Savaitės horoskopai: rugpjūčio 30 – rugsėjo 5 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 30 – rugsėjo 5 d.


AVINAS. Jūsų nepasitenkinimas gali prasiveržti gana nekorektiškai. Gauti patarimai, pasiūlymai, įsigyti pirkiniai bus gana naudingi. Galbūt kas nors suteiks vertingą paslaugą, gerą nuolaidą.


JAUTIS. Regis, neblogai seksis meniškų polinkių asmenims, įvairiems filantropams bei laukiantiems pagalbos iš labdaros ar medikų. Galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti naujų idėjų.


DVYNIAI. Pasistenkite itin atsakingai elgtis ir galvoti, ką sakote kitiems. Galite pasijusti nekaip dėl intrigų ar svetimų problemų, negalavimų. Nederėtų ieškoti nuotykių.


VĖŽYS. Bendraujant su žmonėmis derėtų būti santūresniems, nelieti kritikos, nedalinti neapgalvotų pažadų. Darbe gali būti prasitarta apie numatomą reformą, kuri turėtų būti jums naudinga.


LIŪTAS. Regis, būsite nusiteikę filosofuoti, ieškoti teisybės. O galbūt didžiausias jūsų rūpestis bus gerai pasirodyti viešumoje, reprezentuoti savo veiklą. Teks imtis atsakomybės ar išbandyti jėgas.

REKLAMA


MERGELĖ. Neskubėkite atvirauti su bet kuo, rinkitės patikimus pašnekovus. Galite išsiaiškinti jus itin dominantį studijų, kultūros, teisės ar politikos klausimą.


SVARSTYKLĖS. Galimi rūpesčiai, susiję su investicijomis, skolomis, mokesčiais, draudimu. Kai ką pavyks išspręsti, tačiau nesijausite stabiliai.


SKORPIONAS. Vis daugiau dėmesio reikalaus darbai. Būsite energingi, daug reikalausite iš pavaldinių, kolegų ir iš savęs. Pravartu rimčiau įsigilinti į aplinkinių interesus.


ŠAULYS. Mintys suksis apie radikalias permainas. Bus lengviau, jei šalia yra mylimas žmogus. Bendraujant nepakenktų daugiau takto ir paprastumo.


OŽIARAGIS. Siekite darnos santykiuose su giminėmis, kaimynais, kolegomis. Neklausykite ir neskleiskite apkalbų, nes taip susipainiosite, kad patys save demaskuosite.


VANDENIS. Galite sužinoti, kam iš tikrųjų esate ypač brangūs. Kita vertus, paaiškės, kad kai kurie įsipareigojimai darosi nuostolingi. Venkite avantiūrų.


ŽUVYS. Galite susidurti su aplinkinių nenoru taikstytis su jūsų trūkumais. Neprovokuokite agresijos, neskleiskite dezinformacijos. Galbūt teks pasinervinti dėl finansinių reikalų.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)