Savaitės horoskopai: rugpjūčio 23 – 29 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 23 – 29 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Pasistenkite nepervargti, nesinervinkite dėl sąmokslo teorijų, gandų ir jų neplatinkite. Savaitės viduryje jūsų nepasitenkinimas gali prasiveržti gana nekorektiškai. Tai nieko neišspręs, juolab kad pokalbiams stigs nuoširdumo ir konkretumo. Savaitės pabaigoje gauti patarimai, pasiūlymai, įsigyti pirkiniai bus gana naudingi. Galbūt kas nors suteiks vertingą paslaugą, gerą nuolaidą. Turėtų patikti poilsis ir žemės darbai gryname ore.


JAUTIS


Savaitės pradžioje turėsite progos įsitikinti, ar jus supantys draugai ir gerbėjai iš tiesų jus vertina. Galbūt sudalyvausite viešame renginyje kaip aktyvūs sirgaliai, fanai ar dalyviai. Tikėtina, kad susidursite su įvairiomis kliūtimis dėl transporto, ryšių sutrikimų. Regis, neblogai seksis meniškų polinkių asmenims, religinių organizacijų atstovams, įvairiems filantropams bei laukiantiems pagalbos iš labdaros ar medikų. Savaitės pabaigoje galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti naujų idėjų, netikėtų pasiūlymų.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje dėl rimtų problemų nevenkite pasitarti su tais, kurie galėtų jums padėti. Tokių žmonių tikrai atsiras. Galbūt net sužinosite, kaip esate vertinami ar mylimi. Visur būsite kviečiami, laukiami. Visgi pasistenkite itin atsakingai elgtis ir galvoti, ką sakote kitiems. Saugokitės pavojų kelyje, vandenyje. Savaitės pabaigoje galite pasijusti nekaip dėl intrigų ar svetimų problemų, negalavimų. Arba kils įtarimų, kad galėjote kažkuo užsikrėsti, apsinuodyti. Nederėtų ieškoti nuotykių. Siekite ramybės, dvasingumo.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje gana sėkmingai susitvarkysite su finansiniais iššūkiais. Bendraujant su žmonėmis derėtų būti santūresniems, nelieti kritikos, nedalinti neapgalvotų pažadų. Regis, bus nejauku, jei tarp pažįstamų jausitės lyg tarp svetimų, kalbančių nesuprantama kalba. Darbe gali būti prasitarta apie numatomą reformą, kuri turėtų būti jums naudinga. Savaitgalį pravartu atsiriboti nuo rūpesčių, tiek namų, tiek darbo. Susitikite su žmonėmis, kuriuos mėgstate, padiskutuokite, pasilinksminkite.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę aplinkiniams atrodys, jog jų poreikiai nustumiami į šalį, ignoruojami, nors jūs turite galimybių jiems padėti. Visgi jus tikrai mylintys ir palaikantys dabar ypač aiškiai išreikš tą palankumą. Regis, būsite nusiteikę filosofuoti, aptarinėti politikos, švietimo ir mokslo temas, domėtis įstatymais, ieškoti teisybės. O galbūt didžiausias jūsų rūpestis bus gerai pasirodyti viešumoje, reprezentuoti savo veiklą, dalyvauti diskusijose. Teks imtis atsakomybės ar išbandyti jėgas. Savaitgalį būsite linkę dirbti, o ne ilsėtis.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje būsite linkę dominuoti, o gal net agresyviai provokuoti. Jums derėtų tramdyti savo pyktį. Susidarykite kuo aiškesnį vaizdą apie savus ir svetimus motyvus, pageidavimus. Tuomet kuo objektyviau įvertinkite, ar tai realu ir reikalinga. Būkite atsargesni dirbdami su techniniais prietaisais bei vairuodami. Neskubėkite atvirauti su bet kuo, rinkitės patikimus pašnekovus. Savaitės antroje pusėje galite išsiaiškinti jus itin dominantį studijų, kultūros, teisės ar politikos klausimą.


