Savaitės horoskopai: rugsėjo 21 – 27 d.

Savaitės horoskopai: rugsėjo 21 – 27 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje galite susidurti su finansiškai ar psichologiškai sudėtingais klausimais. Pravartu pagalvoti, kaip galima sumažinti išlaidas, ką daryti su investicijomis, skolomis. Galbūt užsiimate dalykais, kurie kenkia šeimos darnai, bendram biudžetui ir jūsų sveikatai? Greičiausiai neišvengsite stiprių emocijų. Pasitelkite padorumą ir išmintį, pajutę kylant pykčio priepuolį ar pavydo gaivalą. Pasistenkite nekritikuoti ir neįžeidinėti. Savaitgalį kils ūpas bendrauti su draugais, talkinti jiems, vykti į renginius ir pan.


JAUTIS


Šią savaitę aktyviai bendrausite, organizuosite, reikšitės. Būsite linkę pažadėti daugiau nei galite ištesėti. Šeimos nariai gali sunerimti, kad taip žarstote savo laiką ar net bendrus pinigus tikslams, kurie jiems atrodo abejotini. Jeigu nekantrausite pasiekti tikslą bet kokia kaina, išties galite suklysti. Galimi reikalai su užsieniečiais ar akademinio pasaulio atstovais. Kompetencija, objektyvus požiūris kitiems darys įspūdį, kels pagarbą. Savaitgalį turėsite darbo, pareigų. Galite sudalyvauti renginyje, užmegzti pažintį.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę jums bus gana neramu, o to priežastys - įvairiausios. Gali tekti apsispręsti konkrečiu dalykiniu ar finansiniu klausimu arba pradėti darbą naujoje srityje. Akivaizdu, kad labiau parūps įvaizdis, tvarka, higiena, naminiai gyvūnai. Galbūt mėginsite atgauti skolą ar skolintis, o tai bus ne itin malonu. Dėl netikėtos problemos gali pasikeisti kai kurie planai. Svarbu nepiktnaudžiauti kitų žmonių pasitikėjimu bei atsakingai elgtis su pinigais. Savaitgalį norėsis ko nors nekasdieniško, panašaus į kelionę, skrydį, nuotykį.


