Savaitės horoskopai: liepos 2 – 8 d.

Savaitės horoskopai: liepos 2 – 8 d.


AVINAS


Šią savaitę emocijų lygmeniu jausitės gana jaukiai, jeigu jums netrūksta meilės, artimųjų dėmesio. Gali būti, kad apims svajingas atsipalaidavimas. Įmanomas nelegalus pasipelnymas. Regis, labai rūpinsitės namų komfortu, sodyba, šeimos narių poreikiais. Labiau saugokite vaikus, nes jiems gresia traumos. Savaitgalį sieksite žemiškų malonumų ir tam negailėsite pinigų. Visus nesklandumus, kilusius namuose, galima išspręsti be ypatingų pastangų – tereikia parodyti, kokie svarbūs jums yra aplinkiniai.


JAUTIS


Šią savaitę būsite itin jautrūs, priklausomi nuo svetimos įtakos. Savo dėmesiu gali nudžiuginti senas draugas ar giminaitis. Galbūt rasite sąjungininkų, bendraminčių. Tačiau galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba turėsite rūpesčių dėl sveikatos. Būtų gerai, kad prisilaikytumėte sveikos mitybos bei higienos taisyklių, pakankamai ilsėtumėtės. Nesistenkite nudirbti visų buitinių darbų. Savaitgalį turbūt teks pasiduoti įvykių tėkmei ir leistis jos nešamiems. Regis, aplinkiniai bus tolerantiški ir supratingi.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę nukreipkite dėmesį į tuos reikalus, kurių realiai galite imtis. Nusimato pokyčiai profesinėje srityje. Regis, atsiras daugiau noro darbuotis savo bei kitų labui. Šiuo metu jums bus būdingas savęs ir savo galimybių ieškojimas. Jeigu atostogaujate, nusimato turiningų pramogų, sportinio azarto. Regis, akiratyje pasirodys svarbus jums asmuo, kurio nesitikėjote išvysti. Savaitgalį pasistenkite palepinti kūną, pastiprinti sveikatą. Venkite daug jėgų reikalaujančios veiklos. Tiktų užsiimti menine kūryba.


VĖŽYS


Šią savaitę savo privalumų slėpti neturėtumėte, bet ir nedemonstruokite tiems, kurie jų neįvertina. Pravartu išnaudoti atsivėrusius šansus. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju ar užsieniečiu. Galite gauti viliojamą pasiūlymą. Daug dėmesio skirsite augančiai kartai. Dėl menkų trikdžių nepasiduokite dirglumui. Verčiau pasidžiaukite gamta, vasaros malonumais. Savaitgalį galite surengti pikniką ar būti pakviesti į proginį renginį ar šiaip bendraminčių susibūrimą. Kur benueitumėte, būsite pastebėti, įvertinti.

REKLAMA


LIŪTAS


Ši savaitė gali įnešti nesusipratimų į asmeninius ir dalykinius santykius. Santykiuose su partneriais ir konkurentais tvyros įtampa. Nemaloniai veiks aplinkinių netaktas. Susikaupkite ir ramiai siekite tikslo. Išties nuriedės akmuo nuo širdies, kai pagaliau išsispręs projekto, skolų ar kitokie finansiniai klausimai. Vis labiau dėmesys kryps į užsienį, keliones arba į mokslo, kultūros reikalus. Savaitgalį aplinkybės gali klostytis taip, kad teks kažkur vykti – galbūt į viešą renginį, o gal susitikti su slaptu gerbėju.


