Savaitės horoskopai: balandžio 6 – 12 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 6 – 12 d.


AVINAS


Šią savaitę daugės ūpo kurti, dirbti, mylėti. Nors aplinkybės ribos jūsų polėkį, jūs visgi būsite linkę rizikuoti, persidirbti. Galite pakenkti savo ar kažkieno kito sveikatai. Arba viskas vyks lyg ir sklandžiai, tačiau įvykiai už jūsų namų durų veiks ir jūsų bei šeimos narių situaciją. Nerimausite dėl numatomo nuostolio. Nepalanku lįsti į skolas, nesaikingai išlaidauti. Į savaitės pabaigą galite sulaukti aktualios žinios iš toli. Galvosite apie politines, globalines problemas. Pravartu pasilepinti gardžiu maistu, atsipalaiduoti.


JAUTIS


Savaitės pradžioje būsite kūrybingi, azartiški. Galite neatsispirti rizikingai meilės avantiūrai ar kitokiai pagundai. Eibių gali prikrėsti ir jūsų atžalos. Nutrūktgalviškumas nepasiteisins tose situacijose, kuriose galima susižeisti, užsikrėsti. Reikia ypač saugotis avarijų, ugnies. Kai kurie santykiai, sutartys gali nutrūkti. Artėjant savaitgaliui tikėtini įdomūs įvykiai, gal net likimo posūkiai. Regis, su nerimu seksite naujienas iš užsienio, jei ten yra įstrigusių artimų žmonių. Internetu gausite pasveikinimų, o gal ir dovanų.

REKLAMA


DVYNIAI


Šiuo metu iš darbdavio ar verslo partnerio galite gauti pasiūlymą/pastabą. Visgi daugiausiai teks rūpintis paprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu, šeima. Galimos buitinės traumos, materialinė žala. Galbūt dėl kažkokios priežasties imsite kitaip žvelgti į žmones, kurie anksčiau nepatiko. Neblogai seksis lavinti kūrybinius gebėjimus. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus. Pavasaris skatins mėgautis įvairiais džiaugsmais, todėl bet kokie ribojimai ypač slėgs, norėsis rizikuoti. Tai išties pavojinga.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje seksis įvairaus pobūdžio informacinė veikla. Pasinaudoję gauta informacija, galite lengviau susidoroti su asmenine problema. Regis, džiaugsitės, jei niekur nereikia eiti iš namų ir neprivalote kontaktuoti su reikliais, valdingais asmenimis. Buities darbai, rami protinė veikla bus labiausiai priimtini. Galbūt kažkuo nudžiugins vaikai. Savaitgalį labiau susidomėsite savo išvaizda, stiliumi. Jei gerai jausitės, be veiklos nesėdėsite. Galbūt suksitės prie puodų, o gal užsiimsite protine veikla, kūryba.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę jums ramybės neduos svetimos nuodėmės ir naudos, todėl emocijos banguos. Gausite daug aktualios informacijos, aktyviai bendrausite socialiniuose tinkluose. Visgi jūsų iškalba, komentarai ne visiems patiks. Jei teiksite interviu, rašysite straipsnį ar pan., sulauksite kritikos. Saugokitės neprognozuojamų situacijų, agresyvių asmenų. Reikėtų atsargiau elgtis su elektra, kompiuteriais, kita technika. Savaitgalį mielai užsiimsite bendra veikla su vaikais. Derėtų vengti rizikingų nuotykių, saugotis infekcijų.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje prabus gyvenimo džiaugsmas, meilės troškulys. Gali kilti noras rizikuoti. Saugokitės traumų, būkite atsargūs ir kitų žmonių atžvilgiu. Regis, rūpės verslo planai, finansiniai klausimai. Galbūt kažką planuojate įsigyti, kuriate rimtus projektus ar darote tyrimus. Pasistenkite susirinkti išsamią informaciją. Galite būti nervingi, galbūt dėl kitų žmonių neatsakingo elgesio, būtinybės šalinti techninius gedimus ar dėl informacijos iš žiniasklaidos, giminių ir kt. Velykas stengsitės švęsti ir neliūdėti. Visgi įtampos nestigs.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžia netinkama sudėtingiems reikalams. Regis, stigs vidinės ramybės arba jaukumo namuose. Galbūt būtinybė pasirūpinti šeimos nariu ar augintiniu atrodys tarsi sunki našta. Neskaudinkite tų, kurie jus myli. Bus geriau, jeigu susilaikysite nuo išlaidavimo manijos. Kitu atveju, rizikuosite prisipirkti per daug ir likti tuščiomis kišenėmis. Pasisaugokite infekcijų, traumų. Savaitgalį šventinę nuotaiką palaikyti bus nelengva. Kai kurie artimi žmonės turės bėdų arba jų kils jums. Atvirai pasikalbėkite.



