Savaitės horoskopai: birželio 8 – 14 d.

Savaitės horoskopai: birželio 8 – 14 d.


AVINAS


Šią savaitę galite pajusti kai kurių kolegų, dalykinių partnerių ypatingą dėmesį arba išgirsti raginimų greičiau pateikti ataskaitas. Viskas susiklostys neblogai, jei sugebėsite neįsižeisti dėl išgirstų kritinių pastabų bei patarimų. Pasverkite savo žodžius, neįklimpkite į melą, intrigas. Regis, nepatikimos pasirodys kai kurios sutartys, jeigu jos susijusios su informavimu, logistika, nuosavybės reikalais. Nežiopsokite kelyje. Savaitės pabaigoje jus nekaip veiks vidiniai konfliktai, slaptos pagundos, svaigalai.


JAUTIS


Savaitės pradžioje gana filosofiškai žvelgsite į žmogiškas silpnybes, pakitusius planus. Turbūt nenusivilsite mokslo rezultatais. Kita vertus, staiga gali išryškėti spragos, trūkumai, kompetencijos ar atsakingumo stoka darbo reikaluose, santykiuose. Veikiausiai neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite naujų įpareigojimų. Regis, nelabai patikimi pasirodys kai kurie ryšiai. Gali neįvykti numatytas susitikimas ar sandoris. Derėtų išsiaiškinti nesusipratimus.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę jums turėtų pavykti sutvarkyti aktualų finansinį reikalą, deklaruoti pajamas ar pan. Galite gauti naudos iš senos investicijos arba turto, pelno dalybų. Visgi kai kas gali nepasiteisinti, įstrigti. Galbūt verčiau nesiveržkite ten, kur nesate laukiami ar iškilo per daug kliūčių. Jūsų geri ar blogi ketinimai, iniciatyva, o ypač požiūris į intrigas, nelegalias veiklas neliks neįvertinti. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimų. Venkite neblaivių asmenų draugijos.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje galite išgirsti priekaištų iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Įveikite priešiškumą ir pasidalinkite savo mintimis. Tinkamą partnerystę tai sustiprins. Palanku apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansų srityje. Jums gali tekti peržiūrėti ir savo vertybes, pasirinkimus, perspektyvas, spręsti painų reikalą, parengti ar išnagrinėti svarbų dokumentą ar pan. Šiuo metu ypač svarbu nepažeisti įstatymų, technikos saugos instrukcijų, etikos normų. Venkite rizikos kelyje.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę pradėsite darbingai nusiteikę. Jei galite, siekite sustiprinti savo autoritetą, padaryti įspūdį žiniomis, bendravimo stiliumi. Gali spręstis tolesnės asmeninių santykių eigos ir uždarbio klausimai. Lengva susipainioti santykiuose, ypač jei jie susiję su finansais, paramos teikimu, įsipareigojimais atsilyginti ar pan. Turite pagalvoti, kaip išvengti nuostolių. Veikiausiai teks rinktis tarp naudos ir vertybinių dalykų. Pasistenkite nekenkti kitiems ir sau. Atsargiau elkitės su technika, elektra, ugnimi.


MERGELĖ


Savaitės pradžia turėtų būti produktyvi, jei užsiimate mėgstama veikla arba norite kažką pataisyti, patobulinti. Turbūt daug laiko skirsite vaikų lavinimui. Skirkite daugiau dėmesio ir sau – sveikatai, išvaizdai. Regis, nerimausite dėl kitų žmonių reakcijos į tam tikrus keblumus. Keisti nesusipratimai, apkalbos, intrigos gali įnešti sumaišties. Venkite imtis dalykų, kurių nežinote ar nesugebate. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimų. Savaitės pabaigoje gali paaiškėti, kad jūsų siekiai visiškai kitokie nei partnerių.


SVARSTYKLĖS


Ši savaitė žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Jei norite pataisyti šeiminius ar meilės santykius, venkite lengvabūdiškų nuotykių, nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams. Saugokite reputaciją ir sveikatą. Nors jums labiau rūpės meilė, vaikai ir pramogos, visgi atsiras neatidėliojamų reikalų, ūkinių rūpesčių, arba susirūpinti privers sveikatos problema. Savaitės pabaigoje ypač saugokitės kandančių, geliančių padarų, galinčių jums sukelti traumą, infekciją, alergiją.



SKORPIONAS


Šią savaitę aktyviai bendrausite. Dėl tam tikrų priežasčių jūsų asmeninis gyvenimas ims labai rūpėti aplinkiniams. Jus gali prisiminti seni gerbėjai, buvęs sutuoktinis arba vaikystės draugai. Regis, bus nemalonu, jeigu kartu jie primins ir senas nuoskaudas, praradimus. Tai gali įnešti į jūsų sielą sumaišties. Savaitės pabaigoje problemų gali sukelti noras patirti pikantiškų įspūdžių, pasiduoti sportiniam ar lošimo azartui. Tikėtina audringa pavydo scena. Labiau prižiūrėkite ir saugokite vaikus.


ŠAULYS


Šią savaitę tikriausiai stengsitės pabrėžti savo indėlį į šeimos gerovę. Parūps gana praktiški dalykai. Galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga arba užkirs kelią galimoms klaidoms. Visgi jums stigs nuoseklumo, planingumo, nežinosite, ko pirmiausia imtis. Tikėtina, kad iš pasalų kažkas mėgins daryti įtaką sprendimams, drumsti įprastą tvarką, kelti į viešumą jūsų trūkumus. Venkite skubotų sprendimų turto, verslo reikaluose. Nepameskite svarbių dokumentų bei daiktų, ypač priklausančių kitiems.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžia produktyvi savarankiškiems, dalykiškiems žmonėms. Regis, labai rūpės turto, pinigų klausimai. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Kels nerimą tai, kad už dalį darbų gali nepavykti gauti užmokesčio ar pan. Svarbu viską kruopščiai apmąstyti, apskaičiuoti, aptarti ir susitarimus užfiksuoti raštu. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimų. Savaitės pabaigoje galimas darbo interviu. Didelė avarijų tikimybė, venkite viršyti greitį.


VANDENIS


Savaitės pradžioje nenorėkite per daug, kad neliktumėte su pašlijusia reputacija ar sveikata. Nesiskaitymas su partneriais, konkurentais, nepagarba jiems staiga gali sukelti nemalonumų. Venkite konfliktų, intrigų, atsargiai vairuokite. Būkite kuo racionalesni ir konkretesni. Tai gali padėti rasti naują arba papildomą uždarbio šaltinį. Tik neužkibkite ant sukčių kabliuko, atsidūrę situacijoje, gundančioje lengvu uždarbiu ar grobiu. Nepatartina lošti, rizikuoti santaupomis.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžia skatins bendrauti, mokytis, konsultuotis. Galbūt pajusite išskirtinius jausmus kam nors iš savo draugų ar pažįstamų. Kita vertus, gandai, apkalbos gali sudrumsti jūsų arba jums artimų žmonių ramybę. Regis, kils neaiškumų, rūpesčių dėl negautos ar iškraipytos informacijos. Nesąžiningi darbai, neteisingi žodžiai gali grįžti bumerangu. Savaitės pabaigoje jūsų elgesys gali atrodyti labai nenuoseklus. Būsite linkę svaigintis, provokuoti pavojingas situacijas. Saugokitės apsinuodijimo, infekcijų, ugnies.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)