MERGELĖ


Jeigu šiuo metu ketinote sudaryti kokias sutartis, teikti ar imti interviu, galite susidurti su keistais trikdžiais. Nežiopsokite už vairo. Regis, draugų ar partnerių dėka savyje rasite jėgų, sugebėjimų, kurie padės spręsti nelengvas problemas. Galimos išlaidos, susijusios su pobūviu, pramoginiu renginiu, kelione. Savaitgalį būsite nusiteikę savo laisvalaikį leisti nekasdieniškai. Turbūt mėgausitės įspūdžiais toli nuo namų. Nesunkiai megsite kontaktus, plėsite akiratį.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę galite susitarti dėl kažkokio darbo, užsakymo. Galbūt čia jums pasitarnaus giminaičiai, seni draugai ar kolegos. Jeigu ne dirbate, o atostogaujate, daug dėmesio skirsite aplinkos apdailai, įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai arba gyvūnams. Į tai nukreiptos pastangos tikriausiai pasiteisins. Nevenkite kompanijų, tačiau neeikvokite per daug laiko aštrioms diskusijoms. Savaitgalį seksis geriau, jei sugebėsite girdėti ir paisyti artimųjų nuomonės. Arba įtraukite juos į bendrą veiklą – tai jus suartins be didelių kalbų.



SKORPIONAS


Šią savaitę kils kūrybinių idėjų, pajusite troškimą įgyvendinti drąsius užmojus, rimtus projektus. Pagalbos ar moralinio palaikymo sulauksite iš jūsų talento gerbėjo. Rūpės vaikų interesai, domėsitės jų pasaulėžiūra bei poreikiais. Tačiau jei apniks ūkinės problemos, norėsis jas numesti ant artimo žmogaus pečių. Reikia ypač saugotis traumų, ugnies. Savaitgalį elgsitės taip, lyg tyčia norėtumėte konfrontuoti. Turiningai padirbėsite ir aktyviai pailsėsite, jeigu neišeikvosite visos energijos ginčams.


ŠAULYS


Pirmoje savaitės pusėje pasirinkite ramesnius, paprastesnius darbus bei reikalus, rūpinkitės asmeniniu ūkiu, šeima. Jums netikėtai gali pasisekti ten, kur nė nesitikėjote ką nors pasiekti dėl objektyvių priežasčių. Sceninė veikla, meilė, sportas, žaidimai su vaikais – labiausiai jums tinkantys užsiėmimai ilgąjį savaitgalį. Tik nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai itin taktiškai. Atlikite grožio ir higienos procedūras. Galite mėginti keisti įvaizdį, net nenustebkite, jei rezultatas bus netikėtas ir atrodysite labai neįprastai.


OŽIARAGIS


Šią savaitę galimi pasikeitimai visuomeninėje veikloje arba asmeninių santykių srityje. Suaktyvės kontaktai su draugais, esamais ir buvusiais partneriais, gerbėjais. Pasižymėsite smalsumu, kūrybingumu. Sugebėsite praktiškai išnaudoti gaunamą informaciją. Didės jūsų populiarumas. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba. Savaitgalį jums patiks užsiimti namų ir sodo darbais, eksperimentuoti virtuvėje. Galbūt dalyvausite šventiniuose renginiuose kaip dalyviai ar ten dalyvaujančių artimųjų palaikytojai.


VANDENIS


Šią savaitę tikriausiai mėginsite susitarti dėl konkrečių, praktinių reikalų, finansinių sąlygų, atsiskaitymų, tiekimo, nuomos, pirkinių. Vis dėlto ne tik kitais, bet ir savimi negalėsite pasitikėti, nes emocijos taps tarsi nevaldomos, žodžiai – ne mažiau. Nebevaldant liežuvio, kai kurie pokalbiai gali virsti ginčais. Galbūt gausite neblogą dalykinį pasiūlymą. Savaitgalį laipsniškai atsistatys jūsų pusiausvyra. Kils minčių, kaip rasti išeitį iš situacijos, susijusios su namais, šeima, nekilnojamuoju turtu.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę pasireikš nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai. Jeigu atostogaujate, aktualios bus kelionės, tarptautiniai renginiai, konkursai, pasimatymai ir pan. Jeigu dirbate, nusimato pokalbiai su įtakingais žmonėmis, rimti pasiūlymai. Būkite pasirengę šuoliui į įdomesnę ateitį. Galimi susižavėjimai, flirtai, džiugins vaikai, gerbėjai. Tačiau sukelti nerimo gali kai kurie įstrigę darbai arba sveikata - jei ne jūsų, tai augintinio. Savaitgalį palanku reikšti meilės jausmus, originalius norus. Būkite šilti, dosnūs. Tai atsipirks su kaupu.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>