Savaitės horoskopai: liepos 8 – 14 d.

Savaitės horoskopai: liepos 8 – 14 d.


AVINAS


Ši savaitė žada ir nemalonių įtampų, ir pakilaus azarto. Gali trūkinėti ryšiai, sutartys. Galbūt jums pritrūks protingų argumentų, bendraujant su kitaip galvojančiais asmenimis, verslo ir gyvenimo partneriais. Nors džiugins nuotykiai, tačiau stresą gali kelti vaikų išdaigos, trikdžiai kelionėse, neplanuotai pakrypę kai kurie reikalai. Regis, rūpės skolos, mokesčiai, draudimas ar paveldėjimas. Nelįskite į aferas. Savaitgalį bėgsite nuo rutinos. Galima kelionė į kurortą, pramoginį renginį, varžybas, pobūvį ar kt.


JAUTIS


Ši savaitė žada naujienų, jei mėginate įsidarbinti, modernizuoti verslą, keičiate stilių, gyvenimo būdą. Galima komandiruotė, konferencija. Galbūt dalykiniu klausimu teks bendrauti su patyrusiu specialistu ar įtakingu valdininku. Regis, jūsų norai kirsis su galimybėmis. Stenkitės pakeisti savo požiūrį, o ne laužyti nusistovėjusius ryšius ir taisykles. Jeigu lipsite kitiems ant kulnų, priekaištaudami ar kritikuodami, nesitikėkite malonių žodžių. Netgi galima agresija, pavydo scena. Saugokitės žaibo, ugnies.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje staiga prisiminsite, kad esate reikalingi ne tik kolegoms, draugams, bet ir vaikams, mylimiesiems. Būsite nusiteikę žaisti, sportuoti, flirtuoti. Galite gauti informacijos, susijusios su pajamų šaltiniu, nuosavybe, investicijomis, vaikų situacija, kūrybinių projektų eiga. Kai kurios investicijos gali nepasiteisinti. Regis, labai jautriai reaguosite į aplinkinių pastabas dėl jūsų išvaizdos ar profesinės kompetencijos. Tačiau kur kas svarbiau yra sveikata, tiek jūsų, tiek artimųjų. Saugokite save ir kitus.


VĖŽYS


Šią savaitę gali kilti minčių apie gyvenamosios vietos keitimą, nuomą, stambius pirkinius, remontą ar pan. Daug dėmesio skirsite materialinėms vertybėms, praktiniams reikalams. Vargins bendravimas su konservatyviais, reikliais asmenimis. Nesiseks jiems įtikti. Galbūt dėl to, kad stengsitės atrodyti originalūs ar nusiteikę konkuruoti. Tuo tarpu iš jūsų tikimasi solidumo, racionalumo, ypač jei pretenduojate į darbo vietą, pristatote atliktus darbus ar kt. Kita vertus, seksis kūrybinė veikla, įvaizdžio gerinimas.

REKLAMA


LIŪTAS


Nors savaitė bus gana aktyvi, azartiška, kūrybinga, tačiau labai svarbu pažaboti spontaniškumą pavojingose situacijose, nes polinkis rizikuoti, eksperimentuoti gali sukelti netikėtų problemų jums ar kitiems. Saugokitės traumų, avarijų, ugnies, žaibo, širdies smūgių. Regis, jus vargins nuomonių įvairovė. Kuo daugiau į aktualų reikalą įsijungs žmonių, tuo sunkiau bus rasti bendrą kalbą ir racionalų sprendimą. Savaitgalis gali būti smagus. Visgi nerimą kels sveikata problemos, augintinių bėdos.


MERGELĖ


Ši savaitė jus skatins spręsti bei tvarkyti pinigines, turtines, ūkines problemas. Regis, iš paskalų sužinosite tai, kas jums padės planuoti tolesnius savo veiksmus arba leis išvengti nuostolių. Tačiau jei tikitės objektyvaus teisingumo, galite nusivilti. Būkite itin atsargūs kelyje bei eksploatuodami techniką - galimos traumos. Neverta pasitikėti nepažįstamais veikėjais, abejotinais gerbėjais. Pasikliaukite gyvenimo partneriu, patikimais draugais. Savaitgalį geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje ir gamtoje.


