Savaitės horoskopai: rugpjūčio 6 – 12 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 6 – 12 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje suaktyvės bendravimas, informacijos paieškos. Galbūt gausite pranešimą apie jums aktualų dalyką. Regis, aktyviai tvarkysite buitinius ir su gimine susijusius reikalus. Vis dėlto nemaža gali pasirodyti norimo komforto kaina. Jei teks kažkur vykti, viešai dalyvauti, patirsite stresą, nes norėsis likti namuose ar sodyboje. Yra pavojus, kad susipainiosite meilės ryšiuose. Savaitgalį nesiaiškinkite santykių, ypač jei kunkuliuoja neigiamos emocijos. Pasistenkite suvaldyti aistrą išlaidauti. Saugokite vaikus.


JAUTIS


Savaitės pradžioje aktualiausi bus finansiniai, turtiniai klausimai. Pravartu iš peties padirbėti. Galbūt pavyks pasipelnyti ar įsigyti vertingą daiktą. Gali nuskambėti ir nelegalaus pasipelnymo pasiūlymas. Pastarasis įveltų jus į problemas. Giminių ar kaimynų, kelionės, verslo, vaikų klausimai gali sukelti rūpesčių. Kol kas nesigriebkite sudėtingų dalykinių ar verslo reikalų, jei turite problemų šeimoje. Nemalonius pokalbius atidėkite. Įtampą išliekite, užsiimdami kūryba, grožėdamiesi gamta. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę tvyros atostogų nuotaika. Norėsis pramogauti, puoštis, mylėti, daugiau dėmesio skirti vaikams. Lengvai rasite bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis. Tai padės, jei teks tvarkyti su finansais, nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus arba norėsite gauti reikiamą informaciją, instruktažą, įrangą ar paskolą. Tačiau keblumai tykos kelyje, kelionėje. Savaitgalį gali atsinaujinti sena sveikatos problema. Gali kilti nerimas ir dėl techninės problemos. Nuotaiką gali praskaidrinti įdomus susirašinėjimas.


VĖŽYS


Šią savaitę būsite kiek išsiblaškę, chaotiški. Bus nelengva laikytis įprastinio ritmo ir užsibrėžto plano. Kažko reikalaudami iš savęs ir kitų, nepersistenkite. Nederėtų trukdyti tiems, kurie ieško vienatvės, tylos, o jei to reikia jums, neslėpkite šio noro. Regis, giliau į širdį imsite kritiką, nepagarbą. Bus pagrindo įtarti, kad patinkančio žmogaus jausmai kyla arba krinta proporcingai jūsų dosnumui. Reikia ypatingo apdairumo, tvarkant turtinius, piniginius reikalus. Savaitgalį atidžiau prižiūrėkite vaikus, neskatinkite jų rizikuoti.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį, romaną ar labiau suartėti su antrąja puse. Tačiau ir susipykti, išsiskirti galima akimirksniu. Pakaks prisiminti senas nuoskaudas. Regis, itin domėsitės mistika, religijomis, keistomis tradicijomis, paslaptimis. Galimas slaptas meilės nuotykis arba apie tai galvosite. Šeštadienį įvyks dalinis Saulės užtemimas, ir prasidės jaunatis. Kaip įmanydami, venkite santykių aiškinimosi su partneriu, neprovokuokite pavydo, agresijos. Saugokite save ir kitus.


MERGELĖ


Šią savaitę gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, santykiuose su brangiausiais žmonėmis. Nerimausite dėl kai kurių neįvykdytų įpareigojimų, pastabų, reikalavimų arba pamatysite, kad kiti jūsų pastangų nevertina, gal net sumenkina. Galbūt ir patys būsite labai kritiški aplinkinių atžvilgiu arba tiesiog prastai jausitės. Savaitgalį būsite kūrybingi ir įžvalgūs, bet kartu įtarūs. Nepasitikėjimą didins ankstesnė patirtis, pavydo jausmas. Kelyje bei su technika, chemikalais, vaistais elkitės itin atsargiai.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę jums turėtų sektis demonstruoti kompetenciją, sporto ar keliavimo įgūdžius, tarptautinės politikos ar užsienio kalbų išmanymą. Regis, bendrausite su užsieniečiais. Jei tik panorėsite, patirsite meilės nuotykį. Galbūt teks ištuštinti piniginę vykdant stambų apsipirkimą, ruošiantis kelionei ar kt. Vis dėlto jums svarbūs santykiai gali pakrypti nekokia linkme. Saugokite vaikus. Savaitgalį norėsite kažką gauti greitai ir lengvai, bet turbūt teks susitaikyti su kitų žmonių pasirinkimo teise. Venkite svaigalų.



