Savaitės horoskopai: liepos 22 – 28 d.

Savaitės horoskopai: liepos 22 – 28 d.


AVINAS


Šią savaitę sulauksite pasiūlymų, pastabų, tarp jų netikėtų ir susijusių su užsieniu, kelionėmis. Galbūt atsiras stimulas įsigyti kažką prašmatnaus, diegti naujoves versle ar namų ūkyje. Kai kurie sumanymai su kitų pagalba gana lengvai virs tikrove. Nusimato kontaktai su verslininkais, tiekėjais. Savaitgalis žada ir puikius susitikimus, ir staigmenas. Galima kelionė, ekskursija, piknikas. Bet kuriuo atveju, trokšite įspūdžių, nuotykių, todėl nenustygsite vietoje. Būkite atsargūs kelyje, nevairuokite apsvaigę.


JAUTIS


Šią savaitę jus erzins didelis įvykių ar darbų tempas, jausitės pasiilgę ramybės, tylos. Jei įmanoma, pirmenybę teikite ne triukšmingam šurmuliui, o intymesnei atmosferai. Pavojinga vartoti alkoholį, slopinančius vaistus. Nuo ketvirtadienio jus tarsi kas pakeis. Atsiras noras rizikuoti, intriguoti. Nevengsite romantiškų intrigų, flirtų, neplanuotų pirkinių. Būsite linkę nesikuklindami pabrėžti savo indėlį į šeimos lizdelį. Mylimas žmogus gali nustebinti savo rimtais ketinimais.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę galimos daug žadančios pažintys. Bandykite įgyvendinti kai kurias idėjas, į pagalbą pasitelkdami bendraminčius. Būsite linkę klausytis savo širdies balso, pasiduoti srovei, nešančiai į kai kurių svajonių išsipildymą. Jeigu sugebėsite susikaupti, sklandžiai sutvarkysite verslo bei komercinius reikalus, įveiksite buitinius nesklandumus. Savaitgalį kils neįprastų norų bei užgaidų. Atsargiai vairuokite. Saugokitės sukčių, vagių.


VĖŽYS


Savaitė bus gana produktyvi ir rami. Pildysis kai kurie jūsų troškimai, pasiteisins pastangos. Galite gauti naudingą pasiūlymą, susijusį su darbu, papildomu uždarbiu ar nekilnojamojo turto pirkimu-pardavimu-nuoma. Tikėtina komercinė sėkmė. Nesunkiai susidorosite su visomis užduotimis. Galbūt pažįstamas žmogus įtrauks jus į kolektyvines pramogas, pakvies į įdomų renginį ar supažindins su originaliu asmeniu. Savaitgalį geriau seksis, jei būsite kuklesni, atsargesni, rūpinsitės sveikata, nevartosite alkoholio.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę mintys suksis apie keliones, su jomis susijusius rūpesčius, būsimus ar įvykusius susitikimus. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, žinios iš toli arba iš švietimo, kultūros įstaigos, kitos institucijos. Galbūt teks demonstruoti profesinius ar kitokius sugebėjimus, derėtis dėl darbo užmokesčio ar honoraro. Šiuo metu jums turėtų pavykti įtikti ir sau, ir kitiems. Seksis turizmo bei pramogų verslo atstovams, grožio kūrėjams ir jo puoselėtojams. Nenusivils įsimylėjusieji, trokštantys tokio pat atsako.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje jus labiausiai domins finansiniai, materialiniai jūsų pastangų rezultatai. Galite pasipelnyti per laikiną darbą, palūkanas, akcinį pelną, draudimą, paveldėjimą ar pan. Visgi realiai vertinkite galimybes ir jėgas, pernelyg neišlaidaukite ir nepersitempkite. Nuo ketvirtadienio bus ypač aktualu tvarkyti reikalus, susijusius su mokslu, kultūra, užsieniu. Gali atsinaujinti svarbi pažintis. Galbūt netikėtai leisitės į kelionę ar sulauksite svečio iš toli.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę įmanomos permainos asmeniniuose santykiuose arba spręsis problemos, susijusios su kelione, stojimu mokytis, informacija, reklama, logistika. Galite sėkmingai pristatyti savo veiklą, dalyvauti konkurse, svarbiuose renginiuose. Galbūt išgirsite viliojamų pasiūlymų papildomai užsidirbti ar paviešėti toli nuo namų. Kita vertus, gali tekti laukti, kol kažkas teiksis grąžinti skolas ar peržiūrėti dokumentus. Savaitgalį tikėtina spontaniška kelionė ar pažintis, įspūdingas pasimatymas arba renginys.



