Savaitės horoskopai: birželio 15 – 21 d.

Savaitės horoskopai: birželio 15 – 21 d.


AVINAS


Šią savaitę ramiai tęskite įprastinius darbus. Vertėtų apsitvarkyti darbo aplinką ir namus. Tai jus atpalaiduos, suteiks jaukumo. Svarbu konkrečiai aptarti tai, kas susiję su nuosavybe, pinigais, mokesčiais, nekilnojamojo turto ar technikos nuoma. Venkite priimti abejotinais ketinimais siūlomą pagalbą, dovanas. Šeimos reikalai, buitis, namai, artimieji šį savaitgalį pareikalaus daug laiko ir dėmesio. Tikėtina, kad išryškės ankstesnių įvykių ar poelgių pasekmės arba neišvengsite savigraužos, kapstymosi praeityje.


JAUTIS


Savaitės pradžioje sulėtinkite tempą. Įsigilinimas į save ir situaciją leis į daug ką pažvelgti kitomis akimis. Tausokite sveikatą. Nepraraskite pareigos jausmo ir savivertės, net jei nesijausite deramai vertinami. Seksis geriau, jeigu optimistiškai nusiteiksite ir nedejuosite dėl smulkmenų. Regis, jūsų išmintis, draugiškas elgesys kitus pradės veikti lyg balzamas. Savaitės pabaigoje tikėtinas pokalbis apie ateities perspektyvas. Turėtumėte sulaukti reikalingos pagalbos, įsigyti norimą daiktą ar pan.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę būsite jautrūs aplinkos poveikiui, nerimą kels daugybė dalykų. Pasistenkite atsipalaiduoti ir rasti naudingą užsiėmimą. Didelė tikimybė, kad patirtis, išmintis ir intuicija padės jums surasti išeitį iš keblios situacijos. Nevartokite svaigalų, saugokitės intrigų, apsinuodijimo. Savaitės pabaigoje be didelių pastangų turėtų pavykti užbaigti seniai pradėtą darbelį. Regis, būsite linkę domėtis nekilnojamuoju turtu, verslo idėjomis ir pan. Galbūt vyksite apžiūrėti ar parodyti kažkokio objekto.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje galite sudalyvauti renginyje, kolektyviniame susitikime. Jums seksis bendrauti, su kiekvienu rasite bendrą kalbą. Tai didins jūsų populiarumą. Su kitų pagalba lengviau seksis spręsti seną problemą. Savaitės pabaigoje užplūs filosofinės, mistinės nuotaikos. Visgi atsipalaiduoti gali trukdyti pasąmoninės baimės. Venkite piktnaudžiauti svaigalais. Sekmadienio rytą dėl jaunaties ir saulės užtemimo jūsų būklė, situacija gali ilgam fiksuotis, todėl ypač svarbu būti pozityviems bei tinkamai elgtis.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę jums gali tekti eiti į svarbius susitikimus, darbo interviu. Nelabai verta strimgalviais griebtis ko nors naujo bei gvildenti globalines problemas. Iki sekmadienio pravartu užbaigti darbus, bet ne juos pradėti. Peržiūrėkite svarbius dokumentus – galbūt ką nors reikia pratęsti ar anuliuoti. Tikriausiai susitiksite su įtakingu asmeniu, kalbėsite aktualiu klausimu ir gausite rimtų įpareigojimų. Savaitės pabaigoje dalyvausite renginiuose. Tai atims daug energijos, todėl sekmadienį praleiskite kuo ramiau.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje tęskite seniau pradėtus darbus ir kol kas neskubėkite imtis naujų. Pravartu sutvarkyti neatidėliotinus finansų, draudimo, reikalus. Mokslo, teisiniai ar politiniai reikalai, dalykinio projekto sudarymas ar perdarymas taip pat gali pareikalauti nemažų pastangų. Remkitės patirtimi, tačiau būtinai atmeskite prietarus ir stereotipus. Savaitės pabaigoje gali įvykti svarbus pokalbis. Galbūt teks sudalyvauti susibūrime, prisidėti prie renginio organizavimo ar pan. Nepamirškite apie savo ir kitų saugumą.


