Savaitės horoskopai: gegužės 25 – 31 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 25 – 31 d.


AVINAS


Šią savaitę darykite tai, ką geriausiai mokate. Regis, dėmesio pareikalaus namų ūkis, augintiniai arba asmeninis verslas. Pravartu susitvarkyti buitį, sodybos aplinką, sodinti, sėti, ravėti ar pan. Kai kuriems iš jūsų seksis meilės, kūrybos srityse. Turbūt neblogai sutarsite su augančia karta. Kol kas svarbu nieko neskubinti, nesielgti impulsyviai. Ypač rūpinkitės sveikata, išvaizda – nuo to priklausys jūsų galimybės. Galbūt rasite informacijos, gausite įdomių patarimų dėl įvaizdžio, stiliaus, įsidarbinimo.


JAUTIS


Savaitės pradžia bus kupina kontaktų, pasitarimų ar interviu. Susitarti, suderinti nuomones seksis gana lengvai, net jei jos bus labai originalios. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje. Pakankamai dėmesio pasistenkite skirti ir artimiems žmonėms, o ne vien tiems, kurie kažkuo naudingi. Savaitės pabaiga turėtų būti kupina įspūdžių. Seksis kūrybinė veikla. Laisvalaikiu derėtų pasportuoti, saikingai pasilinksminti. Tačiau iš vaikų galite tikėtis staigmenų, kurios nebūtinai nudžiugins.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę turbūt mėginsite ieškotis naujo uždarbio šaltinio, tvarkyti socialinius reikalus, rasti sąjungininkų. Galite įsigyti šį tą savo buičiai, aplinkai papuošti. Regis, būsite nusiteikę kitiems patarinėti, kištis į svetimus reikalus. Verčiau leiskite gyvenimui tekėti sava vaga ir džiaukitės tuo, ką jis suteikia. Gali būti, kad savaime atsiras vilčių dėl materialinės padėties pagerėjimo arba dėl šeimos nario perspektyvų. Savaitės pabaigoje noriai imsitės šeiminių pareigų, buities, žemės darbų, tačiau kai ką gadins nuotaikų kaita.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje užmegsite naudingą bendradarbiavimą arba sulauksite suinteresuotų asmenų dėmesio. Su jų pagalba galite sėkmingai spręsti keblius klausimus, aptarti ilgalaikes komercines, nuomos sutartis ar pan. Visgi puiku, jeigu jums niekur nereikia skubėti. Rimtesniems darbams stokosite ugnelės. Artėjant savaitgaliui, vis labiau pasikliausite savo protu, nuojauta ir jėgomis. Aplinkiniai bus gana geranoriški, susitikimai, pokalbiai ir džiugins, ir praturtins naudinga informacija.

REKLAMA


LIŪTAS


Ši savaitė bus gana prieštaringa. Jeigu vargina aplinkinių dėmesys, vykite į atokesnę vietą ar kitaip trumpam atsiribokite. Netikėtai aplankęs įkvėpimas, nuojauta, fantazijos, netgi užkulisiniai įvykiai gali pašnibždėti šį tą vertinga. Jeigu gerai atskiriate, kurie jums yra draugai, o kurie – priešai, didelių problemų nekils. Kitu atveju, galite apsigauti ir patirti nuostolių. Savaitės pabaigoje aktualiausi bus finansų ir turto klausimai. Savo reikalais ir pajamomis pirmiausia rūpinkitės patys, nesitikėdami kitų malonės.


