Savaitės horoskopai: rugpjūčio 2 – 8 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 2 – 8 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje aktyviai suksis tie, kurių veikla susijusi su informacija, logistika. Galbūt gausite pranešimą apie numatomą interviu ar raginimą dėl sutarties pasirašymo. Jei kur nors išvykstate, pasirūpinkite, kad nepavestų technika, ir būkite atidūs kelyje. Iki savaitgalio pravartu kartu su artimaisiais aptarti šeimai svarbius planus, įvertinti finansines galimybes, apsitvarkyti namus ar sodybą. Savaitės pabaigoje kils ūpas elgtis azartiškai, pramogauti arba taip elgsis jūsų vaikai. Regis, išleisite daug pinigų.


JAUTIS


Savaitės pradžioje pravartu uoliai padirbėti, pasistengti dėl verslo, o vakarais atsipalaiduoti nuo kasdienių rūpesčių ir pasilinksminti. Džiugins meilė, flirtai. Grožio, pramogų verslas turbūt suteiks galimybių užsidirbti ir išsireklamuoti. Galbūt nuskambės nelegalaus pasipelnymo siūlymas. Į aferas verčiau nelįskite. Visgi kai kurių nebrandžių artimųjų elgesys gali sukelti rūpesčių. Savaitės pabaigoje dėl šeimos nario ar jūsų kaltės kažkas gali susigadinti, susižeisti. Turėsite pasistengti išlaviruoti sudėtingoje situacijoje.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje didelio kiekio informacijos apdorojimas, bendravimas su užsieniečiais arba sunkumai kelionėje gali pareikalauti iš jūsų rimtų valios pastangų ir kantrybės. Situaciją sunkins ir slapti priešai, intrigos. Atsipalaiduoti nepavyks, jei teks teikti interviu, reaguoti į komentarus, sklaidyti paskalas. Nežiopsokite kelyje. Savaitės antroje pusėje domins reikalai, susiję su pinigais, statybomis, komfortu, nekilnojamuoju turtu, žemės ūkiu, komercija. Dėl vertybinių dalykų galite susipykti su giminaičiu.


VĖŽYS


Savaitės pradžia rizikinga finansiniams, komerciniams sandoriams. Saugokitės sukčių, neprisiimkite abejotinų įsipareigojimų. Apskritai, jums derėtų nevarginti savęs nei intensyviu realiu bendravimu, nei darbais. Leiskite sau džiaugtis maloniais dalykais, flirtuokite, žavėkitės, tik venkite svaigalų. Tai, kas atrodė rutina, nuobodybė, savaitės viduryje bus priimtina, jei tik seksis pagaliau įvesti tvarką, užbaigti įgrisusį procesą. Savaitgalį galite susitikti su neprognozuojamu asmeniu ir dėl jo įtakos patirti nuostolį.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę jausite įtampą, kad nespėsite kažko padaryti ar savo pažadų neįvykdys kiti. Netikėtumų gali pateikti jūsų draugai, partneriai. Situacija gali būti ypač nervinga, jeigu užsiimate administracine ar politine veikla, logistika. Tai, kas atrodė šauniai įsivažiavę, gali strigti, sukelti nenumatytų problemų. Regis, jums neduos ramybės, reikalaus vykdyti įsipareigojimus, kaulys paramos ar pan. Nuo savaitės vidurio nebesinorės nieko dirbti. Visgi kai ką svarbu užbaigti iki sekmadienio jaunaties.


MERGELĖ


Savaitės pradžia bus gana nerami dėl sveikatos problemų, neįvykdytų įpareigojimų ar užkulisinių intrigų. Labai svarbu pastebėti detales, kažką pasirašant, įsipareigojant. Regis, keisti netikėtumai tykos ir kelionėse, ir netgi internetinėje erdvėje. Saugokitės sukčių, traumų, avarijų. Savaitės antroje pusėje įvairūs susibūrimai, pasitarimai bus įtraukiantys, tačiau jums norėsis ištrūkti iš viešo dėmesio lauko. Jeigu esate kelionėje ar turite reikalų su užsieniečiais, neįprastumai ims varginti ar net kelti stiprų stresą.