VĖŽYS


Šią savaitę būsite nusiteikę aktyviai darbuotis, tačiau teks bendrauti su nelengvo būdo asmenimis, kurie linkę kritikuoti ir reikalauti dar daugiau pastangų, atsakomybės. Dėl to padaugės emocinės įtampos, ambicijų, agresijos. Pravartu pagalvoti apie tvarkingesnį gyvenimo būdą, sveiką mitybą, geresnį įvaizdį. Stenkitės pasinaudoti suteikta informacija, mokykitės iš svetimos patirties. Saugokitės avarinių situacijų kelyje, ugnies, traumų. Savaitgalį galbūt atgausite skolą arba patys ją atiduosite skolintojui.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę jums nestigs geros nuotaikos ir galbūt atsiras progų pasilinksminti. Visgi kitaip jausitės, jeigu turite labai daug darbo, tenka klausytis negatyvių kalbų, patirti agresyvų egzaminavimą. Tuomet lengvai prarasite kantrybę, savitvardą. Nuo savaitės vidurio būsite nusiteikę daug nuveikti arba padėti artimiems žmonėms praktiniuose reikaluose, netikėtoje bėdoje ir pan. Galite gauti pasiūlymą susijusį su darbu ar nauja veikla. Savaitgalio kokybė priklausys nuo jūsų santykių su partneriu, šeimos nariais.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje galite nustebti, kaip kartais neįmanoma nieko suplanuoti. Kažkoks įvykis gali sujaukti ne tik dienotvarkę, bet ir jūsų jausmus. Nors jums neblogai seksis darbuotis, mokytis, tačiau augs nervingumas. Į problemų rezginį gali patekti artimas žmogus. Antroje savaitės pusėje būsite labiau atsipalaidavę ir linkę rizikuoti, išlaidauti. Jeigu tai bus investicija į nekilnojamąjį turtą, remontą, apdailą ir ji reikalinga, tuomet negrauškite savęs. Savaitgalį gali kilti ūpas puoštis, lavintis, dresuoti naminius gyvūnus.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje iš įvairių informacijos šaltinių sužinosite viską, ko jums reikia ir galėsite planuoti savo tolesnius veiksmus. Kita vertus, gausite ir tokių žinių, kurios nežada nieko gero. Bus sunku įtikti aplinkiniams, o taip norėsis būti svarbiems, reikalingiems. Pasistenkite neprovokuoti partnerio ir oponentų pavydo, pykčio. Būkite itin atsargūs kelyje bei eksploatuodami techniką. Savaitgalį pravartu aktyviai pailsėti, nuoširdžiai pabendrauti su vaikais, mylimaisiais.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje per pažįstamus asmenis galite sulaukti įdomių naujienų arba jūs patys siūlysite naujoves, trauksite kitus į avantiūras ir pan. Tikėtinos papildomos pajamos, planuoti pirkiniai. Itin saugokite sveikatą, nes galimi ūmūs uždegimai, traumos. Nuo savaitės vidurio neblogai seksis bet kokie darbai. Venkite pernelyg atvirauti. Tam tikra prasme rakštimi jums gali tapti kai kurie draugai, kolegos, kažką apie jus paviešinę. Savaitgalį pasinersite į šeimos pasaulį, namiškių aktualijas, buitį.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių bei verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties bei kitų svarbių dalykų. Gali kiek susikomplikuoti santykiai su artimu žmogumi, draugu ar gerbėjais, prasiveržti nevaldomos aistros, pavydas. Saugokite nuo pavojų vaikus. Antroje savaitės pusėje turbūt taps aiškiau, kas jums iš tikrųjų yra naudinga ir reikalinga. Savaitgalį veiklos netrūks, jei ji susijusi su žiniasklaida, mokslu, transportu, ryšiais. Be to, patiks flirtuoti, sportuoti.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje būsite linkę neigti nepatinkančius dalykus arba įrodinėti, kad juoda yra balta. Gali kilti noras ką nors nubausti, "pastatyti į vietą” arba atkeršyti. Venkite konfliktinių situacijų, atsargiai elkitės su technika, degiomis medžiagomis, ugnimi, aštriais įrankiais. Puoselėkite santarvę šeimoje. Nuo ketvirtadienio jūsų interesai gali būti susiję su turtu ir su statusu. Savaitgalį nesėdėsite rankų sudėję, jei turite sodybą ar mėgstate grybauti, konservuoti rudens gėrybes. Namo grįšite ne tuščiomis rankomis.


VANDENIS


Savaitės pradžioje jums gali pavykti pastūmėti pirmyn dalykinius reikalus, rasti reikalingų pagalbininkų. Įtemptai stengsitės išsiaiškinti kažką painaus. Galimas slaptas sandėris. Atsargiai kelyje, nes didesnė avarijų grėsmė. Nuo savaitės vidurio tapsite jautresni aplinkai ir kitų nuomonei apie jus. Geriau seksis socialinėje sferoje, kūrybos reikaluose. Savaitgalį skirkite ramiems, maloniems užsiėmimams, skaitykite įdomias knygas, naršykite internete. Derėtų ypač saugoti sveikatą bei vengti stresų.

REKLAMA


ŽUVYS


Šios savaitės pradžia leis pradėti naują darbų etapą. Regis, planuosite tolimesnes perspektyvas, būsimus žingsnius. Visgi streso jums gali sukelti neplanuotai pakrypę turtiniai, komerciniai, tiekimo, nuomos, paskolų, draudimo reikalai. Baiminsitės būti apgauti ar išnaudoti, tačiau patys elgsitės ne itin dorai. Norėsis, kad kiti už viską būtų atsakingi. Įsitikinsite, ar aplink jus yra žmonių, į kuriuos galite atsiremti. Savaitgalį rinkitės saugius užsiėmimus, venkite šurmulingos draugijos. Pasirūpinkite sveikata.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)