Savaitės horoskopai: kovo 30 – balandžio 5 d.

Savaitės horoskopai: kovo 30 – balandžio 5 d.


AVINAS


Ši savaitė bus gana permaininga. Tokia pat bus ir jūsų nuotaika bei elgesys tų žmonių, su kuriais teks bendrauti. Jeigu sėdite namuose ir iš jų dirbate, kils įtampų, nes labai nesinorės taikytis prie šalia esančiųjų interesų, erzins jų reikalavimai. Į savaitės pabaigą bus dar sunkiau, nes nebegalėsite nustygti vietoje, norėsis aktyvios veiklos, pramogų, gimtadienio vakarėlių. Pravartu imtis ūkinių darbų, apsitvarkyti namus, sodybą arba rasti bendrų užsiėmimų su vaikais, juos lavinti.


JAUTIS


Savaitės pradžia jums bus kur kas patogesnė ir malonesnė, jeigu esate savo namuose, o ne kur nors toli nuo jų, ir jeigu jums svarbūs žmonės yra šalia jūsų. Artėjant savaitgaliui daugės rūpesčių dėl šeimos narių. Jeigu esate sveiki, jausite pareigą padėti kitiems. Norėsis reikšti meilės jausmus. Tiktų imtis intelektinio darbo, rašyti straipsnius, projektus. Galite tikėtis naudos per meną, pramogas, prekybą, organizuojamą internetu.


DVYNIAI


Šis metas jūsų sveikatai išties nėra palankus. Piniginei, beje, – taip pat. Jeigu norite pasiskolinti pinigų arba susigrąžinti skolą, teks pasistengti rasti labai svarių argumentų. Kita vertus, ir likimas gali šiek tiek padėti, ypač jei skleidžiate gerą energiją bei karmiškai esate nusipelnę. Savaitgalį daug bendrausite socialiniuose tinkluose arba kalbėsitės telefonu su giminaičiais, draugais, gerbėjais. Galimas slaptas meilės pasimatymas.

REKLAMA


VĖŽYS


Savaitės pradžioje stokosite energijos ir optimizmo. Galbūt nekaip jausitės arba slaugysite sergantį žmogų, kam nors privalėsite vienu ar kitu būdu padėti, tarpininkauti ir pan. Įdomių idėjų gali kilti, jei sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių, šukuoseną. Savaitgalis žada įdomių potyrių ir naujienų. Turbūt kažką internetu užsisakysite, pirksite arba patys prekiausite. Galite užmegzti ypatingą pažintį internetu. Tikėtini rūpesčiai, susiję su vaikais, mylimu žmogumi. Ramybės gali neduoti keistas įtarimas.


LIŪTAS


Šią savaitę labiausiai nerimausite dėl darbo ir sveikatos. Nebūtinai rūpesčių sukels jūsų sveikata. Gali būti, kad sunegaluos augintinis arba artimas žmogus. Nervingų situacijų pasitaikys ir namuose, ir viešumoje. Kita vertus, jums seksis daryti gerą įspūdį, jeigu reiškiatės socialiniuose tinkluose. Rasite palaikančių asmenų, bendraminčių. Savaitgalį imsitės naujų būdų savo tikslams pasiekti, eksperimentuosite. Pasižymėsite darbštumu ir daug nuveiksite, tačiau su sąlyga, jei gerai jausitės.

