Savaitės horoskopai: birželio 1 – 7 d.

Savaitės horoskopai: birželio 1 – 7 d.


AVINAS


Šią savaitę jus gali išmušti iš vėžių didesni nei įprasta reikalavimai bei kontrolė iš partnerių, darbdavio ar valdininkų. Galite tikėtis įvairių išbandymų. Nelengvai seksis pasidalinti įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų. Stenkitės išlikti taktiški, pareigingai vykdykite pavestus darbus ir nepažeidinėkite įstatymų. Regis, opus taps autoriteto klausimas. Galbūt naujai įvertinsite santykius su žmonėmis, kuriuos seniai pažįstate. Savaitės pabaigoje reiks ypatingo atsargumo kelyje ir ką nors darant su technika, ugnimi.


JAUTIS


Savaitės pradžioje gali tekti pasireikšti profesinėje ir mokslinėje veikloje. Jausite konkurencinę kovą. Tikėtina sumaištis tiek vidine, tiek išorine prasme. Jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Jeigu suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės ištaisyti padėtį. Atsargiai elkitės su elektra, technika. Galbūt teks aiškintis dėl išlaidų, nuostolio, atlygio, tarpininkavimo. Regis, savaitgalio diskusijos paskatins galvoti apie tarptautines studijas, keliones ar pan.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę rizikingos avantiūros gali atnešti tik trumpalaikių pikantiškų pojūčių, o ne naudos. Verčiau orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų ar įsipareigojimo. Pasistenkite neįžeisti kitų žmonių, nereikalauti neįmanomų dalykų. Saugokitės traumų. Regis, bus sudėtinga dėl kažko susitarti, susiderėti ir su verslo partneriais, nes nesutaps norai, tikslai, galimybės. Nenuleiskite rankų – ieškokite pozityvaus sprendimo, tačiau pernelyg nespauskite pašnekovų, antraip galite išprovokuoti nemalonų skandalą.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje teks rimtai rūpintis paprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu, šeima, sveikata, įvaizdžiu. Galite susidurti su reikliais, nepagarbiais žmonėmis. Tačiau nauja arba papildoma veikla gali praplėsti jūsų galimybes. Pagalvokite apie numatomų reformų prasmingumą, pareflektuokite apie savo tikslus. Galbūt dėl nesėkmės jums teks guosti vaikus arba draugus. Artėjant savaitgaliui, bus labai svarbu rasti bendrą kalbą su aplinkiniais, suderinti interesus. Užsiimkite ūkiniais reikalais. Saugokite sveikatą.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę pravartu labiau pasidomėti artimų žmonių, vaikų reikalais, ieškoti reikalingos informacijos. Gali kilti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių pinigų, paramos, apskaitos. Darbo bus daug, kontrolė stipresnė nei paprastai. Savaitės pabaigoje galite išgirsti gandų apie asmenį, kuriam esate neabejingi. Galbūt tai paskatins dar labiau juo domėtis. Labiau rūpinkitės vaikais. Kalbos dažnai suksis ir apie sveikatą, mitybą, dietas, įvaizdį, gyvūnus, ūkinius reikalus.


MERGELĖ


Šią savaitę tikriausiai būsite priversti reikalauti to, kas jums priklauso – atlygio už darbą, piniginės kompensacijos, socialinės išmokos ar pan. Nelengva bus apginti savo interesus. Turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, žiniasklaida, mokslu, transportu, komercija. Visgi nesitikėkite per daug iš tų, kurie gali, bet nenori su jumis bendradarbiauti, suteikti informacijos, tarpininkauti. Savaitės pabaigoje venkite abejotinų avantiūrų, tinkamai eksploatuokite techniką, saugokitės agresijos, traumų.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę dėl skonių ir interesų skirtumo, išlaidų ir pirkinių gali kilti nedideli konfliktai. Tai, ką mėginsite įteigti kitiems, kaip traktuosite informaciją, nebūtinai atitiks objektyvią tiesą ir labiausiai remsis jūsų norais. Galbūt patirsite nuostolį investuodami ar kažką užsisakę internetu. Saugokitės traumų. Savaitės pabaigoje teks nemažai bendrauti su draugais, giminaičiais. Reikės pasistengti, kad rastumėte raktą į jų širdis. Pasistenkite išvengti nesusipratimų. Jeigu kažkur važiuosite, būkite budrūs už vairo.



SKORPIONAS


Šią savaitę jums pavyks perprasti slaptas aplinkinių gudrybes, klastas, tačiau tai nebūtinai išeis jums į naudą. Galbūt pasijusite nebekontroliuojantys situacijos. Jeigu savyje išgirsite stabdymo signalą, neskubėkite priimti sprendimų, išvadų. Regis, turėsite rūpesči, susijusių su vaikais ir jų poreikiais arba su nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu. Savaitės pabaigoje neišvengsite aktyvaus bendravimo. Jei stengsitės atsiriboti ir elgsitės savanaudiškai, liksite nesuprasti. Saugokitės sportinių ir kitokių traumų.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų, kartu ir – pritariančių bei palaikančių. Patarimų sulauksite iš draugų, pažįstamų, tačiau ne visais jais bus įmanoma pasinaudoti ir pasitikėti. Laikykitės darbo saugos taisyklių, instrukcijų, įstatymų, kad išvengtumėte nemalonių incidentų ir traumų. Artėjant savaitgaliui, pasireikš stipri nuotaikų kaita, dirglumas, ir tai atsispindės kontaktuose su kitais. Galbūt ruošite kokias ataskaitas arba darysite išsamią tvarką savo ūkyje.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje jums gali būti priminta pareiga prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni už kitus, neteikite tiek daug reikšmės savo įvaizdžiui ir trumpalaikei šlovei. Regis, pokalbiai su draugais, pažįstamais padės jums geriau susivokti savyje ir situacijoje, tačiau to per mažai, kad pavyktų priimti deramus sprendimus. Savaitės pabaigoje neužsiimkite jokiais sudėtingais, sunkiais darbais, nevartokite svaigalų. Saugokitės infekcijų, avarijų, traumų.


VANDENIS


Savaitės pradžioje rūpesčių gali kelti su mokslu, užsieniu, teisėtvarka susiję reikalai. Galbūt su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų. Jeigu jūsų nepalaikys kolegos, partneriai, nesielkite kaprizingai, įžūliai, nes tuo tikrai nieko nelaimėsite. Atsargiai elkitės su technika, elektros prietaisais. Galimos nenumatytos aplinkybės, dėl kurių teks keisti kai kuriuos planus. Pasitelkite kantrybę bendraudami su vaikais bei mylimu žmogumi. Ypač saugokite sveikatą, nes gali paūmėti lėtinė liga.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę bus dalykų, dėl kurių stipriai nerimausite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba netikėtai paaštrės kai kurios finansinės, skolų problemos. Galite pasijusti sutrikę ir dėl kitų žmonių griežto reiklumo ar godumo. Pokalbis su specialistu ar pažįstamu asmeniu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, juridinius ar finansinius formalumus. Tačiau galite sulaukti ir nemalonių pastabų, kritikos. Savaitės pabaigoje ypač saugokitės traumų, agresijos ir venkite šeiminių skandalų.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)