Savaitės horoskopai: vasario 11 – 17 d.

Savaitės horoskopai: vasario 11 – 17 d.


AVINAS


Šią savaitę jums turbūt pavyks pasinaudoti sukaupta patirtimi, pažintimis. Tačiau dažnai jausite nervinę įtampą, dirglumą, būsite impulsyvūs ar net ekscentriški. Atpalaiduotų jauki aplinka, gurmaniškas maistas. Itin atsargiai elkitės su technika, aštriais daiktais, ugnimi, elektra. Pravartu pasirūpinti pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais, grąžinti skolas. Regis, būsite dosnūs mylimam žmogui ar patys gausite dovanų. Savaitės pabaigoje teks atlikti nelabai malonias pareigas, susijusias su šeimos nariais.


JAUTIS


Šią savaitę privalote aiškiai įvertinti savo galimybes ir atsispirti pagundai kažkuo rizikuoti dėl tuščių ambicijų ar slaptų užgaidų. Nors viskas gali atrodyti jauku, malonu, virš galvos tarsi sklandys keista grėsmė. Neapsidžiaugsite, jeigu per daug tikitės iš kitų. Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su remontu, statybomis, nuosavu verslu. Būkite malonesni savo šeimos nariams, vaikams, nedrumskite ramybės, nepriekabiaukite, ypač jei norite malonesnio savaitgalio.

REKLAMA


DVYNIAI


Savaitės pradžioje derėtų trumpam atidėti praktinių reikalų tvarkymą ir imtis to, kam reikia intuicijos, meniškumo, psichologinės arba diagnostinės, detektyvinės įžvalgos. Turėtų sektis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Visgi jusite keistą nepasitenkinimą, sunku bus bendrauti net su artimais ir mylimais žmonėmis. Galbūt ramybės neduos kokia nors nemaloni paslaptis ar apkalbos. Verčiau neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso. Saugokitės vagių, aferistų.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje pajusite, kad kažkam reikalingas jūsų padrąsinantis žodis ar kitokia parama. Galite užmegzti įdomią pažintį. Regis, gerai suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite susitarti dėl svarbių jums dalykų, lengvai prisitaikysite įvairiose situacijose. Kita vertus, dalykiniai reikalai pareikalaus stiprių nervų ir greitos reakcijos. Išgirstos apkalbos, gandai gali sukelti neramių minčių. Labiau kibs infekcijos, grės traumos, nudegimai. Verčiau neversite savęs užsiimti tuo, kam nepritaria širdis ir protas.

REKLAMA


LIŪTAS


Šiuo metu daugiausiai galvosite apie darbą, karjerą. Regis, teks priimti atsakingus sprendimus, nebe pirmą kartą įrodinėti, ko esate verti. Galbūt susidursite su biurokratinėmis užkardomis, keistais draudimais. Mėginimas juos apeiti kaip reikiant išvargins. Bus žymiai lengviau, jei šalia yra žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Į užsienį vykti nepalanku - tykos pavojai. Galimos nenumatytos išlaidos. Artėjant savaitgaliui, saugokitės infekcijų. Jei įmanoma, niekur toli nevykite ir venkite žmonių susibūrimų.


MERGELĖ


Šią savaitę sugebėsite susikaupti ir siekti tikslo, gvildenti globalines problemas, mokyti kitus. Regis, vertinsite naujus dalykinius pasiūlymus ar papildomo uždarbio galimybes. Tačiau geri dalykai ne nukris iš dangaus, o turės būti nusipelnyti, uždirbti. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan. Iš toli esančio žmogaus galite gauti žinią. Labai apdairiai įvertinkite finansinę riziką, nes aklas, impulsyvus sprendimas nepasiteisins. Tausokite sveikatą, saugokitės traumų.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo, jei norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius, kreiptis dėl paskolos, draudimo ar kt. Tik nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais, lūkesčiais. Pasistenkite nesugadinti brangių santykių beprasmišku ginču, pavydo scena. O galbūt gyvenimas visgi pakreips aplinkybes taip, kad svarbus pasirinkimas, kuriam negalėjote apsispręsti, įvyks savaime. Nekoks metas kelionėms, konkursams, bylinėjimuisi.



SKORPIONAS


Savaitę pradėsite nusiteikę tartis dėl bendradarbiavimo, aiškintis turtinius interesus. Galimos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, bet vers nerimauti dėl kitų žmonių. Labiausiai jus jaudins santykiai su tais, kuriems esate neabejingi arba skolingi. Itin svarbu į viską įsigilinti, daug kartų pasverti visus „už” ir „prieš”. Darbe neužsikraukite per didelio krūvio ir saugokitės gamybinių traumų. Stenkitės nepasiduoti blogai įtakai, neįsivelti į avantiūras, dėl kurių vėliau tektų gailėtis, teisintis ar aiškintis.


ŠAULYS


Šią savaitę uoliai darbuositės. Rūpės ruošti ataskaitas, planus, projektus, įsidarbinti, pristatyti veiklą visuomenei ar kt. Didesnį dėmesį skirkite sveikatos ir grožio profilaktikai ar atstatymui. Tikėtini nesusipratimai meilės srityje, pavojai vaikams. Pasistenkite išvengti dviprasmiškų santykių bei nemalonių ir rizikingų situacijų. Norite ar nenorite, reikia labiau derintis prie kitų žmonių planų, interesų. Galbūt teks paišlaidauti dėl artimo žmogaus arba sudalyvauti privalomame renginyje, kuriame būti jums nesinorės.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje energijos jums pridės romantiškas polėkis, meilės viltys, jūsų arba vaikų pasiekimai ar pan. Tik nepradėkite pernelyg atvirai atakuoti dominančio asmens, būkite subtilesni. Turėkite omenyje, kad nieko nedera primygtinai reikalauti. Daugiau laiko skirkite bendravimui su vaikais, artimaisiais ir labiau saugokite savo atžalas nuo įvairių galimų pavojų bei atsakingiau rinkitės laisvalaikio pramogas. Meilei ir pobūviams turėtų būti skirtas tinkamas laikas bei vieta. Venkite dviprasmybių, rizikos.


VANDENIS


Savaitės pradžioje nenumokite ranka į artimųjų problemas, kad ir kaip būtumėte užsiėmę. Būkite atsargesni, save ir kitus saugokite nuo gresiančių traumų, nuostolių. Pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, nes kur kas geriau jausitės, jeigu jie jus palaikys, o ne jūsų vengs. Kai kurie santykiai ir reikalai dėl vieno ūmaus poelgio gali visiškai pakeisti pobūdį. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų, gerbėjų. Verčiau nesudarinėkite skubotų sandorių, nelįskite į finansines avantiūras.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžia tinkama įvairiems kontaktams, nesudėtingiems darbams, susijusiems su reklama, prekyba, mokslu, konsultavimu. Bendraukite, domėkitės žiniasklaidos pranešimais. Gali atsinaujinti kai kurie ryšiai. Namų padailinimui, buitinėms ar techninėms reikmėms galite išleisti nemažą sumelę pinigų. Kita vertus, gali susidaryti įtempta situacija santykiuose su žmogumi iš artimos aplinkos, ypač jei mėginsite manipuliuoti jo nuomone, padėtimi ar padarysite jam žalos. Atsargiai kelyje.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>