Savaitės horoskopai: spalio 7 – 13 d.

Savaitės horoskopai: spalio 7 – 13 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje gauta informacija gali sugadinti nuotaiką. Regis, ignoruosite perspėjimus ir pulsite ieškoti bendraminčių arba advokatų. Tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu, senu draugu. Jo tarpininkavimas padės kažką išspręsti. Laikykitės profesinės ir žmogiškos etikos. Nuo savaitės vidurio seksis meninė veikla ir tai, kam reikalinga ramybė, susikaupimas. Galimas slaptas sandėris. Saugokitės sukčių. Savaitgalį kils ūpas imtis aktyvesnės veiklos, siekti patinkančio asmens dėmesio ar pan.


JAUTIS


Ši savaitė ramybės nežada. Daug kam užkliūsite, net draugai ir artimieji nepagailės kritikos. Regis, susipainiosite santykiuose, požiūriuose. Kita vertus, jūsų pastangos kažko pasiekti, laimėti, tarpininkauti gali pasiteisinti. Tvarkydami svarbius reikalus pasitelkite toleranciją, pagarbą kitiems. Tai išeis į naudą. Labiau rūpinkitės vaikais. Savaitgalį tikriausiai jus vargins abejonės arba nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo. Gali būti, kad jautriai sureaguosite į dominančio žmogaus repliką, poelgį. Arba patys jį įskaudinsite.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę gali kilti keblumų, jeigu reikia rimtai mokytis, vykti į komandiruotę arba ieškotės darbo užsienyje. Galbūt nerimo sukels į problemas įsivėlęs artimas žmogus. Pavojingos būtų nelegalios aferos. Nuo savaitės vidurio palanku užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu, nauja idėja, arba jūs kažkam padarysite įspūdį. Savaitgalį pasinersite į draugų reikalus. Tvirčiau prilaikykite piniginę ir labiau prižiūrėkite vaikus.


VĖŽYS


Šią savaitę galimas įvykis, dėl kurio nerimausite, išgyvensite. Galbūt jausite apmaudą dėl artimo žmogaus savanaudiškumo, nedraugiško poelgio, bandymo jumis pasinaudoti ar kt. Šiuo metu labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti permainų. Jeigu jūsų nauji planai yra paremti tikromis galimybėmis ir realia praktika, tuomet tikrai prasiveršite pirmyn. Regis, seksis reikalai, susiję su užsieniu, mokslu, teise. Savaitgalį sutelkite dėmesį į tai, ką privalote atlikti neatidėliodami. Jeigu nespėjate, ieškokite pagalbos.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę nusimato netikėtumas, išmušantis iš pusiausvyros. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių pretenzingumo ar gobšumo. Galimas sveikatos sutrikimas arba netikėta techninė problema. Neabejingo požiūrio į jūsų situaciją, reikalus, mintis galite tikėtis iš artimo žmogaus. Galbūt aiškinsitės paskolų, lizingo galimybes bei sąlygas. Savaitgalį džiaugsmo teiks vaikai, jų sėkmė arba jūsų kūrybinė veikla, įdomus renginys, gerbėjų dėmesys ar pan. Galite veržtis pakeliauti, dalyvauti konferencijoje.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje daug reikalausite iš kitų ir savęs. Dalykiniai pokalbiai gali būti nemalonūs. Nederėtų pasitikėti užsieniečiais. Savaitei įsibėgėjus visgi turėtų pavykti susidoroti su problemomis darbe, rasti reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos apie paslaugas. Galite įdomiai pakeisti ar pakoreguoti savo stilių. Kita vertus, slėgs įtarimai, netikrumas dėl jums svarbių santykių, dominančio žmogaus jausmų. Savaitgalį galite išleisti daug pinigų. Arba tai padarys jūsų antroji pusė.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę gali kilti nesusipratimų, ginčų dėl vaikų auklėjimo, pagalbos senyviems artimiesiems ir pan. Jums atrodys, kad daug darote, o sulaukiate nedėkingumo. Kaip tik dėl to pokalbiai su geranoriškais aplinkiniais, jų komplimentai suteiks ypatingo džiaugsmo. Galbūt sudomins veikla su kūrybiniais projektais. Pravartu tvarkyti dalykinius reikalus, o jeigu aktualu, ieškotis darbo. Savaitgalį nusimato bendravimas su žmonėmis, turinčiais priešingą nuomonę ar interesus nei jūs. Gali kilti konfliktų.



SKORPIONAS


Šią savaitę galite susidurti su neatsargiais, netaktiškais žmonėmis, patekti į avarinę situaciją, patirti traumą. Daug dėmesio teks skirti šeimai ir individualiam verslui. Turbūt parūps remonto, ūkio darbai, nuoma, svarbūs pirkiniai. Galima tikėtis piniginės papilnėjimo. Galite susidomėti neįprasta veikla, kūrybinės saviraiškos galimybe. Visgi galite susipainioti meilės jausmuose ir materialiniuose troškimuose. Savaitgalį svarbu nepasikliauti neaiškia informacija, gandais. Tausokite savo ir kitų sveikatą, nervus.


ŠAULYS


Šią savaitę daug lems mokėjimas naudotis informacija ir jūsų empatija. Neblogas metas preliminariems susitarimams, mokymuisi. Tuo pačiu dar norėsis patirti pramogų, romantikos. Vargu ar sugebėsite gauti viską, ko trokštate. Prioritetą teikite namams, šeimai, vaikams. Saugokite namus nuo vagių, o artimuosius – nuo nevykusių pagundų. Savaitgalį gali būti smagu, jeigu tik visko nesugadinsite netinkama mityba ir rizikingu elgesiu. Gerų emocijų teiks vaikai, draugai. Galbūt apsilankysite klube, kine ar koncerte.


OŽIARAGIS


Ši savaitė žada ir šalto, ir šilto. Turbūt reikalausite to, kas jums priklauso, arba to, kad kiti tuoj pat atsakytų už savo poelgius bei darbus. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Regis, teks tvarkyti dokumentus, sutartis ir tuo pačiu narplioti supainiotus reikalus, ieškoti reikalingos informacijos. Savaitgalį pajusite nuovargį, dėl to kris nuotaika, bus sunku bendrauti, daug kas erzins. Nepatartina varginti savęs išvykomis bei tais kontaktais, kurių nepageidaujate.


VANDENIS


Savaitės pradžioje su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų arba finansinių atsiskaitymų. Kai kurie pokalbiai gali baigsis ne taip, kaip norėtųsi. Gali atsirasti nenumatytų techninių rūpesčių. Saugokite vertybinius popierius, santaupas, nesigirkite pajamomis, brangiais daiktais. Daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms ir detalėms. Gali pajudėti anksčiau vilkintas svarbus sandoris. Savaitgalį sulauksite skambučių iš žmonių, kuriuos jau ėmėte pamiršti. Venkite konfliktų šeimoje ir rizikos kelyje.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę jūsų galvoje kirbės realūs ir nerealūs sumanymai, sustiprės intuicija. Galbūt išsispręs kažkoks reikalas su slaptu gerbėju. Galite tikėtis naudos iš konfidencialios veiklos, labdaros, o malonumo – iš meilės nuotykio. Visgi neverta tikėti pažadais ir imtis tų darbų, kurių nesugebate. Artėjant savaitgaliui jus gali nuliūdinti incidentas bendraujant, nepateisintas lūkestis. Galimos netikėtos išlaidos, rinkliavos. Kita vertus, įmanomos ir pajamos iš nuomos, amatų, paslaugų.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)