Savaitės horoskopai: rugpjūčio 17 – 23 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 17 – 23 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje nestokosite idėjų ir noro pasireikšti kūrybos, sporto sferoje, šou versle. Galite nerti į viliojamą avantiūrą arba brangiai sumokėti, kad gautumėte, ko trokštate. Vienaip ar kitaip išsispręs reikalai susiję su vaikų aktualijomis. Savaitės viduryje prasidėjus mėnulio jaunačiai pravartu mėginti įsidarbinti naujoje vietoje, modernizuoti verslą, keisti stilių, gyvenimo būdą, įsigyti augintinį ar pan. Aktualus gali būti sveikatos pasitikrinimas. Savaitgalį smagiausia bus šėlti su gyvenimo partneriu.


JAUTIS


Ši savaitė neleis nuobodžiauti. Darysite viską, kad namuose netrūktų jaukumo, o širdyse – meilės. Būsite linkę į tai investuoti bei stengtis dėl šeimos gerovės, vaikų. Jums nestigs išradingumo ir žavesio. Galite pasižymėti kūrybinėje veikloje. Palanku šį tą keisti, jei jaučiatės nusivylę profesine veikla ar gyvenimo būdu. Galbūt panorėsite įsigyti naują augintinį. Savaitgalį atsiras veiklos ūkyje ar kitoje srityje tiek, kad laiko pramogoms beveik neliks. Arba planus jauks pašlijusi savijauta.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę būsite nusiteikę greituoju būdu sutvarkyti daugybę reikalų. Seksis semtis žinių ir informacijos bei informuoti kitus, reklamuoti ir reklamuotis. Iki trečiadienio jaunaties pravartu užbaiginėti seniau pradėtus darbus, tvarkyti neatidėliotinus reikalus, o po to jau galimi nauji startai. Jeigu atostogaujate, pravartu būtų aplankyti seniai matytus artimus žmones, vaikystės vietas. Artėjant savaitgaliui, daugės viliojamų pasiūlymų. Norėsis šauniai leisti laisvalaikį su mylimu žmogumi, vaikais. Saugokite sveikatą.


VĖŽYS


Šią savaitę galite užsiimti daug energijos ir racionalumo reikalaujančia veikla. Iki trečiadienio stenkitės pabaigti tvarkyti turtinius bei su nuoma, kreditais, buhalterija susijusius reikalus. Galbūt kai ką sėkmingai pakeisite savo išvaizdoje, stiliuje. Antroje savaitės pusėje artimos aplinkos žmonėms suteiksite gerų emocijų ir iš jų susilauksite dėmesio. Galbūt spręsis svarbus šeimos ar nuosavybės klausimas. Savaitgalį geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje, ar tai būtų namai, sodyba, ar vandens telkinio pakrantė.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę tikėtini naudingi ryšiai, pažintys, sandoriai. Tačiau turite tvirtai žinoti, ko norite bei demonstruoti ryžtą, kompetenciją. Neatidėliokite reikalų, kuriuos jau seniai reikėjo atlikti. Nuo savaitės vidurio tiktų tvarkyti komercinius, tiekimo, nuosavybės, statybų reikalus. Galbūt pavyks susitarti dėl pelningo užsakymo, su nuolaida įsigyti norimą prekę, sklandžiai apsipirkti. Mielai kitiems skirsite savo dėmesį, dalinsitės vertinga patirtimi. Savaitgalį galite gauti jus dominančią informaciją, leistis į išvyką.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje būsite įdomūs aplinkiniams, tačiau jums nederėtų per daug bendrauti bei imtis svarbių reikalų. Galite kiek nukentėti dėl patiklumo, gandų skleidimo, paslapčių viešinimo. Nuo trečiadienio jaunaties ryžtingiau imkitės darbų, dalyvaukite konkursuose, nevenkite pozityvios saviraiškos. Negailėkite komplimentų, šypsenų, tuomet ir patys dažniau būsite giriami bei labiau vertinami. Savaitgalį pravartu atsipūsti, palepinti kūną ir sielą kuo nors maloniu. Komfortas teiks vidinę laisvę.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje būsite pakankamai energingi ir sumanūs, kad galėtumėte konstruktyviai veikti ir bendrauti. Regis, jausitės apsupti draugiškai nusiteikusių žmonių. Antroje savaitės pusėje pravartu fiziškai ir protiškai pailsėti. Tikėtina nauda iš labdaros, medicinos, farmacijos, psichologijos, parapsichologijos arba grožio prekių ir paslaugų. Venkite svaigalų. Saugokitės infekcijų. Savaitgalį vienodai dėmesio pareikalaus ir asmeniniai poreikiai, ir šeima. Regis, nepriekaištinga savijauta negalėsite pasigirti.