SVARSTYKLĖS


Šiuo metu turtiniai, materialiniai reikalai arba artimo žmogaus negalavimas, nepasitenkinimas kels rimtą susirūpinimą. Būtinas supratingumas, bendraujant su aplinkiniais. Galite atgauti skolą, gauti draudimo išmoką ar pan. Tačiau ir prarasti bus itin lengva. Dėl asmeninių reikalų galite apleisti darbo reikalus. Pažeista sutarties sąlyga ar techninė instrukcija gali sukelti nemalonias pasekmes. Jei pirksite techniką, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarkingų dokumentų. Savaitgalį tikėtina ekskursija, piknikas.



SKORPIONAS


Šią savaitę jus itin domins įvairios paslaptys, dvasinės praktikos. Iš kolegos, kaimyno galite išgirsti intriguojamų gandų. Tai, kas atrodė neįtikėtina, gali pasitvirtinti. Pravartu pasitelkti geležinę kantrybę bei kai kuriuos darbus pavesti kitiems asmenims, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Atsargiai su ugnimi, technika, elektra. Nepalankus metas jokiai rizikai. Visgi galite nemažai nuveikti komercijos, nekilnojamojo turto, verslo, kūrybinių ir laisvalaikio projektų, vaikų lavinimo srityse.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite aktyvūs, nusiteikę mėgautis turiningu bendravimu. Tikėtini susitikimai su senais draugais, bendraminčiais. Tačiau jei jums labai svarbus yra užsienio, tarptautinių renginių, teisinis, studijų ar autoriteto klausimas, tai turbūt atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų jums garbės nedarantys dalykai. Tikriausiai domins diskusijos moralės, religijos, egzotiškų kultūrų temomis. Nusimato antplūdis emocijų, susijusių su praeitimi, meilės istorijomis, kelionių įspūdžiais.


OŽIARAGIS


Šiuo metu bus nelengva atsikratyti įkyrių minčių, susijusių su darbo situacija, sveikata, partneryste, o galbūt su numatomu viešu įvykiu, organizuojamu renginiu. Bendravimas kels įtampą, ypač jei teks kalbėti apie finansus, skolas, ligas, netektis arba aiškintis santykius, kovoti dėl visuomeninės ir socialinės padėties. Raskite savyje jėgų atlikti būtinus darbus bei sutramdyti pyktį, pavydą. Atsisakykite savanaudiškų tikslų, nesielkite egoistiškai. Savaitgalį norėsis privatumo, ramybės.


VANDENIS


Iki savaitės vidurio bus ką veikti, jei jūsų veikla susijusi su mokslu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais. Tikėtina, kad gausite svarbių žinių iš užsienio, mokslo įstaigos, teismo ar pan. Regis, kažkodėl darysitės vis dirglesni, piktesni. Jums lengva bus apkaltinti kitą žmogų, bet sunku atleisti, suprasti. Galite išprovokuoti agresiją, avariją. Artėjant savaitgaliui, pagaliau pajusite palengvėjimą, jei pavyks užbaigti nelengvą darbą, pasiekti susitarimą. Galbūt su draugais vyksite į savaitgalio renginį.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje tikėtinas savų ir svetimų nuopelnų skaičiavimas, skolų aktualijos. Kažkokie įvykiai gali jus paskatinti atidžiau pažvelgti į savo sielos gelmes. Stengsitės paįvairinti savo gyvenimą naujais atspalviais. Tačiau skubėti nepatartina. Nesusiviliokite abejotinais pasipelnymo būdais. Labai nerimausite, jeigu eisite į motyvacinį ar darbo pokalbį, konkursą bei laukdami jo rezultatų. Galbūt įdomaus pasiūlymo sulauksite iš neabejingo jums draugo, gerbėjo. Savaitgalį imkitės tik to, ką su įkvėpimu galite atlikti.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)