SKORPIONAS


Ši savaitė bus keistoka. Viena vertus, norėsis ramybės, galimybės likti nuošalyje, neįsitraukti į kitiems aktualią veiklą. Kita vertus, jūsų elgesys kels erzelį, įtampą ar net pavojų. Didelė slaptos infekcijos grėsmė. Galite gauti atsakymą dėl darbo, kūrybinio ar edukacinio projekto, internetinio verslo užsakymų. Visgi nesitikėkite, kad tie, kurių paramos tikitės, jus palaikys. Savaitgalį negalėsite pasikviesti svečių ar vykti pas gimines. Dėmesį nukreipsite į šalia esančius. Kils noras juos ir save šventiškai palepinti.


ŠAULYS


Šiuo metu galbūt būsite verčiami prisiimti atsakomybę ar atsiskaityti už atliktus darbus, aiškintis dėl savo kalbų, komentarų ar pan. Saugokitės traumų, infekcijų, neprovokuokite konfliktų. Pravartu pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, mityba, susilaikyti nuo rizikingų nuotykių, eksperimentų. Įsigilinkite į tai, ką ketinate kitiems pranešti, – ar tai būtina ir moralu. Savaitgalį norėsis pasilepinti komfortu, skaniais patiekalais. Vaikų pageidavimai plonins piniginę ir turbūt sekins jūsų kantrybę.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje pasistenkite atlikti svarbiausius reikalus, susirast reikalingos informacijos. Galite sulaukti naujovių versle, darbe. Regis, pasižymėsite priekabumu, reiklumu. Jei dirbate vadovaujamą darbą, jūsų pavaldiniai nesidžiaugs. Venkite rizikingų avantiūrų. Saugokite nuo pavojų vaikus. Galbūt dalyvausite socialiniame projekte. Savaitgalį susimąstysite apie gyvenimo prasmę, religines ir filosofines tiesas. Aktuali gali būti su menu, medicina susijusi veikla. Regis, teks susirūpinti savo arba kitų sveikata.


VANDENIS


Ši savaitė gali būti nelengva, kelianti sumaištį. Regis, labai nerimausite dėl šeimos nario problemų – psichologinių, finansinių arba sveikatos. Reikia ypač saugotis ugnies, traumų, infekcijų. Elgsitės ekscentriškai, ypač jei norite įrodyti savo teisumą, rasti pasekėjų, griauti stereotipus. Nekenkite sau ir kitiems. Jūsų autoritetas pakils, jeigu nevengsite atsakomybės. Šį savaitgalį galite pakliūti į malonią socialinių tinklų draugiją. Venkite realių susitikimų, susibūrimų. Net jei teks švęsti vienumoje, nedepresuokite.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę ypatingo atidumo prireiks tvarkant finansinius reikalus, draudimo dokumentus ar pan. Jausis konkurencija su kitais dėl tų pačių dalykų. Neskleiskite gandų, sąmokslo teorijų. Gali būti, kad artimas žmogus atsidurs ligoninėje ar kokioje nors keblioje situacijoje ir jam prireiks jūsų pagalbos, informacijos. Galvokite, ką sakote, komentuojate. Savaitgalį veikiausiai nesidžiaugsite, jei nebus galimybių realiai susitikti ir švęsti kartu su giminėmis. Labiau pasisaugokite sukčių, infekcijų ir apsinuodijimo.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)