Savaitės horoskopai: balandžio 27 – gegužės 3 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 27 – gegužės 3 d.


AVINAS


Šią savaitę teks pasiraitoti rankoves ūkio darbams. Jūsų pagalbos gali prireikti tėvams. Nors išoriškai galite atrodyti ramūs, jūsų viduje kunkuliuos nerimo versmė. Tai gali būti reakcija į tebetvyrančią įtampą aplinkui. Nesielkite impulsyviai, spontaniškai. Lengvabūdiška pramoga gali per daug kainuoti. Saugokite vaikus. Savaitgalį taip pat nederėtų ieškoti nuotykių. Tikriausiai daug dėmesio teks skirti sveikatai, įvaizdžiui arba naminiams augintiniams.


JAUTIS


Savaitės pradžioje savo pastangomis galite šiek tiek užsidirbti, tačiau ir išlaidų padaugės. Galite spręsti klausimą dėl stambaus pirkinio. Regis, aktyviai bendrausite, susirašinėsite su giminaičiais, senais bičiuliais. Galbūt jie kreipsis į jus patarimo. Kaupkite įvairią informaciją – ji gali labai praversti. Pasistenkite nekoncentruoti savyje pykčio ir nedramatizuoti, jei kažkas klostosi ne taip, kaip planavote. Atidėkite įstrigusius reikalus ir skirkite dėmesio šeimai. Savaitgalis žada meilės arba virtualių/realių dovanų.


DVYNIAI


Savaitės pradžioje galite pajusti nuovargį, negalavimą arba teks pasirūpinti pagyvenusiu asmeniu, apleistu reikalu ir pan. Galimi įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu ar pan. Artimo žmogaus pasiūlymas gali būti vertas dėmesio, tačiau jūs galite to nesuprasti arba atmesti iš užsispyrimo. Saugokitės infekcijų. Savaitgalis gali būti šeimyniškas, jaukus. Jeigu oras vilios į gamtą, tuomet labiau džiaugsis tie, kurie turi sodą, sodybą arba gyvena kaime, užmiestyje.

REKLAMA


VĖŽYS


Savaitės pradžioje norint pasiekti tikslą, gali tekti kažko atsisakyti arba labiau įsigilinti į aktualų klausimą. Jums atrodys, kad nespėjate atlikti kai kurių darbų arba nelabai sekasi, susiduriate su kliūtimis. Tereikia pozityvumo ir nepabijoti kreiptis pagalbos į draugiškus asmenis. Nesivelkite į intrigas ir stabilumo nekeiskite į abejotinas perspektyvas. Savaitgalį daug bendrausite telefonu ir kitais būdais, susirašinėsite. Regis, sugebėsite džiaugtis smulkmenomis ir suteikti gerų įspūdžių aplinkiniams.


LIŪTAS


Ši savaitė gali būti produktyvi. Galite turėti reikalų su labdara, socialine, sveikatos apsauga. Darykite gerus darbus, padėkite, kam galite, tačiau nelaukite nei padėkos, nei liaupsių. Saugokitės infekcijų. Šiuo metu naudingiau būtų patylėti ir užimti stebėtojo poziciją. Stenkitės kitiems neprimesti savo norų bei principų. Savaitgalį sunku bus išvengti konfliktų su artimaisiais ir kituose santykiuose. Paisykite kitos pusės interesų ir situacija pagerės. Seksis užsiimti protine veikla, kurti jaukumą savo aplinkoje.

