Savaitės horoskopai: birželio 17 – 23 d.

Savaitės horoskopai: birželio 17 – 23 d.


AVINAS


Ši savaitė gali pažerti išbandymų. Nesvarbu, ar kur nors išvyksite, ar liksite namuose, vis tiek nelabai pavyks pasislėpti nuo rūpesčių ir įtampų. Gana didelė avarijų, gaisro grėsmė. Šiuo metu negalite sau leisti ką nors daryti aplaidžiai, nepaisyti saugaus elgesio ir eismo taisyklių. Veikiausiai susidursite su agresyviai, nedraugiškai nusiteikusiais asmenimis. Savaitgalis nepalankus šurmulingiems renginiams. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba. Tiktų išsivalyti organizmą. Gana gerai veiks vandens procedūros.


JAUTIS


Ši savaitė neleis nuobodžiauti. Regis, jūsų laukia kompetencijos, žinių įvertinimai arba nelengva kelionė. Ir vienur, ir kitur pasitaikys situacijų, reikalaujančių greitos reakcijos, iškalbos, gebėjimo susikalbėti su nelengvo būdo ar neprognozuojamais žmonėmis. Atsargiai kelyje. Savaitgalis jau bus smagesnis. Gyvensite Joninių nuotaikomis, dairysitės nuotykių, atrakcijų. Tikriausiai teks pasirūpinti artimų žmonių, draugų reikalais, gilintis į asmeninius santykius.


DVYNIAI


Savaitę pradėsite su kažkuo konkuruodami arba ieškodami tarpininkų dėl verslo, piniginių ar nuosavybės reikalų. Galite imti paskolą, investuoti ar kažką pirkti, parduoti, įkeisti, išnuomoti. Dėl nuomojimo(si) ar kitų stambesnių sandorių reikia rimtai pasvarstyti. Jeigu esate kelionėje, turėsite įdomių pašnekovų, o gal net įgysite gerbėjų. Malonus flirtas, gražūs vaizdai ar įdomūs pirkiniai gerins nuotaiką ir didins optimizmą. Savaitgalį partneris ar kitas asmuo gali sukelti stiprių jausmų antplūdį.

REKLAMA


VĖŽYS


Šią savaitę jums rūpės grožio, sveikatos, partnerystės aktualijos. Regis, keičiate gyvenimo būdą į aktyvesnį, koreguojate išvaizdą. Visgi persistengimas gali pakenkti. Kaip bebūtų, labiausiai kenks pavydas, pyktis, neapykanta kitų žmonių jums arba jūsų jiems. Jausis prieštaringos įtakos. Vienos jų skatins siekti tvirtų santykių, teisingumo, rodyti iniciatyvą, kitos - baugins apsigavimais, ryšių nutrūkimais. Savaitgalis turėtų išblaškyti įtampos debesis ir padovanoti turiningą išvyką, įdomią atrakciją ar kt.


LIŪTAS


Nors savaitė prasidės gana nuotaikingai, visgi kažkas jums rimtai neduos ramybės. Tai gali būti jūsų ar naminio augintinio sveikata, numatoma operacija ar sudėtinga dalykinė užduotis. Darbe galimas patikrinimas. Galimos problemos, kurių sprendimas nemažai kainuos. Dėl naujovių, pertvarkymų ramiai tarkitės su suinteresuotais asmenimis. Nerizikuokite sveikata. Savaitgalį pramogoms netaupysite. Kartu su partneriu planuokite užsiėmimus ir labiau palaikykite vienas kitą.

REKLAMA


MERGELĖ


Ši savaitė jums turėtų būti kiek geresnė nei kitiems. Nestokosite sportinės ir kūrybinės ugnelės, azarto. Tačiau jei turite vaikų, pastarieji irgi bus nevaldomi. Jie gali ir maištauti, ir į pavojus pakliūti. Saugokitės traumų. Jos tikėtinos netgi sportuojant. Nusimato ir romantikos, ir dramų. Rizikuoti nepatartina, nes tuo atveju kai kas kainuos daugiau, nei norėtumėte mokėti. Savaitgalio kokybė gerokai priklausys nuo mylimų žmonių planų bei užgaidų.