SKORPIONAS


Šiuo metu didelę reikšmę turės jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis. Labiau pasitikėkite savimi, jeigu einate į darbo pokalbį arba su reikalu pas valdininkus. Gali užsimegzti įdomūs ryšiai. Nuo trečiadienio jaunaties būsite aktyvūs, visuomeniški, nusiteikę bendrauti. Tikėtini susitikimai su bendraminčiais. Regis, kitus stebins jūsų nuojautos arba meniniai sugebėjimai. Nekenkite savo sveikatai, nes ji lengvai pažeidžiama. Savaitgalį jausite energijos stygių. Rinkitės ramesnius užsiėmimus.


ŠAULYS


Šią savaitę sužinosite aktualių naujienų susijusių su įstatymais, studijomis, kelione, vaikų mokslais. Tikėtinas polėkis ir gebėjimas pajusti ateities pulsą. Vis dėlto pravartu pirmiausia užbaigti tai, kas pradėta. O naujas gaires palanku brėžti prasidėjus jaunačiai. Regis, bus nelengva atsikratyti įkyrių minčių susijusių su darbo situacija, sveikata arba su organizuojamu renginiu. Tiktų startuoti naujame darbe arba eiti į darbo pokalbius. Savaitgalį be šurmulio, draugų, žmonių jums būtų liūdna, todėl veršitės bendrauti.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje aktualūs bus meilės, vaikų reikalai, tačiau didžiausias dėmesys atiteks finansams arba dominančiam projektui. Su naujovėmis neskubėkite, pirma užbaikite tai, ką seniau pradėjote ir ką būtina suspėti atlikti laiku. Nuo savaitės vidurio aktyviai veiksite, jeigu jūsų veikla susijusi su įstatymais, aukštuoju mokslu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais. Jeigu ieškote naujo darbo, turbūt gausite pasiūlymą, kuris sudomins. Tikėtina, kad savaitgalį praleisite turiningai.


VANDENIS


Savaitės pradžioje jums gali pavykti rasti gerą tarpininką, rėmėją, partnerį, sąjungininką arba suartėti su patraukliu asmeniu. Jūsų veiklumą stimuliuos konkurencija. Antroje savaitės pusėje tikėtinos derybos, savų ir svetimų nuopelnų skaičiavimas, skolų aktualijos. Tam tikri pokyčiai gali jus paskatinti atidžiau pažvelgti į savo sielos gelmes, vertybes. Savaitgalį jus ypač domins globaliniai įvykiai, kelionės, aplinkinių perspektyvos, artėjantys mokslo metai ir pan. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje jums galbūt teks bendrauti su potencialiais darbdaviais, verslo partneriais. Pravartu tobulinti įvaizdį, pasirūpinti savo, artimųjų ir augintinų sveikata. Tikriausiai jūsų nenuvils žmonės, iš kurių tikitės supratimo, paramos. Antroje savaitės pusėje gali išsispręsti teisinis klausimas arba kaip tik dabar imsitės jį gvildenti. Galbūt kažkam pateiksite tam tikras sąlygas. Savaitgalį kilusi pagunda išlaidauti gali baigtis nuostoliais. Svarbu vadovautis sveiku protu ir įvertinti savo poreikius, galimybes.


Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)