REKLAMA


MERGELĖ


Savaitės pradžioje būsite nusiteikę tvarkyti rimtus reikalus. Jeigu aktualu, internetu pabendraukite su specialistais, galinčiais pakonsultuoti. Kontroliuokite vaikus, kad šie neprikrėstų eibių. Problemų gali kilti, jeigu būsite išsiblaškę ir nepakankamai dėmesio skirsite tam, kas vyksta jums už nugaros. Privalote orientuotis situacijoje. Savaitgalį gali atsirasti galimybių pagerinti situaciją, susijusią su vaikais, meile. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais ir saugokitės infekcijų.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje tikėtinas intelektinis pakilimas, augantis noras ir sugebėjimas planuoti, sisteminti, apibendrinti. Galbūt internetu teks aktyviau bendrauti su dėstytojais, mokslininkais, politikais ar užsieniečiais. Tikėtinas tam tikras psichologinis išbandymas. Galbūt nerimausite dėl materialinės padėties, santykių šeimoje arba dėl artimo žmogaus perspektyvų. Pasisaugokite vagių, sukčių, infekcijų. Savaitgalį trokšite intymumo, ramybės. Jeigu įmanoma, palepinkite save poilsiu ir ramybe.


SKORPIONAS


Šią savaitę labai svarbu rimtai susikaupti ir tuoj pat susidoroti su iškylančiais sunkumais. Pasistenkite, kad tvarkingi būtų dokumentai. Regis, nerimausite dėl ateities, kritiškai vertinsite turimas žinias bei sugebėjimus. Į savo ar partnerio moralę, tikslus gali tekti pažvelgti kitu aspektu. Gresia traumos, nudegimai, todėl būkite ypač atsargūs. Savaitgalį įvairiais pasiūlymais, komentarais jus atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Lengvai patrauksite į savo pusę tuos, kuriuos norite prisitraukti.



ŠAULYS


Šią savaitę tikriausiai aiškinsitės santykius su tais, kurie kaišioja nosį į jūsų asmeninius arba verslo reikalus. Gali būti gundymų prisidėti prie svetimų planų. Jei tvarkysite dokumentus, būkite itin atidūs. Ramiai nesijausite, jeigu esate toli nuo namų arba išvykę (ar susirgę) yra jums svarbūs asmenys. Gaudysite žinias, seksite tarptautinius įvykius. Savaitgalį gali būti skausmingai suvokti likimo posūkiai. Bus didelis poreikis su kitais pasidalinti mintimis ir viltimis. Visgi galimi netikėtumai, kurie nenudžiugins.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje tikriausiai teks atkreipti dėmesį į savo ar šeimos nario sveikatą. Problemų gali kilti dėl jūsų užsispyrimo. Saugokitės traumų, venkite konfliktų. Jums gali pasisekti, jeigu sprendžiate mokslo klausimus. Visgi mintys dažniau suksis apie finansus, mokesčius, draudimą, skolas, paveldėjimą, mirtį ar pan. Gali išryškėti jūsų arba jūsų vaikų, mylimo žmogaus psichologinės problemos. Savaitgalį produktyviai padirbėsite prie interneto – rasite dominamą informaciją, užmegsite norimą ryšį.


VANDENIS


Savaitės pradžioje nesunkiai susitvarkysite su išsikeltomis užduotimis. Galbūt teks griežčiau auklėti vaikus, kalbėtis su jais apie moralę, atsakomybę. Pravartu tvarkyti ūkinius reikalus, internetu ieškotis darbo. Daugiau dėmesio derėtų skirti sveikatos, grožio profilaktikai, augintiniams. Nerimo gali sukelti staiga sutrikusi jūsų arba artimo žmogaus sveikata. Venkite spontaniškų sprendimų, nes vėliau dėl jų gailėsitės. Atsargiai su technika, elektra. Savaitgalį kils ūpas išlaidauti, internetu užsisakinėti originalius daiktus.


ŽUVYS


Šią savaitę noriai ir gana sklandžiai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, vaikais, mylimaisiais. Galite susidomėti neįprasta veikla, kūrybinės saviraiškos galimybe. Regis, ieškosite galimybių pasidžiaugti gyvenimo malonumais. Tačiau dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Galite patirti ir moralinę dilemą. Artėjant savaitgaliui, nerimo gali sukelti sava arba artimo žmogaus, augintinio sveikata. Savaitgalį bus smagiau, jei šalia savęs turite mielą artimą žmogų, partnerį.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)