REKLAMA


MERGELĖ


Savaitės pradžioje padirbėkite, jeigu tai aktualu ir būtina. Savaitei įsibėgėjus iš kantrybės ims vesti vaikai, mylimas žmogus. Regis, kiti iš jūsų tikėsis ypatingo dėmesio. Artėjant savaitgaliui daugės rizikų, susijusių su sveikata, ligoniais, ligoninėmis, slauga, vaistais ir panašiais dalykais. Venkite kompanijų, susibūrimų, kitų žmonių įtakos. Regis, jums patiks ir seksis gilintis į kitų žmonių psichologiją, įvairias paslaptis. Jus praturtins meditacijos, jogos pratimai, filosofiniai pamąstymai.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžia primins, kad mokytis, dirbti yra svarbu, nepaisant jokių aplinkybių. Tikėtini nelengvi pokalbiai su pareigūnais, medikais ar pan. Jie arba jūs būsite griežti, reikalaujantys atsakingumo. Artėjant savaitgaliui stiprės poreikis bendrauti, dalintis su kitais tuo, kuo galite pasidalinti. Iš kitų žmonių taip pat galite sulaukti gerų iniciatyvų. Visgi pasistenkite susilaikyti nuo realių susitikimų, antraip netrukus galite pasijusti nekaip. Savaitgalį mėginkite sukaupti reikiamų žinių, išnagrinėti dominamą temą.


SKORPIONAS


Ši savaitė bus kupina įvykių ir naujienų, susijusių su užsieniu, mokslu, giminaičiu ar kt. Regis, šis tas keisis jūsų darbovietėje arba santykiuose su partneriais, meilės objektu. Galbūt pasirodys, kad tai, ką planavote, apie ką svajojote, turi būti atidedama, arba kad tai kainuos daugiau, nei galėjote tikėtis. Tačiau niekas negalės sutrukdyti jums rimtai padirbėti privačioje erdvėje ar pasireklamuoti socialiniuose tinkluose ir padaryti įspūdį. Savaitgalis žada daug virtualių kontaktų, bet ne visi jie džiugins.



ŠAULYS


Šios savaitės pradžioje daugiau dėmesio teks skirti kitiems žmonėms, partneriui, sutuoktiniui. Gali būti, kad prekiausite internetu arba pirksite kažką su tikslu pasipelnyti. Jeigu buvote ar esate užsienyje, galite patirti streso dėl staiga sutrikusios sveikatos arba dėl to, kad nekaip pasijuto artimas žmogus. Savaitgalį jums labai rūpės politiniai, globaliniai įvykiai, publikacijos, straipsniai, nekilnojamojo turto rinka. Būsite labai užsiėmę, įsitraukę, kad ir ką veiktumėte.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje jus ypač domins sveikatos klausimai. Galbūt teks pasirūpinti susirgusiu artimuoju, tarpininkauti, ieškoti informacijos ir pan. Jeigu patys sergate, turėtų įvykti tam tikras lūžis, pokytis. Galite sulaukti nemažai dėmesio galbūt ne tik savo aplinkoje, bet ir iš visuomenės. Savaitgalį su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti nuosavybės, buities reikaluose. Regis, būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Iš svarbaus jums žmogaus, esančio užsienyje, galite gauti nerimą keliančią žinią.


VANDENIS


Šią savaitę aktyviai bendrausite su vaikais, uoliai rūpinsitės jais bei augintiniais. Meilės srities irgi neapleisite. Regis, meilės poreikis ir jausmai stiprės, žinoma, jei jie tikri, nuoširdūs. Kita vertus, atmosfera namuose darysis vis nervingesnė, jeigu santykiai yra nedarnūs. Šis savaitgalis gali sudėlioti tam tikrus taškus. Neskubėkite išlaidauti, pirkti nereikalingų daiktų, perteklinio maisto. Vaikų ir mylimųjų poreikius protingai ribokite. Neignoruokite sveikatos sutrikimų.


ŽUVYS


Namai, vaikai, šeima, virtuvė, žiniasklaidos naujienos – apie tai labiausiai suksis jūsų gyvenimas ir mintys šią savaitę. Kitų žmonių išgyvenimai jums mažiau rūpės nei asmeninis pasaulėlis, tačiau sekdami informaciją internetu ir kt., skaitydami komentarus, telefonu bendraudami su giminaičiais, jūs prisikaupsite daug negatyvios energijos. Nerimo gali sukelti vaikai, sunegalavę artimieji. Jei kur nors vyksite, atsargiai kelyje. Savaitgalį turbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>