Savaitės horoskopai: birželio 29 – liepos 5 d.

Savaitės horoskopai: birželio 29 – liepos 5 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje jums gali pavykti išsirūpinti kreditą, suderinti išsimokėjimo terminus, palūkanų normas ir pan. Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Nelygu, kokia situacija – tai atneš naudą arba žalą. Nuo ketvirtadienio labiau seksis publikuoti rimtus straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu susijusius reikalus. Savaitgalį nebūkite kategoriški bendraudami, ypač su tėvais, globėjais, paaugliais. Nors ir sunku, ieškokite kompromiso, siekite taikos.


JAUTIS


Šią savaitę gali įvykti tam tikras lūžis, susijęs su ateities perspektyvomis. Gali atsirasti naujų interesų bei tobulėjimo galimybių, arba to tikslingai ieškosite. Atsargiai elkitės su elektra, technika, saugokitės žaibo. Staigmenos galite tikėtis iš sutuoktinio arba verslo partnerio, tačiau ji nebūtinai bus maloni. Savaitės pabaigoje galite būti pakviesti į renginį, pristatymą, į svečius, arba patiems teks ką nors organizuoti. Gali paskambinti ar atvykti žmogus, kuris jus ypač domina. Įtemptai mokysitės, jeigu laukia egzaminas.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę pasižymėsite darbe, versle ir tai duos apčiuopiamos naudos. Tačiau bus nelengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Regis, domėsitės grožio bei komforto prekėmis, šį tą nors modernaus įsigysite. Pasirūpinkite sveikata, jeigu jaučiate įtartinus negalavimus. Savaitės pabaigoje pajusite permainų troškulį. Derėtų pasitelkti dvasios stiprybę ir psichologinę įžvalgą, nes gali tekti aiškintis santykius su svarbiu jums žmogumi, reikalauti to, kas jums priklauso, bet nepavyksta susigrąžinti.


VĖŽYS


Šią savaitę būsite nusiteikę kūrybinei veiklai, užsiėmimams su vaikais bei romantiškiems pasimatymams, pobūviams. Aplinkinius žavės jūsų originalumas, iškalba. Tikėtinas jūsų pastangų, gebėjimų įvertinimas. Gali būti pasiūlytas įdomus projektas ar darbas. Netgi komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, gali atsirasti neblogų išeičių. Kiek prastesnis gali būti savaitgalis. Nuotaikų kaita, emocijos trukdys taikiai bendrauti, slėgs neatliktos pareigos, artimųjų problemos.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę stenkitės įkūnyti savo kūrybinius sumanymus, realizuoti planus, susijusius su pradėta perspektyvia veikla. Gali pavykti įgyvendinti slaptą svajonę. O jeigu turite vaikų, tai turbūt jums labiausiai rūpės jų reikalai, poreikiai bei perspektyvos. Nederėtų pernelyg dramatinti menkų nesėkmių. Verčiau nesakykite visko, ką galvojate antrajai pusei ar mylimam žmogui, jeigu nesate tikri, kad tai sukels pageidaujamus padarinius. Pasirūpinkite sveikata, išvaizda, pakoreguokite manieras.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje palanku sudaryti komercines, tiekimo, reklamos sutartis. Galbūt atnaujinsite kažkada nutrūkusią draugystę ar meilės romaną. Visgi didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Gali kiek papilnėti piniginė arba bendrų pastangų dėka jūsų aplinkoje padaugės komforto. Savaitės pabaiga gali patikrinti jūsų jausmus bei toleranciją artimųjų, vaikų ir patinkančio asmens atžvilgiu. Tikriausiai teks kažko atsisakyti arba labiau pasistengti dėl kitų.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje galimos permainos praktinėje veikloje, šeimoje, nuosavybės reikalų srityje ir pan. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Jeigu nevengsite bendrauti, gausite ypač reikalingos informacijos. Savaitės pabaigoje daugiau būkite gryname ore, sportuokite arba darbuokitės žemės ūkyje, meistraukite. Nederėtų pykti, jeigu šeimos nariai turi kitų planų ir priekaištauti jiems, jog tuo griauna jūsiškius. Būkite supratingi, puoselėkite šeimos židinį.



SKORPIONAS


Šią savaitę aplinkiniams atrodysite įdomūs ir žavūs. Tikriausiai pokalbiai, pažadai glostys ausį ir širdį, o susitarimai išties žada gerų perspektyvų. Susilaikykite nuo alkoholio, lengvabūdiškų nuotykių. Saugokitės elektros iškrovos. Įmanomos piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai. Savaitės pabaigoje nuobodžiauti nebus kada. Tikriausiai stropai mokysitės arba imsitės reikalų susijusių su nebaigtais remonto ar ūkiniais, techniniais darbais. Ypač atidūs būkite kelyje.


ŠAULYS


Šią savaitę stenkitės rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo galimybes. Galite aptarti naujus planus, o gal ir pradėti svarbius darbus. Įmanomas netikėtas pranešimas, iškvietimas, vizitas ar sandoris. Tikriausiai daugiau dėmesio ir lėšų skirsite sveikatos ir grožio sričiai, augintinių priežiūrai ar pan. Tikėtini susitikimai su giminaičiais. Savaitgalį gali kilti ūpas vaikščioti po prekyvietes, apsipirkinėti. Apdairiai rinkitės perkamus vertingus daiktus, dovanas, kad neliktumėte nusivylę savo pasirinkimu bei išlaidomis.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje tikėtinas kolektyvinis renginys, bendraminčių, senų bičiulių susitikimas, pasimatymas su buvusia meile ar pan. Atsiras įdomių pašnekovų ir galimybių paflirtuoti. Jums gali labai pasisekti, jei tiksliai žinote, ko norite. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas. Savaitės antroje pusėje labiau saugokite sveikatą. Su aplinkiniais stenkitės elgtis kuo taktiškiau ir šilčiau, nes kitaip neatsikratysite nemalonios įtampos bei užsitikrinsite ją visam savaitgaliui.


VANDENIS


Savaitės pradžioje teks iš peties padirbėti. Daugiau pasieksite, veikdami drauge su kitais, o ne versdamiesi per galvą vieni, kad viską įgyvendintumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojantį pasiūlymą, pranešti svarbią žinią. Artėjant savaitgaliui, jau jausitės pavargę nuo darbų ir bendravimo. Regis, geriausiai jausitės atsiriboję nuo kompanijų, susibūrimų, ramioje aplinkoje. Nemėtykite kur papuola piniginės, raktų, jei nenorite nudžiuginti nesąžiningų žmonių.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje galite dalyvauti įdomiame renginyje. Tikriausiai aktyviai reikšite savo nuomonę ir jūsų klausysis, jus vertins, daugės bendraminčių. Kai kurie reikalai, projektai turėtų pajudėti į priekį. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama. Galite tikėtis draugiškų patarimų, supratimo, dėmesio. Žymiau nemaloniau bus patirti kritikos, kurios turbūt neišvengsite savaitės pabaigoje, bendraudami socialiniuose tinkluose ar pan. Būkite kuklesni, atsargesni, rūpinkitės sveikata.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)