Savaitės horoskopai: rugpjūčio 13 – 19 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 13 – 19 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje pravartu iš peties paplušėti, jei privalote neatidėliodami atlikti kai kuriuos reikalus. Jei turite sveikatos problemų, užsirašykite pas gydytoją. Neblogas metas meilės pasimatymams, bendravimui su priešinga lytimi. Per Žolinę ir savaitgalį bus daug kalbų apie tolimas keliones, įdomias pažintis, galimą bendradarbiavimą, ateities planus. Galbūt pakeliausite, paturistausite. Seksis spręsti partnerystės klausimus, teikti mielus siurprizus artimiesiems ir vaikams.


JAUTIS


Savaitės pradžioje jus vilios nuotykiai, žaidimai. Ieškodami malonumų būsite išradingi ir apsukrūs. Tikėtina, kad jūsų viltis pateisins patinkantis žmogus. Kita vertus, pajutę lengvą grobį, pigią pramogą, galite pasielgti neatsakingai. Dėl naujovių, rimtų pertvarkymų po Žolinės tarkitės su verslo partneriais, šeimos nariais. Tiktų paremontuoti buitinę techniką ar ją įsigyti. Regis, šiuo metu jums seksis kūrybinis darbas. Dėl netikėto įkvėpimo pasipils geros idėjos ar pasiūlymai iš kitų kūrybingų asmenų.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę gana palanku konsultuotis aktualiais klausimais, pristatyti kūrybinius projektus, dalyvauti žaidimuose, konkursuose ar juose palaikyti savo vaikus. Tikėtinos žaismingos situacijos, flirtai. Turėsite vikriai suktis, jei esate susijęs su pramogų verslu, meno sfera. Jei kils įdomių sumanymų ar jų išgirsite iš artimųjų, stenkitės užfiksuoti ir pagalvoti apie realizavimą. Pasitelkus atkaklumą jums būtinai pasiseks. Savaitgalį galite gauti naudingą patarimą ar pasiūlymą, sudalyvauti vestuvėse, varžybose ar kt.


VĖŽYS


Šią savaitę jūs sugebėsite naudingai sutvarkyti ne vieną reikalą, susitarti dėl įvairių smulkmenų. Visgi tam tikrų nesusipratimų gali kilti dėl kelionės, reklamos, komentaro ar interviu. Galbūt kils ūpas kažką pirkti, išsinuomoti ar padaryti pakeitimų, susijusių su savo ūkio, sodybos, namų pertvarkymu, komfortu, dizainu. Bendraudami su artimaisiais daugiau šypsokitės, o ne kelkite emocingas scenas. Po Žolinės turėtų būti dar smagiau ir įdomiau. Tikėtini ypatingi įspūdžiai, romantika, siurprizai. Tik saugokite sveikatą.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę tikėtini rūpesčiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, transportu. Neblogas metas tiek verslo, tiek kitokiems susitarimams. Mėginkite tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų, keiskite įvaizdį, jei kažkuo esate nepatenkinti. Tačiau darbo ir kitas sutartis laiku ir tvarkingai įforminkite, kad nekiltų nereikalingų problemų. Neblogai būtų laisvomis nuo darbo dienomis išvykti į trumpą kelionę, ekskursiją, festivalį ar pan, susitikti su giminaičiais ir senais draugais.


MERGELĖ


Savaitės pradžia bus kupina veiklos ir emocionalių kalbų. Yra pavojus pervertinti savo jėgas ir galimybes, kitiems sukelti nepagrįstas iliuzijas. Būkite šiek tiek kuklesni. Pasisaugokite sukčių. Visgi galite tikėtis ir naudingo pasiūlymo. Malonia staigmena gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Regis, stengsitės pagražinti namų ar nuosavos žemės valdos aplinką, ką nors remontuosite. Galbūt tuo tikslu vyksite apsipirkti. Artėjant savaitgaliui galite sulaukti svečių arba patys vyksite paviešėti pas gimines.


