nuo savaitės vidurio ypač parūps mokesčiai, finansai, paveldėjimas ar pan. Galbūt investuosite, imsite kreditą arba turėsite pateikti dokumentus kažkokiam patikrinimui. Artėjant savaitgaliui, vis labiau domins kelionės, renginiai. Gali kilti netikėtumų, kurie nebūtinai nudžiugins.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę nuotaikos kaitaliosis, sėkmė irgi bus nepastovi. Galite gauti darbo pasiūlymą arba kvietimą į darbo pokalbį. Tačiau dėl netikėtai užgriuvusių pareigų, darbų galite nuvilti žmogų, kuriam žadėjote smagesnių bendrų užsiėmimų. Be to, prireiks didelių pastangų, disciplinos ir organizuotumo, kad būtų pasiekti norimi darbo, verslo rezultatai. Neskubėkite įsipareigoti, jeigu ne visos sąlygos jums aiškios. Protingai apsispręsti, susivokti situacijoje gali padėti pokalbis su asmeniu, mačiusiu ir šilto, ir šalto.


VĖŽYS


Šią savaitę pradėsite aktyviai, su ugnele. Regis sulauksite rezultatų, jeigu užsiimate kūrybine ar sportine veikla, organizuojate pramogas, renginius arba juose dalyvaujate. Gali nustebinti virtualus gerbėjas. Galbūt teks rimčiau pasirūpinti vaikais. Saugokitės agresijos, ugnies. Nuo savaitės vidurio aktualūs bus su sveikata, grožiu, augintiniais susiję reikalai. Regis, blaškysitės nuo vieno reikalo prie kito, nuotaikos kaitaliosis, bet vis tiek aplinkiniams atrodysite veiklūs, žavūs. Kai kas jums pavydės ir kels įtampą.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę savo namiškiams galite pademonstruoti emocijų protrūkius, tačiau darbe, viešumoje gebėsite susitvardyti. Stengsitės įtikinti kitus tuo, kad jūsų poelgiai nesiskiria nuo kalbų. Regis, tai nelengvai seksis. Neverta nervintis: pasukę galvą ir pamiklinę liežuvį galiausiai nemažai pasieksite. Nuo savaitės vidurio gebėsite puikiai suderinti pareigas ir malonumus. Tačiau gali būti, kad savijauta sutrukdys atlikti tai, ko iš anksto prisiplanavote. Nederėtų numoti ranka į negalavimus, ypač savaitgalį.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje gana miklus bus jūsų liežuvis ir įdomios įžvalgos. Išryškės kažkokie jūsų slapti polinkiai, gebėjimai arba sveikatos problema. Būkite atidūs kelyje, tinkamai elkitės su technika, ugnimi. Jeigu geriau jaučiatės, imkitės kūrybinio darbo arba susiorganizuokite sau nedidelę pramogą. Turėkite omenyje, kad nieko gero nepasieksite kritikuodami kitus. Verčiau neignoruokite kitų žmonių interesų bei jų teisių. Savaitgalį neužsimokite per plačiai. Nesaikingumas pakenktų ir sveikatai, ir piniginei.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje galbūt įsitrauksite į turtines, finansines peripetijas, bendrą verslą. Kita vertus, labai tikėtina, kad jūsų polėkį kiek stabdys piniginės problemos. Ir patys geriau suvoksite, ir kiti pamatys, ką esate sukaupę, ko nusipelnę. Savaitės antroje pusėje darbai ir kiti reikalai eisis gana sklandžiai, jeigu patys sau netrukdysite blaškydamiesi nuo vieno užsiėmimo prie kito, nuo vienų pašnekovų prie kitų. Savaitgalį leiskite drauge su šeima, tik venkite kurstyti senus nesutarimus. Pažabokite godumo gaivalą.



SKORPIONAS


Šiuo metu veikiausiai kils abejonių susijusių su jausmais, įsipareigojimais kitam žmogui, partneriui. Gali būti, kad reikalo arba santykių išsiaiškinimas neatneš palengvėjimo. Netgi gali prisidėti rūpesčių. Tikriausiai augs pinigų ir komforto poreikis. Yra vilties, kad bus pripažinti, įvertinti jūsų arba artimų žmonių kūrybiniai projektai bei darbai. Galite leistis į viešnagę, ekskursiją arba sulaukti svarbių žinių iš toli. Savaitgalį kunkuliuos emocijos, žaibuos santykiai. Atsargiai kelyje.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite linkę savaip interpretuoti situaciją, imtis slaptų tyrimų ir pan. Derėtų labiau saugoti sveikatą, sukaitus nesimaudyti šaltame vandenyje ar neįprastose vietose, nepiktnaudžiauti alkoholiu. Susidūrę su kitaip mąstančiais ir oponuojančiais žmonėmis, pasitelkite į pagalbą išradingumą. Savaitės viduryje jums bus galima pavydėti sugebėjimo nenuleisti rankų bet kokioje situacijoje. Regis, nepavydėsite, kad kiti naudojasi jūsų įdirbiu, pamokymais. Savaitgalis skatins gausiai išlaidauti.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite ir trauksite aplinkinių dėmesį. Bus kuo pasidžiaugti, tačiau galite išgyventi dėl kitų žmonių sukeltų finansinių problemų, nuostolių arba dėl to, kad kažkam negalite niekuo padėti. Nuo savaitės vidurio labiau jaudins dvasiniai dalykai, filosofinės tiesos, moralės, religijos temos, įvairios paslaptys, menas, dvasinės praktikos. Galite turėti reikalų su labdara, medicina. Būsite linkę pasiduoti svetimai įtakai. Galbūt paklosite nemažą sumelę dėl abejotino malonumo.


VANDENIS


Savaitės pradžioje prieštaringi bus emociniai ir dalykiniai santykiai. Regis, teks praktiškai panaudoti ne tik savo, bet ir svetimą patirtį, koreguoti sandorius, grąžinti netikusią prekę ar kt. Jeigu gyvenimas slenka įprastine vaga, rimtesnių problemų išvengsite. Savaitės vidurys bus kupinas įdomaus bendravimo ir pažinčių. Tikėtini susitikimai su senais draugais, bendraminčiais. Visgi jau savaitgalį gali paaiškėti, kad kai kurios iliuzijos yra tuščios. Galite pasijusti įvelti į intrigas. Saugokite sveikatą.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje galimas pranešimas iš mokslo įstaigos, teisėtvarkos institucijos, užsienio. Įmanomas nedidelis prasilenkimas su įstatymu. Jis gali būti viešinamas ir įvairiai komentuojamas. Kita vertus, gali kilti idėjų, kurios jums arba jūsų vaikams pravers ateityje. Pajusite didelį palengvėjimą, jeigu pavyks užbaigti nelengvą darbą, pasiekti susitarimą. Akiratyje gali pasirodyti seniai matytas pažįstamas. Jums gali pasiūlyti įsilieti į naują kolektyvą, grupę. Savaitgalį jūsų laukia renginiai, susitikimai.


Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)