SVARSTYKLĖS


Ši savaitė neatneš rūpesčių, jei nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Pravartu tvarkyti finansinius, verslo, investicijų, buhalterinius reikalus, deklaruoti pajamas. Venkite abejotinų įsipareigojimų. Jeigu jums siūlys investuoti, bendradarbiauti, nepulkite į tai stačia galva. Savaitės pabaiga bus produktyvi ir darbo, ir mokslo srityje, jeigu nuoširdžiai stengsitės užbaigti tai, ką esate pradėję. Galima ir kūrybinė savirealizacija arba intriguojamas virtualus flirtas. Sekmadienį viską darykite labai atsakingai.



SKORPIONAS


Šią savaitę ypač aktualūs bus partnerystės klausimai. Gali atgyti buvusi draugystė arba svarbus ryšys. Jeigu grėsė skyrybos, bus proga susitaikyti. Visgi derėtų būti santūresniems, nedalinti neapgalvotų pažadų, nešvaistyti pinigų. Peržiūrėkite sutartis, dokumentus, ar ko nors nereikia pratęsti arba nutraukti. Galbūt teks užbaigti buhalterinę ataskaitą, iki galo neparašytą tekstą, ruoštis egzaminui, interviu ar kt. Tikėtina, kad planinės išlaidos ir investicijos pasiteisins. Saugokite savo reputaciją, elkitės etiškai.


ŠAULYS


Šią savaitę pirmiausia pravartu užsiimti tuo, kas neatlikta, nors jau turėtų būti padaryta. Jeigu aktualu, apsvarstykite tai su patikimais žmonėmis. Galbūt gausite darbo pasiūlymą. Visgi kol kas nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams ypatingų reikalavimų. Jeigu pasimetė jūsų augintinis, jūsų džiaugsmui jis turėtų atsirasti. Savaitės pabaigoje gali nutikti taip, kad lengvai nutrauksite išsisėmusius santykius arba atkursite ankstesnį meilės, partnerystės ryšį. Regis, skaičiuosite, tikrinsitės savo finansinę situaciją.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje būsite linkę kiek apriboti šeimos narių poreikius. Galbūt kils rūpesčių dėl augančios kartos elgesio ar poreikių. Kita vertus, būsite kūrybingi ir veiklūs, todėl galite daug nuveikti. Turėsite galimybių padaryti įspūdį dominančiam asmeniui, augančiai kartai savo patyrimais, žiniomis ir pan. Savaitės pabaigoje jus domins sveikata ir dalykinė situacija. Rūpės atlikti nebaigtus darbus. Tiktų užbaigti gydymosi kursą ar tyrimus. Stenkitės būti objektyvūs kitų žmonių atžvilgiu, į situaciją pažvelgti jų akimis.


VANDENIS


Savaitės pradžioje daug kas priklausys nuo jūsų reakcijos, apsukrumo tvarkant finansų, turto, šeimos reikalus. Įsiklausykite į savo vidinį balsą, artimųjų nuomonę ir susivokite, ko jums iš tikrųjų reikia. Pravartu spręsti asmenines ir vaikų problemas, gerinti santykius su artimaisiais, glaistyti seniau padarytas klaidas. Artėjant savaitgaliui, pasižymėsite žaismingumu, seksualumu. Gali atgimti priblėsusios meilės viltys. Dėl to verta stengtis. Visgi ypač svarbu pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje seksis reikalai, kuriuos galima sutvarkyti kalbantis arba atliekant raštu. Regis, veikla bus produktyvi, jeigu ji susijusi su transportu, komercija, reklama, komunikacijos priemonėmis, mokslu. Galite turėti reikalų su asmeniu, kuris anksčiau jums buvo labai svarbus. Savaitės pabaigoje ypač stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje ir atsirastų daugiau komforto, jaukumo. Jeigu užsiimate kūrybine veikla, turbūt patirsite ypatingą įkvėpimą arba kūrybines kančias. Labiau saugokite, prižiūrėkite vaikus.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)