SVARSTYKLĖS


Po truputį augs noras pasižmonėti, skirti pasimatymus, lepinti save ir artimus žmones maloniais ir gražiais dalykais. Dalis pažadų, pasiūlymų pasirodys realiai įgyvendinami. Įmanomas netikėtas laimėjimas arba praradimas, kuris išeis į naudą. Po Žolinės ir savaitgalį apetitas brangiems daiktams bei paslaugoms dar labiau išaugs. Tačiau, jei patys užsiimate verslu, gali žymiai padidėti pajamos, padaugėti naudingų užsakymų ir pan. Galbūt kažkam įteiksite vertingą dovaną.



SKORPIONAS


Šią savaitę teks pasirūpinti daugybe reikalų. Pildysis kai kurie jūsų troškimai. Tačiau saugokite piniginę ir vaikus, augintinius. Regis, jums rūpės paneigti ar išsklaidyti kažkokias paskalas. Jeigu trokštate pailsėti nuo darbo ar asmeninių santykių, pagalvokite, kaip galėtumėte maloniai praleisti laiką, paatostogauti. Pažvelkite į viską tarsi iš šalies, pafantazuokite. Tik nesigriebkite svaigalų, kvaišalų. Artėjant savaitgaliui fortūna jums vis plačiau šypsosis. Nepraleiskite progų pasireikšti scenoje, užmegzti ypatingą pažintį ir kt.


ŠAULYS


Gana sklandžiai bendrausite net su tais, kuriuos manėte esant konservatyviais, netolerantiškais. Tai, kas atrodė painu ir sudėtinga, dabar gali tapti aišku. Kuo daugiau bendraukite. Pasikvieskite draugų į svečius, surenkite pikniką, skirkite pasimatymus, eikite į renginius, rungtynes, vykite į ekskursijas ir pan. Tik labiau saugokite piniginę. Po Žolinės galite pasijusti kiek pavargę nuo šurmulio, žmonių draugijos. Tokiu atveju ieškokite ramios aplinkos, dvasinių potyrių.


OŽIARAGIS


Tikriausiai seksis įgyvendinti planus, susijusius su studijomis, kultūra, užsieniu. Gali atsinaujinti sena meilė ar draugystė. Tik nežiopsokite kelyje. Iš patikimo šaltinio gauta informacija gali padėti pagerinti turtinius, piniginius, verslo reikalus. Jeigu atostogaujate, pamirškite varginamus reikalus ir tiesiog pailsėkite. Įdomiau leiskite laisvalaikį. Neatsisakykite susitikti su senu pažįstamu ar gerbėju. Galbūt iš jo gausite puikų patarimą ar pasiūlymą.


VANDENIS


Šią savaitę galimos permainos asmeniniuose santykiuose arba išryškės problemos, susijusios su kelione, stojimu mokytis, kūrybiniais planais. Aktuali bus ir pinigų tema. Tikriausiai pastebėsite, kad gana neatsakingai išlaidavote, skolinotės. Vertėtų skirti laiko akiračio plėtimui, gilinti užsienio kalbos žinias. Tikriausiai nuotaika labai pagerės, jeigu atsiras galimybė pakeisti aplinką ir Žolinę ar savaitgalį praleisti nekasdieniškai. Būsite nusiteikę kelionėms, realiam bei internetiniam bendravimui su platesniu pasauliu.

REKLAMA


ŽUVYS


Gali tekti aiškintis santykius su antrąja puse bei dalykiniais partneriais. Turėtų sektis, jeigu užsiimate verslu, apskaita, draudimu. Nebus sunku susitarti dėl finansavimo, jei jau buvote pradėję kažką daryti ta linkme. Palanku ieškoti vienokios ar kitokios paramos. Partnerystės srityje būkite kantrūs, korektiški, kurkite romantišką aplinką. Jūsų troškimai tuomet gali pradėti pildytis. Artėjant savaitgaliui daugės ypatingo polėkio, įdomių patirčių. Regis, jas semsite kelionėje, kruize ar svarbiame renginyje.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>