SVARSTYKLĖS


Prieš akis - karšta savaitėlė. Perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Net jei šiuo metu atostogaujate, atsiras nelengvų ūkinių darbų arba rūpesčių, susijusių su technika, statybomis. Būkite labai apdairūs, jei tvarkote nekilnojamojo turto, finansinius, kreditų, skolų reikalus. Tik artėjant savaitgaliui sumažės pavojų, traumų grėsmė ir ims daugėti romantikos, meilės, pramogų bei gero ūpo. Tikėtina kelionė ar svečiai iš užsienio. Pravartu rūpintis sveikata, išvaizda.


SKORPIONAS


Ši savaitė jums turėtų būti labai energetiška, kupina įvykių ir įspūdžių, ypač jei esate kelionėje, tarptautiniame renginyje ar pan. Bet kuriuo atveju, įvykių nusimato ne vienas. Problemų gali kilti dėl per didelio skubėjimo ir taisyklių nesilaikymo. Nebūtinai į tai įsivelsite jūs. Gali nukentėti jums artimas žmogus arba per jus kas nors iš nepažįstamų. Artėjant savaitgaliui, ims daugėti linksmybių. Regis, jūs su šeima ar be jos ruošiatės kelionei arba laukiate atvykstančio artimo žmogaus iš užsienio.



ŠAULYS


Šią savaitę teks dažniau skaičiuoti pinigus. Regis, labiau domėsitės ir svetimais finansais ar nuosavybe. Jeigu ką nors paveldėjote ar norite gauti draudimo išmoką, ne viskas klostysis sklandžiai. Turbūt turėsite reikalų su bankais, kreditoriais ar antstoliais. Artėjant savaitgaliui, parūps malonesni dalykai. Galbūt vyksite į gamtą, kaimą ar sodybą švęsti Joninių ar šiaip veršitės susitikti su seniai matytais artimaisiais. Domins ir kelionės, ekskursijos. Galite įsigyti paskutinės minutės kelionę.


OŽIARAGIS


Regis, šiuo metu neišvengsite konfliktinių situacijų. Galbūt net teks bylinėtis. Bet kuriuo atveju, ramybės išties stigs, jei ne jūsų aplinkoje, tai jūsų vidiniame pasaulyje. Jums atrodys, jog aplink daugybė priešų, konkurentų, norinčių pakenkti, išstumti jus iš užimamų pozicijų ir pan. Regis, kils didžiulis užsispyrimas ir ambicijos jokiu būdu nepasiduoti jokiam spaudimui ir manipuliavimui. Savaitgalis bus ramesnis, linksmesnis. Tiktų jį praleisti su šeima, aplankyti giminaičius.


VANDENIS


Iki savaitės vidurio stokosite ūpo arba galimybių produktyviai dirbti. Labiau grės traumos, ligų paūmėjimai, uždegimai, pavojingų gyvių įkandimai ir t. t. Derėtų ypač saugoti savo ir kitų sveikatą. Darbe galimos techninės problemos ir dėl to įvairūs trikdžiai ar net avarijų grėsmė. Artėjant savaitgaliui, pasijusite ramiau ir saugiau. Sulauksite pasiūlymo paviešėti, dalyvauti piknike ar pan. Daug dėmesio skirsite vaikams ir mylimam žmogui.


ŽUVYS


Savaitės pradžia jums atrodys šurmulinga, azartiška, kupina įvykių. Trauks rizika, nuotykiai. Saugokite nuo pavojų vaikus, o ir patys būkite atsargesni su naujais gerbėjais bei sportuodami. Yra seksualinės prievartos, sportinių traumų pavojus. Į problemas gali įsivelti ir jūsų vaikai, mylimas žmogus ar geras bičiulis. Savaitgalį gana gerai sutarsite su aplinkiniais, tačiau neišvengsite nenuoširdumo, veidmainiškumo. Tikėtinos romantiškos fantazijos, flirtai, tačiau kartu pasireikš slaptas pavydas.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)