R. Karbauskis abejonių dėl J. Narkevičiaus neturi: tai spaudimas

R. Karbauskis abejonių dėl J. Narkevičiaus neturi: tai spaudimas


„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis teigia, kad LRT atliktas tyrimas, kuriame konstatuojama, kad už susisiekimo ministrui Jaroslavui Narkevičiui priklausančio namo Trakuose rekonstrukciją galėjo būti atsiskaitoma viešaisiais konkursais, yra dar viena spaudimo priemonė.


R. Karbauskis pabrėžė, kad netiki atlikto tyrimo objektyvumu ir teigia, kad abejoti J. Narkevičiumi priežasčių jis tikrai neturi.


„LRT tyrimų vertinimas, mano požiūriu, yra labai abejotinas. Aš tiek tyrimų savo atžvilgiu skaičiau, kad tiesiog stebėjausi, iš kur tokios šių tyrėjų „kompetencijos“. Kitas klausimas yra susijęs su tuo, kokiais interesais tie tyrimai yra daromi, nes tie tyrimai, mano atžvilgiu, sutapdavo su LRT įstatymo svarstymais, tai buvo galima laikyti sutapimais, bet visą laiką buvo su tuo susijęs.


Kaip suprantate, kai tris, keturis kartus sutampa, sunku manyti kitaip. Tai yra spaudimo priemonė ir labai gaila, kad nacionalinis transliuotojas tuo užsiiminėja“, – Eltai sakė R. Karbauskis.

REKLAMA


„Aš netikiu LRT tyrimais. Sąžiningai, aš netikiu. Aš į juos nekreipiu dėmesio, nes man jie, kaip susidariau įspūdį, yra pritempti ir juose sąmoningai iškreipti faktai“, – teigė jis.


R. Karbauskis pabrėžė, kad ministru jis pasitiki ir jokių abejonių dėl jo neturi.


„Aišku, pasitikiu ministru ir jokių abejonių neturiu“, – sakė R. Karbauskis.


Ketvirtadienio rytą LRT tyrimų skyrius pranešė, kad už ministrui priklausančio namo Trakuose rekonstrukciją galėjo būti atsiskaitoma viešaisiais konkursais. LRT Tyrimų skyrius teigia turįs duomenų, kad J. Narkevičius, eidamas aukštas pareigas Vilniaus savivaldybėje, galėjo pažadėti šiuo metu jau bankrutavusiai statybų bendrovei „Sodžiaus būstas“ sėkmę darželių bei mokyklų remonto konkursuose. Už tai, skelbiama LRT atliktame tyrime, bendrovė atliko neapmokamus 100 tūkst. vertės darbus rekonstruojant politiko namą Trakuose.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)