Savaitės horoskopai: liepos 13 – 19 d.

Savaitės horoskopai: liepos 13 – 19 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje nerimausite dėl įsivaizduojamų kliūčių ir neatliktų darbų. Nebūkite pernelyg griežti ir reiklūs tiems, su kuriais kartu gyvenate ar dirbate. Jeigu daug dirbsite, skaičiuosite ir planuosite, tikėtina materialinė nauda. Savaitės antroji pusė skatins bendrauti ir išklausyti kitus. Suksitės kaip vijurkai, jeigu jūsų veikla susijusi su informacija, žiniasklaida, reklama, švietimu, logistika. Savaitgalį nederėtų būti pernelyg atviriems, nes kažkas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų nuoširdumu, pažeidžiamumu.


JAUTIS


Šią savaitę stenkitės nepasiduoti impulsyviems sprendimams, nes jie tikriausiai bus klaidingi. Įdomių perspektyvų gali pasiūlyti įtakingas asmuo. Regis, sulauksite pasiūlymų ir patarimų, tarp jų susijusių su studijomis, užsieniu, tarptautine komercija. Nuo ketvirtadienio jūsų sugebėjimai, valia bus nukreipti pinigams uždirbti. Arba skirsite daug lėšų ir laiko išvaizdai, kūno priežiūrai – puošitės, jauninsitės. Nebūkite šykštūs savo draugams, artimiesiems, suteikite jiems džiaugsmo. Nusimato netolima kelionė.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę jus ypač erzins didelis įvykių, darbų tempas, jausitės pasiilgę ramybės. Galimi interesų neatitikimai, slaptos intrigos. Galbūt jums pritrūks pinigų, o tie asmenys, kurie jums gali padėti arba yra skolingi, liks pasyviai abejingi. Savaitės antroje pusėje pasijusite išsiilgę įvairių žemiškų malonumų, atsipalaidavimo gražioje gamtoje. Mielai linksminsite kitus, flirtuosite, laidysite komplimentus. Tikriausiai regsite slaptus planus, susijusius su uždarbiu arba naujais pirkiniais.


VĖŽYS


Šią savaitę teks nemažai bendrauti, ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti, ką sugebate. Kita vertus, turbūt teks aiškintis santykius su tais, kurie jus apvylė arba kelia per didelius reikalavimus, demonstruoja galią, pavydą. Giliai į širdį imsite kritiką, nepagarbą. Išmintingiau elgsitės, jei mažiau pasakosite aplinkiniams apie savo planus, pažiūras. Stenkitės atsiriboti nuo to, kas jus vargina, ir praleisti laiką taip, kaip trokšta jūsų kūnas bei siela. Galite tikėtis pagalbos iš labdaros organizacijų arba patys teiksite paramą.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę tikriausiai jums teks susitikti su įtakingais asmenimis arba valdininkais, darbdaviais. Labiau paisykite autoritetų nuomonės bei galiojančių nerašytų bendravimo taisyklių. Galimas netikėtas išbandymas. Jums labiau seksis, jei sugebėsite prisitaikyti ir valdyti aplinkybes, įžvelgti savanaudiškus ir nelabai padorius motyvus. Regis, draugai praskaidrins jums nuotaiką. Tiktų stovyklauti, dalyvauti varžybose. Visgi savaitgalį jau nesinorės nei ką nors aktyviai veikti, nei bendrauti. Svarbu vengti svaigalų.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje jausitės finansiškai priklausomi nuo kitų žmonių, partnerių. Kils noras iš pagrindų keisti įvaizdį arba pakeisti aplinką. Dirbdami svajosite apie atostogas, pramogas, o jeigu atostogaujate – apie darbą ir pinigus. Galbūt planuosite kelionę, būsimas studijas, tvarkysite su tuo susijusius formalumus. Galimas įpareigojantis susitarimas. Savaitės pabaigoje turbūt neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o galbūt ir visuomenės dėmesio. Regis, dalyvausite renginyje, piknike, varžybose ar pan.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje labai aktualūs bus studijų, investicijų, mokesčių, partnerystės klausimai. Dėl jų gali kilti nesutarimų arba šiaip augs įtampa. Partneris arba kreditorius, rėmėjas gali sutikti jums padėti, tačiau iškels nelengvas sąlygas. Gautą informaciją patikrinkite keletą kartų bei realiai įvertinkite savo galimybes. Savaitės antroji pusė turbūt kiek priartins prie tikslo, kuris susijęs su užsieniu arba mokslu, karjera. Regis, veršitės kuo toliau nuo namų. Jums išties būtina nors trumpa permaina.



