Savaitės horoskopai: rugpjūčio 19 - 25 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 19 - 25 d.


AVINAS


Šią savaitę pasistenkite neišsibarstyti nereikalingiems kontaktams, kartu atminkite, kad santykiuose su kitais būtinas taktas, susivaldymas. Savaitės viduryje būsite linkę surizikuoti, jeigu kažko labai norite ir dvejojate. Galima pirkti ilgalaikį turtą, ieškoti naujo pajamų šaltinio. Galite išleisti pinigų moderniai technikai įsigyti ar senajai patobulinti. Teigiamų emocijų turėtumėte patirti per įdomius pašnekovus, vaikus. Savaitgalį skirkite ne darbams ir problemoms, o pramogoms, savišvietai, susitikimams.


JAUTIS


Šią savaitę stokosite valios, ryžto, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Tiktų gvildenti paslaptis. Nekenkite savo sveikatai, nes ji dabar lengvai pažeidžiama. Savaitės vidurio susitikimai, įvykiai žada staigias permainas. Tai gali būti naujos galimybės, darbai, o gal apsisprendimas, susijęs su meile, kūryba, vaikais. Regis, mokėsite sukurti traukos lauką ir darysite įtaką aplinkiniams. Savaitgalį galite įsigyti praktišką daiktą arba papuošalą, meno kūrinį. Galimi meilės, aistros proveržiai.


DVYNIAI


Ši savaitė žada idėjų, sumanymų, kūrybinės ugnelės. Kuo labiau darbuositės galva ir liežuviu, tuo labiau seksis. Visgi ne visi pažįstami bus jums palankūs. Savo ruožtu jūs pyksite, jei nesiseks paveikti aplinkybių ir kitų žmonių. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti upės srovės. Seksis intuityviai suvokti, kaip elgtis, kad svajonės imtų pildytis. Jeigu tvarkote socialinius reikalus, seksis puikiai. Savaitgalį nesistenkite padaryti daugiau, nei šiuo metu galite ar reikia. Artimas žmogus suteiks svarbios informacijos.

REKLAMA


VĖŽYS


Savaitės pradžioje kils noras stiprinti profesinę padėtį. Jeigu ieškote naujo darbo, turbūt gausite pasiūlymą, kuris sudomins. Regis, būsite protingi, darbštūs, tačiau gana netolerantiški aplinkiniams. Tai ypač pasijus, jei kažkas mėgins primesti savo diktatą ar taisykles, pakeisti jus pagal savo norimą modelį. Savaitės viduryje jau ramiau įsiklausysite į kitų nuomones. Savaitgalį skrajosite padebesiais, prasčiau orientuositės praktinėje, techninėje sferoje. Regis, domins gyvenimo užkulisiai, ezoterinė informacija.


LIŪTAS


Ši savaitė žada kelionių įspūdžius, svarbius kontaktus. Turbūt pavyks susitarti dėl aktualių dalykų su nepažįstamais veikėjais, valdininkais ar užsieniečiais. Jeigu ką tik ėmėtės naujų veiklų, jos pastebimai pajudės pirmyn, darbai ims įsibėgėti. Visgi daug kas priklausys nuo to, kokią nuotaiką skleisite aplink save. Savaitgalį jus domins daug dalykų, noriai bendrausite, dalinsitės mintimis su aplinkiniais. Regis, praturtėsite reikalingomis smulkmenomis, patarimais, išgirsite komplimentų.

REKLAMA


MERGELĖ


Šiuo metu jums labai pasitarnaus įžvalgumas. Galbūt pavyks išspręsti finansinį klausimą, susitarti dėl naudingo kontrakto, pirkinio ar paskolos. Tik neįsipareigokite labiau, nei leidžia jūsų galimybės. Savaitės antroji pusė bus veikli, įdomi. Kažkas sublizgės žiniomis ar talentais, kažkas mėgausis kelione, bendraus su įžymybėmis arba pasijus mylimas. Savaitgalį pasitelkę įkvėpimą galite realizuoti svarbų sumanymą. Tik nebūkite įsitempę ir nesinervinkite dėl niekų.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę svarbiausios bus meilės bei draugystės aktualijos. Kažko naudingo galite išmokti iš savo konkurentų ar partnerių. Galbūt staiga teks tvarkyti reikalus susijusius su bendrais pinigais, paveldėjimu, turto draudimu, dalybomis, perrašymu ar notariniu patvirtinimu. Dėl grožio, komforto, sveikatos ar augintinių būsite linkę palengvinti piniginę. Savaitgalį vilios kelionės. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, prisidėsite prie jo organizavimo ar pan.


SKORPIONAS


Savaitės pradžioje pravartu šį tą keisti, ypač jei jaučiatės nusivylę išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai daryti. Savaitės viduryje turbūt ryšitės parodyti dėmesį tiems, kuriais žavitės. Regis, susitiksite su jus dominančiu asmeniu. Galbūt išsipildys romantiniai troškimai arba tai, kas buvo jums labai svarbu. Regis, sugebėsite suderinti skirtingas nuomones, planus, nors ir nebus lengva. Savaitgalį tikėtinos meilės jausmų audros.



ŠAULYS


Šią savaitę pradėsite su ugnele. Jeigu esate kaip nors susijęs su pramogų verslu, bus kuo rūpintis ir nerimauti. Kitu atveju nerimausite dėl vaikų, kurie veršis pramogauti, rizikuoti. Nuo trečiadienio neblogas metas verslo ir kitokiems susitarimams. Tiktų tartis dėl įsidarbinimo ar darbo sąlygų, keisti įvaizdį. Savaitgalį atkreipsite į save kitų dėmesį tam tikrais pasisakymais arba elgesiu. Regis, pagausės priešų ir draugų, o abejingų jūsų atžvilgiu labai sumažės.


OŽIARAGIS


Ši savaitė bus permaininga. Galbūt spręsis svarbus šeimos ar nuosavybės klausimas. Būsite linkę užsispirti ir nesiskaityti su kitais. Nuo trečiadienio jau tikėtina geresnė nuotaika. Palanku sudarinėti sutartis, dalyvauti pristatymuose, keliauti. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos, sporto sferoje. Nesvarbu, kokiu būdu, bet sieksite būti mylimi, populiarūs. Savaitgalį ypač norėsis komforto, jaukumo, skirsite daugiau dėmesio aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui.


VANDENIS


Savaitės pradžioje turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite paslaugų, reklamos srityse, tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją. Daugiau laiko leiskite su artimais žmonėmis. Harmonijos atstatymui šeimoje išnaudokite visas pasitaikančias progas. Tuomet gal net pavyks susigrąžinti tai, ką beveik buvote praradę. Savaitgalį jums norėsis bendrauti, rizikuoti, burtis į kompanijas, linksmintis. Jausmų plane daug kas gali verstis aukštyn kojomis.


ŽUVYS


Šią savaitę gali spręstis aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Pravartu pasitarti su žinovais, jei ketinate investuoti ar ką nors brangaus pirkti, parduoti. Skleiskite geras emocijas, nes tai, ką dalinsite kitiems, gausite ir patys. Savaitgalį kuo nors rimčiau užsiimti gali trukdyti jūsų išsiblaškymas. Verčiau nepersistenkite ir nedarykite to, kas ne jūsų jėgoms. Tiesiog būkite savimi, pasikliaukite intuicija. Daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui, vaikams, šeimai.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)