Savaitės horoskopai: gegužės 4 – 10 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 4 – 10 d.


AVINAS


Šią savaitę sugebėsite žavėtis kitokiais, nepanašiais į jus žmonėmis. Visgi jums nelabai seksis ieškoti kompromiso, derėtis. Galbūt su įtampa lauksite tyrimų rezultatų. kalba suksis apie investicijas, paveldėjimą, paskolas, draudimą, mokesčius. Pasijusite nejaukiai, jei teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų, neatliktų atsiskaitymų. Savaitgalį jums norėsis dingti kur nors toliau nuo rutinos, namų. Svajosite neįprastai praleisti laiką. Galbūt vyksite žvejoti, iškylauti prie ežero. Jei reikia mokytis, teks atidėti malonumus.


JAUTIS


Savaitės pradžioje galite po truputį įsitraukti į naują veiklą, atkurti ar plėsti verslą. Galbūt teks labiau pasirūpinti sveikata ir išvaizda. Kils minčių, kaip tai patobulinti. Neatsakinga būtų leistis į rizikingą avantiūrą. Galite pasižymėti mokslo, finansų, politikos srityse. Tiktų ruošti planus, ataskaitas, straipsnius, mokslinius darbus. Savaitgalį galite atsidurti situacijoje, kuri pradžiugins maloniu dėmesiu, komplimentais, dovanomis, lengvu uždarbiu. Labiau planuokite išlaidas ir saugokite paslaptis.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje ir su partneriais, ir su konkurentais galite tikėtis produktyvių aptarimų ir susitarimų. Galite tikėtis ir krislelio romantikos, tačiau lengva apsigauti dėl patinkančio žmogaus jausmų. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Galbūt verta juos pakeisti. Reikėtų vengti slaptų aferų ir saugotis infekcijų. Labiau pasitikėkite savimi, jei norite įsidarbinti.ar neprarasti turimo darbo. Savaitgalį praleisite maloniau, jei būsite pakantūs šeimos nariams, draugiškai pasidalinsite buitinių pareigų našta ir pan.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje jums labai rūpės artimų žmonių poreikiai ir rūpesčiai, o rimtam darbui ir mokymuisi susikaupti bus sunku. Atidžiau tvarkykite dokumentus ir turtinius reikalus. Regis, jums teks pasitelkti išradingumą, kūrybingumą ir įtikinėjimo meną bendraujant su augančia karta, mylimu žmogumi. Įdomių naujienų rasite socialiniuose tinkluose. Savaitgalį jums rūpės buitis, naminiai augintiniai, sportas arba nebaigti darbai. Vikriai suksitės, jeigu nestabdys sveikatos problemos ar pan. Džiugins komplimentai.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę labai aktyviai sieksite savo tikslo ir turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite kūrybos ir protinio darbo, žiniasklaidos srityse, siekdami gauti ar pateikti informaciją. Regis, aktyviai planuosite ateities veiklas, mokymus ar pan. O ir verslo reikalams teks atiduoti daug energijos, jei trokštate atsigavimo. Savaitgalį galite tikėtis malonaus bendravimo. Bet kuriuo atveju, lengvai rasite kur ir kaip atsipūsti, o gal ir sublizgėti. Galite padaryti įspūdį jus girdinčiai ar stebinčiai auditorijai.


MERGELĖ


Šią savaitę veikiausiai turėsite nemažai darbo susijusio su informacija, buhalterija, transportu, logistika, mokymais ar pan. Galbūt teks teikti ar imti interviu, atsakyti į užklausas ar testų klausimus. Po truputį gali spręstis aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar nuosavybės klausimas. Noriai bendrausite socialiniuose tinkluose. Savaitgalį mintys suksis apie šeimą, buitį, sodybą, pinigus. Turbūt neišvengsite išlaidų komfortui, namų bei namiškių reikmėmis. Puikiai seksis auklėti vaikus, įtraukti juos į bendrą veiklą.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę mokslo, reklamos, transporto, buhalteriniai reikalai gali atsidurti pirmoje vietoje. Už darbą pagal susitarimą numatomos papildomos pajamos. Turbūt sublizgėsite ir intelektinėje veikloje arba susidomėsite siūloma paslauga, nauju darbu, tarpininkavimu ar kt.. Savaitgalį nenustygsite vietoje, būsite komunikabilūs, linkę ieškoti įdomios informacijos ir draugijos. Visgi būtų puiku, jei daugiau laiko leistumėte su artimiausiai žmonėmis. jus gali nustebinti artimas žmogus.



SKORPIONAS


Šią savaitę galite tikėtis naudos iš slaptos veiklos, labdaros. stokosite valios, ryžto, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus. Savaitės viduryje galimas netikėtumas, kuris jus privers elgtis neįprastai, rizikuoti. Regis, teks aiškintis santykius, derinti interesus. Jeigu ketinate ką nors brangaus pirkti, pasitarkite su šeima. Savaitgalį seksis kurti jaukumą, meistrauti, modeliuoti, darbuotis bei eksperimentuoti sode ir virtuvėje.


ŠAULYS


Šią savaitę jums seksis susipažinti ir bendrauti su žmonėmis socialiniuose tinkluose, padaugės kolektyvinių aptarimų susirinkimų ar kitokia forma. Gali užsimegzti romantiška intriga. Galbūt teiksite ar gausite pasiūlymų susijusių su nekilnojamuoju turtu, nuoma, verslu, darbu, gyvūnais, buhalterija, statybomis ar remontu. Derėtų ypač saugoti sveikatą, nes galimos netikėtos problemos. Venkite skubotų iniciatyvų, slaptų avantiūrų. Savaitgalį nestokosite idėjų ir noro veikti.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžia prasidės darbingai. Jūsų dalykiškumas, veiklumas bus įvertintas kuo puikiausiai. Galite sustiprinti savo autoritetą bei padėtį. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų. Labiau saugokite vaikus. Savaitgalį jus itin domins medicina, menas, meditacijos, muzika. Tai ir leiskite sau atitrūkti nuo rūpesčių, pasimėgauti romantišku intymumu, ramybe, kūryba ar tiesiog ramiai patinginiauti.


VANDENIS


Savaitės pradžioje trokšite kelionių, susitikimų su žmonėmis, kurių nėra šalia. Domėsitės viskuo, kas gali padėti padidinti įtaką versle, bendraminčių tarpe. Palanku užsiimti veikla, susijusia su mokslu, informacija, komercija. Galbūt sulauksite gero įvertinimo, pasiūlymo vesti mokymus ar kt. Galimi ir nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Derėtų šiek tiek pažaboti savo ekscentriškumą. Savaitgalį daug laiko skirsite pomėgiams, draugams, sportui.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę galbūt aiškinsitės paskolų, paramos galimybes, sąlygas arba patirsite psichologinių išgyvenimų dėl meilės, artimųjų. Tvarkydami finansinius reikalus, dokumentus remkitės sąžinės ir proto balsu. Gali atsiverti nauji veiklos šansai. Regis, teks bendrauti su gydytojais, teisininkais, dėstytojais, galbūt sakyti kalbas, pranešimus, ką nors pristatyti, ruoštis konferencijai, seminarui ar kt. Savaitgalį turbūt atsiras skubių reikalų. Paprašykite artimų žmonių prisidėti. Sužinosite, kad kažkam esate labai svarbūs.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)