SVARSTYKLĖS


Šios savaitės pradžioje gali kilti dilemų dėl siūlomo įsidarbinimo, kitų profesinių ar medicininių aktualijų, o gal ir meilės ryšių. Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, kad ir kokia sritis jums būtų aktuali. Tačiau net iš konkurentų galite sulaukti įdomių pasiūlymų - neverta atsukti nugaros, kol visko neišsiaiškinote. Vertėtų apsitvarkyti darbo aplinką, namus. Savaitės pabaigoje galimi rūpesčiai, susiję su investicijomis, skolomis, mokesčiais, draudimu. Kai ką pavyks išspręsti, tačiau nesijausite stabiliai.



SKORPIONAS


Savaitės pradžia jums leis atgauti kūrybines jėgas ir pasitikėjimą savimi bei savo aplinka. Bus malonu jausti, kad esate reikalingi. Visgi venkite kažko ultimatyviai reikalauti nepasvėrę galimų pasekmių. Saugokite vaikus. Nuo savaitės vidurio vis daugiau dėmesio reikalaus darbai. Būsite energingi, daug reikalausite iš pavaldinių, kolegų ir iš savęs. Jums seksis reikštis viešumoje, organizuoti. Pravartu rimčiau įsigilinti į aplinkinių interesus. Regis, labiau parūps ir įvaizdžio bei sveikatos klausimai.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite gana veiklūs. Visgi visose srityse bus daug įtampų, blaškymosi. Mintys suksis apie radikalias permainas. Bus lengviau, jei šalia yra mylimas žmogus. Bendraujant nepakenktų daugiau takto ir paprastumo. Materialinis, finansinis suinteresuotumas vis labiau skatins jėgas atiduoti darbui. Galite sudaryti sandorį, žadantį neblogas įplaukas. Labiau paisykite darbo saugos, laikykitės instrukcijų, antraip galimi nemalonumai. Savaitgalį rūpinkitės sveikata, grožiu, augintiniais.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje uoliai spręsite technines, informacines, komercines problemas, labai intensyviai bendrausite. Siekite darnos santykiuose su giminėmis, kaimynais, kolegomis. Neklausykite ir neskleiskite apkalbų, sąmokslo teorijų, nes taip susipainiosite, kad patys save demaskuosite. Pavojai tykos kelyje. Rimtos diskusijos patikrinta informacija gali padiktuoti nuovokius sprendimus. Savaitgalį veršitės pramogauti, sportuoti, demonstruoti talentus. Galite įgyti gerbėjų. Visgi aklai jais nepasitikėkite.


VANDENIS


Savaitės pradžioje būsite užsiėmę pinigų, nuosavybės, verslo klausimų sprendimu. Seksis lengviau, jeigu turite patikimų sąjungininkų, rėmėjų arba pakankamai santaupų. Galite sužinoti, kam iš tikrųjų esate ypač brangūs. Kita vertus, paaiškės, kad kai kurie įsipareigojimai darosi nuostolingi. Saugokite asmeninius daiktus, techniką. Jeigu aktualu, galite gauti reikiamą informaciją, instruktažą ar įrangą. Savaitgalį tinkamai pailsėsite, jei galėsite pasilepinti žemiškais patogumais bei malonumais. Venkite avantiūrų.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje apmaudas ir emocinės audros gali kilti dėl partnerystės santykių ar bendros situacijos nestabilumo, žmonių susipriešinimo. Galite susidurti su aplinkinių nenoru taikstytis su jūsų trūkumais, priklausomybėmis. Neprovokuokite agresijos, neskleiskite dezinformacijos, saugokitės traumų. Galbūt teks pasinervinti dėl finansinių reikalų, mokesčių ar kokių nors dokumentų. Visgi gali atsirasti vienas kitas darbelis, užsakymas, kuris neblogai apsimokės. Savaitgalį jus domins kelionės, susitikimai.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>