Savaitės horoskopai: birželio 22 – 28 d.

Savaitės horoskopai: birželio 22 – 28 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje prioritetą teiksite savų žmonių ratui ir namų erdvei bei komfortu joje. Į namus gali sugrįžti vienas iš šeimos narių arba patys grįšite pas artimuosius. Būkite atlaidesni ir švelnesni savo artimiesiems, vaikams, nes visi kartais padaro klaidų. Per Jonines ir po jų labiau saugokitės seksualinės prievartos, traumų, gyvūnų įkandimų. Jūsų emocijas audrins komplimentai, flirtai. Artėjant savaitgaliui, kils ūpas imtis ūkinių ir kitokių darbų. Galbūt įsigysite augintinį arba daugiau dėmesio teks skirti jau turimam.


JAUTIS


Šią savaitę galite pratęsti esamą veiklos ar komercinę sutartį, imti ar teikti interviu, gauti naudos iš reklamos ar pan. Galimas svečias, kelionė arba lauktas susitikimas. Prieš Jonines raskite laiko pasitvarkyti buityje, o jų metu - saugokite save ir artimuosius nuo nevykusių pagundų, traumų, žaibo. Savaitės pabaiga budins romantiškus jausmus, daugės azarto ir užgaidų. Neblogai seksis reikalai susiję su reklama, vaikais, kūrybine veikla. Vis dėlto nelengva bus susitarti dėl bendrų planų su dominančiu asmeniu. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę įmanoma nauda iš anksčiau atliktos veiklos, projekto, reklamos. Visgi būkite ypač racionalūs, apdairūs, jeigu teks tvarkyti turtinius, komercinius reikalus. Per Jonines ar po jų jums gali tekti bendrauti su žmonėmis, kurių nesitikėjote sutikti arba stengėtės pamiršti. To pakaks, kad apniktų nerimas, prisiminimai. Savaitės pabaigoje jūsų draugijos reikės ir saviems, ir svetimiems. Regis, energiją noriai eikvosite dėl šeimos, namų, sodybos. Galbūt talkinsite draugams, giminaičiams ir pagerinsite su jais santykius.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje viską darysite su užsidegimu. Visgi jums bus nelengva, jeigu stinga supratimo ir palaikymo iš aplinkinių. Pasistenkite bendrauti lanksčiau. Nuo to priklauso, kokie santykiai susiklostys Joninių išvakarėse ir kaip jas praleisite. Savaitės dalis po Joninių turėtų būti produktyvi. Gana lengvai judės įprasti darbai bei kontaktai Regis, sėkmingai pasinaudosite kitų suteikta informacija. Galbūt sulauksite pakvietimo pasisvečiuoti, sudalyvauti piknike, ekskursijoje ar pan. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


LIŪTAS


Iki Joninių pravartu tvarkyti su medicina, labdara, socialine rūpyba susijusius reikalus. Apie jūsų arba artimo žmogaus veiklą gali būti parengtas straipsnis, interviu. Kita vertus, nerimą kels užkulisiniai žaidimai, intrigos. Jus gali šokiruoti incidentas bendraujant arba sugadintas daiktas. Jokiu būdu nepiktnaudžiaukite svaigalais. Savaitės pabaigoje turėtų pavykti susitarti dėl reikalingos paslaugos arba atlygio už jūsų suteiktą paslaugą. Džiaugsitės įsigytais pirkiniais, jiems suteikta nuolaida ir pan.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje turbūt įsitikinsite, kad turite bičiulių, bendražygių, kuriems ne vis vien, kaip jums sekasi. Galite tikėtis praktiško patarimo, intriguojamo pasiūlymo. Kita vertus, laukia draugystės arba meilės išbandymas, leisiantis geriau pažinti tą, kuriuo domitės. Joninių išvakarėse pajusite, kad jums reikia asmeninės erdvės, ramybės. Regis, stigs energijos numatytiems užsiėmimams. Savaitės pabaigoje kils stimulas kurti verslą, įsirenginėti namus, užsiimti žemės ūkiu ar kt. Venkite ginčų, neprovokuokite agresijos.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje nekokia bus nuotaika ir savijauta, jei nesiseka suplanuoti darbai arba nepavyksta išsiaiškinti asmeninių santykių. Pokalbiai su pažįstamais žmonėmis, svetimos patirties įvertinimas leis geriau susivokti situacijoje. Regis, suprasite, jog vien seno įdirbio ir ankstesnių ryšių neužteks, norint prasimušti karjeros srityje. Savaitės pabaigoje stenkitės suteikti sau tiek asmeninės erdvės, kiek tik jos reikia, kad atsigautų kūnas ir jausmai. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą, pasirūpinkite sveikata.