SKORPIONAS


Šią savaitę jūsų prieštaringas elgesys neskatins aplinkinių palankumo. Nenustebkite, jeigu jums priešgyniaus, oponuos. Galite nukentėti dėl nesitaikstymo su neteisėtais kitų asmenų veiksmais, siekiais. Tačiau tuo pat metu kai kurie jums nepalankūs asmenys gali tapti draugais, gerbėjais. Labai svarbu gebėti bendradarbiauti, derinti veiksmus, interesus. Gali kilti noras atsikratyti nereikalingų, įgrisusių daiktų ir su jais susijusių prisiminimų. Savaitės pabaiga ragins ištrūkti iš kasdienybės rėmų. Galbūt vyksite į renginį, ekskursiją.


ŠAULYS


Šią savaitę tikėtini darbiniai nesklandumai, netikėta sveikatos problema ar kt. Tačiau gali būti, kad kas nors sutiks tarpininkauti, jei norite gauti paskolą, ieškotės darbo, papildomo pajamų šaltinio ir pan. Jums gali pasiūlyti darbą, kitas pareigas. Būkite labai apdairūs, jeigu tektų prisiimti finansinę atsakomybę už kitų žmonių atliktą veiklą ar perparduodamą produktą. Jei atostogaujate, sportui, sveikatos atstatymui negailėsite laiko ir lėšų. Savaitgalį pasistenkite atsispirti pagundai nesaikingai išlaidauti.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje reikėtų stengtis kaip nors mažinti vidinę ir išorinę įtampą, antraip gali kilti rimta krizė asmeniniuose santykiuose. Labiau vertinkite meilės bei šeiminius ryšius, nenumokite ranka į vaikų problemas bei interesus. Savaitės antroje pusėje sėkmę gali atnešti darbas arba santykiai, neperžengiantys jūsų dalykinio gyvenimo rėmų. Pasistenkite demonstruoti geriausias dalykines savybes. Regis, ypač susidomėsite grožio paslaugomis, sveikatos profilaktika, dietomis, madingais apdarais.


VANDENIS


Savaitės pradžioje stokosite ramybės bei saugumo jausmo. Regis, šeiminės ar kitokio pobūdžio problemos labai trukdys kitiems reikalams. Gali prasiveržti ilgai kaupta įtampa tarp jūsų ir artimo žmogaus arba dalykinio partnerio. Pasisaugokite avarijų, elektros iškrovos. Nedelsdami pasirūpinkite sveikata, jeigu tai aktualu, o jūs vis atidėliojate. Būtų gerai, kad leistumėte sau bei šeimos nariams kiek atsipūsti, papramogauti. Tikėtina, kad gausite pakvietimą į pasimatymą, pobūvį ar šou renginį.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje turėsite įdomių susitikimų ir pokalbių arba kitu būdu gausite aktualios bei labai netikėtos informacijos. Nemaža gali pasirodyti malonumų bei komforto kaina, tačiau kūrybiniai sumanymai gana lengvai virs tikrove. Antroji savaitės pusė bus produktyvi, jeigu turite nebaigtų buitinių, ūkinių reikalų. Tinkamas metas pasimėgauti ir paprastais gyvenimiškais malonumais, susitikti su artimais žmonėmis. Savaitgalį galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo. Seksis bendrauti su vaikais.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)