SVARSTYKLĖS


Šios savaitės pradžioje galimas svarbus pranešimas iš užsienio ar iš valstybinės institucijos. Galbūt teks kiek pakratyti piniginę. Diplomatišku elgesiu galėsite įveikti arba sumažinti slaptas intrigas. Visgi gali kilti keblumų, jeigu turite reikalų su užsieniečiais ar kreditoriais. Bet kokie nauji planai, ryšiai turėtų būti vertinami kuo racionaliau, kad neapsigautumėte. Savaitės pabaigoje mėgausitės draugystės ryšiais, savo populiarumu, kol iš jūsų nebus pareikalauta grąžinti skolą ar kažką paskolinti, pasidalinti gerove.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje situacija neleis konstruktyviai spręsti konfliktų. Regis, bus per daug įtampos, negatyvaus požiūrio. Gali būti, kad teks skubiai grąžinti skolą ar kažką taisyti, investuoti. Prieštaringai banguos derybos. Visgi gali nepakakti vien jūsų noro taikiai sureguliuoti problemas, jei oponentai žaidžia nesąžiningai. Savaitgalį iš galvos neišeis globaliniai ir asmeniniai rūpesčiai. Galbūt aktualiu klausimu jūsų nepalaikys antroji pusė, partneris. Tai sujauktų savaitgalio planus. Atsargiai su technika, elektra.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje bus daug darbo, ypač jei dirbate su užsieniečiais, teikiate informaciją, darote vertimus, organizuojate išvykas ar pan. Labai aktualus bus verslo ar kitokios partnerystės klausimas. Jeigu esate kelionėje, galimi netikėtumai, susiję su naujais reikalavimais, testavimais. Ypač saugokite sveikatą, venkite masinių susibūrimų. Savaitės pabaiga privers vikriai suktis, jei tvarkote investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Tai atlikus, parūps nuo kasdienybės nutolę dalykai.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje turbūt teks imtis konkrečių veiksmų, kad suvaldytumėte situaciją ar išvengtumėte nuostolio. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus. Regis, augs noras flirtuoti, mylėti ir būti mylimiems. Spontaniškas pasimatymas neturėtų nuvilti, jei jūsų norai realūs. Jei laiku nepasirūpinsite vaikų poreikiais, galbūt susijusiais su sveikata, ugdymu ar turiningu vasaros laisvalaikiu, vėliau nesistebėkite, kad pavėlavote. Savaitgalį išgyvenimų gali sukelti psichologinės, seksualinės problemos. Saugokite vaikus.


VANDENIS


Kol neatliksite būtinų įsipareigojimų, jausite nerimą ir nepasitenkinimą. Tik įvykdę pareigas, pasijusite lyg išsilaisvinę iš pančių. Kils ūpas vilioti, pramogauti, išlaidauti moderniems daiktams. Kita vertus, stokosite takto, kantrybės ir per daug tikėsitės iš artimų žmonių. Dėl to turbūt sulauksite priekaištų, prieštaravimų, netaktiško oponavimo. Saugokitės elektros iškrovos, avarinių situacijų. Savaitgalį galite pasielgti ekscentriškai, nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu ar leistis į pavojingą avantiūrą.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje atsiras neatidėliotinų reikalų, susijusių su namais, artimaisiais ar situacija darbe. Jeigu esate išvykę, tai gali sukelti keblumų. Emocijos ims viršų, todėl bus lengva sugadinti santykius. Atsisakykite piktų kėslų, neregzkite intrigų, net jei kažkuo nusivylėte. Darbe ir versle venkite aplaidumo, nes jis gali daug kainuoti. Stiprės noras mylėti ir būti mylimiems. Tikėtina sėkmė scenoje, žaidimuose, konkursuose. Seksis organizuoti vaikų laisvalaikį. Nerizikuokite kelyje, atsargiai elkitės su technika, elektra.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>