SKORPIONAS


Ši savaitė turėtų būti gana sėkminga. Daug kam patiks jūsų optimizmas ir filosofinis požiūris į opius dalykus. Galite gauti aktualią žinią iš užsienio arba iš švietimo, socialinės, teisėtvarkos institucijos. Visgi vieša akcija, nuotykis Joninių išvakarėse ar per jas gali baigtis nekaip. Saugokitės traumų, ugnies, žaibo. Savaitės pabaigoje galite atsidurti draugų kompanijoje, susitikti su bendraminčiais. Jums gali būti siūlomos naujovės, tam tikri santykiai ar veikla. Tai intriguos. Atsakingai įvertinkite.


ŠAULYS


Šią savaitę jums galbūt pavyks atgauti seniai paskolintą daiktą ar pinigų sumą. Arba patys pagaliau atsiskaitysite su kreditoriumi. Kai kuriems iš jūsų teks priimti sprendimus dėl išlaidų, investicijų arba jausmų, santykių. Jeigu šiuo metu esate toli nuo namų arba ketinate realizuoti internetines pažintis, jūsų laukia stiprūs įspūdžiai. Po Joninių aktyviai darbuositės arba sudominsite darbdavį, jeigu ieškote darbo. Regis, itin rūpės valstybės arba verslo įmonės, šeimos situacija, politika, karjera. Saugokitės traumų, ugnies.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje neišvengsite įtampos, jeigu privalote išspręsti užsitęsusią, pasikartojančią problemą. Arba jei norite atsistatyti į buvusias pareigas, atgauti, ką praradote. Bus nelengva ką nors įtikinti pakeisti nuomonę arba priversti elgtis pagal jūsų planą. Niekam nepatiks moralizavimas, kritika. Savaitės antroje pusėje padaugės kontaktų su valdininkais, švietimo srities veikėjais arba temos suksis apie mokslo klausimus, studijas, karjerą. Turbūt internetu užsisakysite prekę arba kelionę.


VANDENIS


Savaitės pradžioje gali užgriūti neplanuoti darbai arba spręstis įsidarbinimo, gydymosi, reabilitacijos klausimai. Dirbkite taip, kad nereikėtų bijoti patikrinimo ir klientų nepasitenkinimo. Per Jonines būsite įsitempę. Galbūt išgyvensite dėl jums svarbių santykių, partnerio elgesio ar jausmų. Saugokitės ugnies, žaibo. Artėjant savaitgaliui, turbūt sugebėsite operatyviai sutvarkyti aktualų verslo, finansinį, turtinį reikalą. Regis, domėsitės didesnės vertės prekėmis ir paslaugomis.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje būsite kūrybingi, žavūs. Galite patirti meilės nuotykį, flirtą arba gauti honorarą, susitarti dėl jo. Visgi viliodami, pramogaudami jauskite saiką. Labiau prižiūrėkite vaikus. Nederėtų eksperimentuoti su savo ir kitų sveikata, grožiu. Neerzinkite ir verčiau net neglostykite svetimo gyvūno. Savaitės pabaigoje su kaupu bus emocijų ir santykių peripetijų. Pasisaugokite seksualinės ir kitokios prievartos. Jeigu turite teisinių klausimų, pravartu konsultuotis. Tik niekam negrasinkite, nedarykite žalos.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)