MERGELĖ


Šią savaitę būsite linkę surizikuoti ir imtis originalių naujovių. Galbūt gausite pasiūlymą įsitraukti į visuomeninę veiklą ar pan. Galite pasijusti populiarūs, reikalingi. Galite tikėtis naudos iš konfidencialių reikalų, socialinės sferos. Kita vertus, atsiras problemų, jeigu būsite išsiblaškę arba vartosite svaigalus, nesisaugosite infekcijų, erkių. Savaitės pabaigoje jums tikriausiai pavyks pabendrauti su dvasiškai artimais žmonėmis arba sulaukti talkos ūkyje, darbe ar pan.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę jums seksis organizuoti, vadovauti, susipažinti ir bendrauti su įvairiais žmonėmis. Kita vertus, tiek daug susitikimų, sprendimų, kiek tikėjotės, tikriausiai neįvyks. Situacija dėl to neturėtų pablogėti, vis tiek dėl kažko susitarsite, atnaujinsite ryšius. Savaitės pabaigoje jau norėsis šiek tiek atsiriboti, pasimėgauti asmenine erdve, gerai pailsėti. Pravartu pasidomėti menu, pasigėrėti gamta. Tik pasisaugokite infekcijų, apsinuodijimo, erkių ir kitų pavojingų gyvių.



SKORPIONAS


Šią savaitę tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Regis, išgirsite raginimų diegti naujoves, pasimokyti iš užsieniečių, pasikonsultuoti su specialistais. Gali ypač rūpėti su mokslu, kelionėmis susiję klausimai. Atsakomybės bei pareigos jausmas vers jus įtemptai dirbti, nerimauti dėl neatliktų reikalų. Kuo daugiau nuveiksite, tuo geresnių rezultatų ir aukštesnio įvertinimo galėsite tikėtis. Savaitės pabaigoje jums neteks toli ieškoti geros draugijos smagesniems užsiėmimams. Galėsite maloniai ir turiningai praleisti laiką.


ŠAULYS


Šią savaitę derėtų neatidėlioti reikalų susijusių su paskolomis, bendrais ir svetimais pinigais, studijų atsiskaitymais ir pan. Kita vertus, bus daug pagundų, blaškymosi, o tai gali sukelti problemų. Regis, kils ūpas keisti aprangos stilių ar šukuoseną. Galite pasirodyti išradingi, panaudodami senus daiktus. Jeigu jaučiatės pasimetę tarp pasirinkimų, planų, tai atmeskite nereikšmingus dalykus ir imkitės svarbiausių. Nepraleiskite progų sudalyvauti darbo ar kituose konkursuose, mokymuose.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžia bus aktyvi ir kūrybinga. Pajusite didesnį norą bendrauti su kitais bei dalytis tuo, ką turite. Ypač svarbu deramą dėmesį parodyti žmogui, su kuriuo jus sieja bendri interesai ir atsakomybė. Regis, teks spręsti svetimas problemas, psichologiškai, finansiškai ar kitaip į jas gilintis. Galbūt aiškinsitės mokesčių, draudimo, paskolų galimybes bei sąlygas. Savaitės pabaigoje labiau parūps su mokslu, užsieniu susiję klausimai. Galbūt ruošite publikaciją, dirbsite tiriamąjį darbą ar pan.


VANDENIS


Savaitės pradžioje įmanomi dalykiniai pasiūlymai – juos reiktų apsvarstyti. Galite pakoreguoti savo įvaizdį, tikrintis sveikatą, atnaujinti asmeninį garderobą. Dėl aktualaus reikalo jums gali tekti su kažkuo kovoti, varžytis ar konkuruoti. Veikiausiai būsite nelinkę derintis prie kitų žmonių, ieškoti kompromiso. Artėjant savaitgaliui, teks labiau gilintis į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, santykiuose. Savo ir bendrus finansinius reikalus tvarkysite gana racionaliai. Visgi neskubėkite išlaidauti, skolinti.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę jums neturėtų pristigti kūrybingumo ir valios. Nebus laiko tinginiauti, nuobodžiauti. Regis, žavėsite aplinkinius vasarėjančiu savo įvaizdžiu, originaliais sumanymais ar argumentais, socialiniais projektais. Susikaupkite, kad atskirtumėte, kurie iš gautų pasiūlymų verti dėmesio, o kurie ne. Savaitės pabaiga suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą. Gali kilti ginčų, priekaištų. Verčiau suderinkite interesus su antrąja puse ir tuomet kartu daug nuveiksite bei smagiai praleisite laisvalaikį.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)