SKORPIONAS


Šią savaitę pajusite poreikį keistis patys ar pakeisti aplinką, atmesti tai, kas nebereikalinga, arba kaip tik susigrąžinti tai, kas prarasta. Regis, jums itin rūpės studijų, išsilavinimo, kelionių reikalai. Metas bus labai aktyvus ir tiems, kurie sukasi šou versle ar mėgaujasi atostogų malonumais. Vis dėlto dėmesio, išlaidų turbūt pareikalaus artimo žmogaus bėdos. Dėl to gali susitrukdyti kelionė ar kažkoks kitas planas. Savaitgalį patirsite įtampą, teks rizikuoti. Galite ne juokais įskaudinti artimą žmogų.


ŠAULYS


Šią savaitę atlikite neatidėliotinus reikalus, tvarkykite finansinius dokumentus ir pan. Jeigu atostogaujate kurorte, galbūt su antrąja puse šauniai papramogausite. Deja, mažai tikėtina, kad seksis konstruktyviai spręsti konfliktus, šeiminius nesusipratimus. Nestigs pagundų, kurios trauks pinigus iš jūsų kišenės. Saugokitės traumų, avarijų. Savaitgalį nepraktiški jūsų užmojai nepasieks norimo rezultato. Jauskite atsakomybę, būkite atsargūs, kad nepakenktumėte savo ir kitų sveikatai. Labiau prižiūrėkite vaikus.


OŽIARAGIS


Šią savaitę reikalai klostysis taip, kad turėsite kur pasireikšti. Jei jums ne atostogų metas ir reikia dirbti, darbuokitės rimtai, atsakingai, nes dėl klaidų ar piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi gresia nemalonumai. Bendraudami ieškokite bendrumų, o ne skirtingumų, antraip jūsų prieštaringas elgesys neskatins aplinkinių geranoriškumo. Gali būti, kad aiškiau atsiskleis jūsų santykių, bendravimo spragos. Savaitgalį rūpestingiau prižiūrėkite savo atžalas ir saugokite piniginę bei santaupas.


VANDENIS


Šią savaitę ypatingą pagyvėjimą pajusite santykiuose su antrąja puse, vaikais. Tikėtini pramoginiai renginiai, pobūviai. Tik nesielkite lengvabūdiškai. Kol neatliksite būtinų darbų, giliai viduje jausite nerimą ir nepasitenkinimą. Tik įvykdę pareigas galėsite iš širdies flirtuoti, švęsti, keliauti. Vis dėlto įtampa pamažu augs, artėjant savaitgaliui. Venkite rizikos, agresijos, nes pasekmės nenudžiugins. Savaitgalį savo netaktu ir savivale galite nuvilti artimą žmogų. Pasisaugokite avarijų, traumų.

REKLAMA


ŽUVYS


Ši savaitė skatins norą gražiau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems, mylimam žmogui. Tačiau ramybę drums ir optimizmą mažins kai kurie vidiniai kompleksai. Be to, emocijos ims viršų, todėl lengva sugadinti santykius. Verčiau nesitikėkite ilgai išliekančių jausmų, nes galite nusivilti. Jei kažkas buvo daroma neatsakingai, dabar gali išryškėti pasekmės. Saugokitės vagių, avarijų. Savaitgalį nusimato kelionė, bet joje galimi trikdžiai. Labiau pasverkite savo žodžius nepažįstamoje draugijoje.


Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)