Savaitės horoskopai: 20 – 26 d.

Savaitės horoskopai: 20 – 26 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje nesuklyskite pasikliaudami vien savo nuožiūra ir manydami, kad patys vieni galite viską pakeisti. Gali sužlugti kai kurie jūsų planai arba atsiras laikinų kliūčių jiems įgyvendinti. Savaitės vidurys žada seksualumo, kūrybiškumo proveržį. Regis, nepavyks išvengti išlaidų, susijusių su netikėtais vaikų poreikiais. Galite pakoreguoti įvaizdį. Pasisaugokite erkių ir kitų klastingų gyvių. Savaitgalį stenkitės būti tolerantiški, supratingi. Tai padės išsaugoti trapius asmeninius santykius.


JAUTIS


Šią savaitę naujienų galite sulaukti iš giminaičių, draugų. Reikalą, susijusį su kelione, pervežimu, ryšiais gali tekti koreguoti. Kontroliuokite savo kalbą, jei nenorite pakenkti santykiams bei savo autoritetui. Skirkite daugiau laiko sau ir šeimai. Atminkite, kad ne vien išorinis komfortas reikalingas artimiesiems. Nuo ketvirtadienio ims vilioti laisvalaikio pramogos, šou renginiai, sportas, loterijos. Galbūt kartu su šeima nuspręsite kažką keisti, kad gyvenimas taptų džiugesnis. Gali būti, kad įsigysite augintinį.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę bus nelengva susitaikyti su aplinkinių savanaudiškumu. Kažkoks jūsų planas gali pakibti ant plauko. Savaitės viduryje sulauksite netikėtų žinių arba gausite laišką, į kurį atsakydami galite išspręsti opią problemą. Galima tikėtis įdomių renginių, susitikimų. Tačiau jei jums reikia pagalbos ar patarimo, visų pirma kreipkitės į artimus žmones. Savaitgalį skirsite laiko pasimatymams, bendravimui su vaikais. Turbūt pavergsite patinkančio asmens širdį. Arba patys įkliūsite į meilės apžavų tinklą.


VĖŽYS


Šią savaitę pradedant kartu su jaunatimi formuosis nauji startai ir tendencijos. Galimi nesusipratimai dėl jūsų ir kitų žmonių poreikių, noro tenkinti savanaudiškus troškimus. Gali tekti aiškintis dėl atsakomybės, įsipareigojimo ar pan. Jausite stiprų vidinės ramybės ir išorinio komforto poreikį. Galite tartis dėl nuosavybės, papildomo darbo ir pan. Turbūt stengsitės pagerinti įvaizdį įsigydami modernų daiktą ar įgydami naują gebėjimą. Savaitgalį geriausia būtų paskirti šeiminiams reikalams.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę ne tiek daug pavyks padaryti, kiek planuojate. Atsiras nenumatytų kliūčių. Būsite linkę slapukauti, veltis į neaiškias avantiūras. Gali išaiškėti už jūsų nugaros rezgamos intrigos. Venkite alkoholio, svaigalų. Visgi tikėtina, kad jums pavyks prastumti kai kurias idėjas. Galbūt gausite netikėtą pasiūlymą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu, arba kas nors grąžins skolą ar įteiks dovaną. Savaitgalį domins kelionių temos, įvairi informacija socialiniuose tinkluose, reklama.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje būsite linkę ieškoti pažinčių, ryšių. Visgi jums gali trūkti realybės jausmo, objektyvumo, todėl gresia nusivylimai. Nederėtų apgaudinėti, sukčiauti – tai pakenktų ne tik jūsų reputacijai. Savo veiksmus turėtumėte labiau derinti su aplinkinių. Galbūt teks susipažinti, bendrauti su meniško tipo žmonėmis arba slaptais gerbėjais. Savaitės pabaigoje jums rūpės reikalai, kurie duoda arba atima nemažai pinigų. Galite vykti apsipirkti arba ieškoti būdų, kaip geriau ką nors parduoti, išnuomoti ir pan.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje būtina savitvarda, taktas, antraip galite daug netekti. Labiau pasirūpinkite šeima, sveikata, subalansuokite mitybą. Sėkmė labiau tikėtina, jei būsite solidarūs ir veiksite išvien su kolektyvu, bendraminčiais, artimaisiais. Atsisakykite savanaudiškų tikslų, nesielkite egoistiškai. Savaitės antroji pusė netinkama reikšti asmenines ambicijas, demonstruoti iniciatyvą. Jei įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, trumpam atsitraukti nuo darbo, politikos.



SKORPIONAS


Šiuo metu mintys ir kalbos suksis apie studijas, užsienį, globalinius įvykius ir pan. Galbūt teks atstovauti viešiems interesams, leistis į kelionę arba turėti su tuo susijusių rūpesčių. Tačiau svarbu ne tik platūs užmojai, bet ir pozicijos aiškumas, veiksmų bei siekių konkretumas. Galbūt sulauksite pažadų, susijusių su karjera, partneryste. Jeigu bus galimybė, susitikite su gerais bičiuliais, prasiblaškykite, atitrūkite nuo įgrisusių rūpesčių. Savaitgalį jūsų organizmas reikalaus poilsio ir nieko praktiško nuveikti nepavyks.


ŠAULYS


Šią savaitę jausite tam tikrą finansinę krizę ar jos grėsmę. Jus gali suerzinti partnerių egoizmas arba apvilti žmogus, iš kurio nemažai tikėjotės. Tam tikra prasme gali paaiškėti, kad viršijote savo galimybes. Savaitės viduryje neblogai seksis tvarkyti su logistika, teise, studijomis susijusius formalumus. Tam tikri pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Savaitgalis tinkamas susitikimams, kolektyviniams renginiams, draugystės ir meilės ryšių stiprinimui. Galbūt vyksite į masinį renginį, varžybas ar kt.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje galite patirti nemalonumų. Vis dėlto nei materialiniai, nei kiti sunkumai nesutrukdys siekti užsibrėžto tikslo, jeigu gebėsite tartis su kitais žmonėmis, derinti interesus. Pravartu išsiaiškinti finansines problemas, aptarti skolinimosi, kreditavimo, paramos galimybes. Savaitės antroje pusėje jus gali užvaldyti dideli troškimai. Galbūt naujai regėsite dalį savo perspektyvų. Galite užmegzti ryšius su asmenimis, užsiimančiais panašia veikla. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus.


VANDENIS


Savaitės pradžioje jus domins nelegali veikla arba neduos ramybės svetima nauda. Tai gali kiek pakenkti jūsų reputacijai, piniginei. Turite kontroliuoti save, kad išvengtumėte slidžių pagundų. Regis, bus nemažai kalbama apie mokesčius, paskolas, paveldėjimą, draudimą. Besiklostantys įvykiai turbūt paneigs arba patvirtins, ar jau kurį laiką mąstote ir elgiatės teisingai. Savaitgalį kils pagunda rinktis kelionės maršrutą ir lėkti prasiblaškyti toliau nuo namų. Galima išvyka į šou renginį, parodą, varžybas, pobūvį.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje galimi išbandymai santykių ir kūrybos sferoje. Rūpesčių gali sukelti vaikai, augintiniai. Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su partneriu, oponentais, konkurentais. Savaitės viduryje jus nustebins kai kurios naujienos. Regis, pajusite geros energijos antplūdį. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui. Savaitgalį aktualūs bus psichologiniai arba finansiniai klausimai. Galite kalbėtis su asmeniu, kuris tai puikiai išmano. Arba kaip tik jūsų gili įžvalga kažkam pasitarnaus.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>