SKORPIONAS


Savaitė gana palanki demonstruoti profesinius sugebėjimus, derėtis dėl įsidarbinimo ar darbo užmokesčio, ginti viešą interesą bei savo teises. Regis, dėmesio sulauksite iš tų, kurie šiaip jau nelinkę būti draugiški. Gali tekti aiškintis santykius su antrąja puse bei dalykiniais partneriais. Verčiau nesistenkite kitų įtikinti tuo, kuo patys netikite. Labai svarbu sugebėti bendradarbiauti, derinti veiksmus, interesus, koreguoti planus. Savaitgalį tikėtinos didesnės išlaidos, nei planavote. Regis, pasisemsite ypatingų įspūdžių.


ŠAULYS


Šią savaitę jums seksis improvizuoti, daryti įspūdį aplinkiniams, stebinti antrąją pusę, džiuginti vaikus. Kelionės, sportinė, kūrybinė, sceninė veikla, dalyvavimas tarptautiniuose renginiuose, studijų aktualijos veikiausiai nenuvils. Tačiau, jei staiga kiltų sveikatos problema, kreipkitės į gydytojus. Nederėtų laukti, tikintis, kad negalavimas praeis be pasekmių. Savaitgalio nuotykis kelionėje, meilės romanas ar kitoks įvykis gali sukelti jausmų audrą, nelengvą apsisprendimo dilemą.


OŽIARAGIS


Ši savaitė žada apsisprendimų, susijusių su namų aplinkos modernizavimu, gyvenimo sąlygų gerinimu arba šeimos atostogomis. Norėsis palepinti artimuosius, suteikti jiems komforto, pramogų. Regis, išsiverš jausmų ugnikalnis, vilios nuotykiai, žaidimai. Ieškodami meilės malonumų, būsite neįprastai išradingi. Savaitgalį jus gali apimti tvarkos, švaros manija. Galbūt griebsitės ūkio darbų, išmesite daug senų daiktų, arba drąsiai keisite įvaizdį, susidarysite planą, kaip pakeisti gyvenimo būdą.


VANDENIS


Savaitės pradžioje teks nemažai bendrauti, tarpininkauti ar ieškoti tarpininkų, partnerių. Gebėsite numatyti pašnekovų tikslus ir manevrus. Regis, sužinosite, kaip jus kiti vertina ir ko iš jūsų tikisi. Palanku dėti šeiminio gyvenimo, gerovės pamatus. Galite sulaukti atsakymo, susijusio su nuosavybe, paskola, draudimo išmoka, paveldėjimu ar kt. Visgi kažkokia prasme galite pasielgti neatsakingai. Savaitgalis žada linksmybių, pramogų. Nusimato kvietimas į renginį, pobūvį. Regis, bus progų sublizgėti.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę galite neblogai užsidirbti iš prekybos, reklamos, tarpininkavimo, grožio paslaugų. Galbūt pagaliau pavyks sutvarkyti nuomos reikalą, sudaryti nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo sutartį arba gauti norimą darbą. Bet kuriuo atveju, lengvai ir lanksčiai bendraudami sugebėsite naudingai sutvarkyti ne vieną reikalą, susitarti dėl įvairių smulkmenų. Nesigailėsite, jei surengsite pikniką, vyksite į ekskursiją ar pan. Savaitgalį nepatartina toli vykti. Savi namai, sodyba - puikus pasirinkimas.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)