Savaitės horoskopai: liepos 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: liepos 24 – 30 d.


AVINAS


Šią savaitę jums puikiai seksis gražbyliauti, flirtuoti, vaidinti norimą vaidmenį ir stebinti aplinkinius ar publiką. Arba didžiuositės, girsitės vaikų sugebėjimais. Galimas tam tikras avantiūrizmas, išbandant naujoves, techniką, mobilias programėles ar kt. Savaitgalis stimuliuos erotikos, meilės troškulį, trauks romantiški nuotykiai ir avantiūros. Jūsų širdyje suksis svaigus meilės viesuliukas, tačiau santykiai su partneriu bus prieštaringi. Regis, bus ir puikių įspūdžių, ir pavojų.


JAUTIS


Savaitę pradėsite kiek susirūpinę meilės ir materialinės gerovės klausimais. Norai ir galimybės veikiausiai skirsis. Gali suintriguoti artimo žmogaus atskleista tam tikra išpažintis ar pan. Jeigu atostogaujate ir esate prisiplanavę pramogų sau ar vaikams, iki savaitės vidurio spėsite papramogauti ir pašmaikštauti, paflirtuoti. Vis dėlto labai rūpės buities, žemės ūkio, remonto, statybų aktualijos ir tam skirsite daug laiko. Net ir savaitgalį išliksite darbštūs, ūkiški. Būkite atsargūs, nes gresia traumos dėl netinkamo elgesio statybose ar su technika, ugnimi.


DVYNIAI


Savaitė prasidės gana nuotaikingai ir informatyviai. Iš visų pusių liesis informacija, kuri jums aktuali arba intriguoja. Deja, meilės fronte galimas tam tikras atšalimas, įtampa. Galbūt pernelyg nenusiminsite, nes neabejotinai rasis draugų, bendraminčių, siūlančių gerai praleisti laiką, pasportuoti. O ir namuose, sode ar kaime nestigs veiklos. Artėjant savaitgaliui, daugės romantiško polėkio bei progų meilės nuotykiams, flirtams. Galite užmegzti žavią pažintį, ryžtis spontaniškam pasimatymui. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


VĖŽYS


Nuo pirmadienio turėtų stiprėti noras daugiau uždirbti, rasti įdomesnį darbą arba papildomo uždarbio šaltinį. O galbūt keisti darbo pobūdį vers sveikatos problema. Gali būti, kad išgirsite žinią ar pasiūlymą, kuriuo pasinaudoti reikėtų nedelsiant. Vis dėlto per skubūs pokyčiai gali jaukti suplanuotas atostogas ar sukelti kitų keblumų, tad nebūtinai tam ryšitės. Artėjant savaitgaliui, vis labiau trokšite atsiriboti nuo šurmulio ir leisti laiką tarp keturių sienų ar kažkur sodyboje, arčiau gamtos. Gali atsirasti naujas pomėgis.


LIŪTAS


Šią savaitę galite gauti neblogų žinių iš toli arba iš švietimo įstaigos, tarptautinės organizacijos ir pan. Gali labai suintriguoti virtuali pažintis su užsieniečiu. Savaitei įsibėgėjant stiprės noras gauti daugiau naudos, prizų, galios ir pan. Darbštumas ir energija išties padės realizuoti kai kuriuos tikslus. Savaitgalį nusimato intriguojamų susitikimų. Tikėtina įdomi išvyka, ekskursija arba galbūt atvyks netikėtas svečias. Galbūt sudalyvausite šauniame renginyje, festivalyje, piknike. Pasisaugokite traumų, gaisro.

REKLAMA


MERGELĖ


Nuo pirmadienio jums turėtų sektis protinė veikla, konfidencialūs reikalai, tyrimai ir pan. Tačiau gali šiek tiek liūdinti meilės nesklandumai arba artimųjų problemos ir pan. Jei turite galimybę leisti laiką atsiriboję nuo šurmulio, taip ir padarykite. Šiuo metu jums stinga atsparumo negatyviems poveikiams, energijos. Gali sužeisti gyvūnai, neblaivūs asmenys. Jei galite, pasyviai pailsėkite, patinginiaukite be kaltės jausmo ir savigraužos. Savaitgalį nepraleiskite progos susitikti su žmonėmis, kuriems miela jūsų draugija.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę pradėsite aktyviai bendraudami su pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis. Jums turbūt seksis rasti neblogą sutarimą net su priešingai mąstančiais. Tačiau labai greitai galite pavargti nuo šurmulio, žmonių apsupties. Galbūt pasijusite nusivylę kai kuriais pažįstamais dėl jų rezgamų intrigų, apkalbų. Savaitgalis gali nudžiuginti sportiniais ir kitokiais renginiais, flirtais, meilės laiškais ir pan. Gerai jausitės bet kokioje draugijoje. Jeigu užsiimate kūrybine veikla, turbūt nudžiugins rezultatai.


SKORPIONAS


Šią savaitę daug galvosite apie darbą, karjerą, reformas. Jeigu neatostogaujate, įtemptai darbuositės. Atostogų atveju taip pat nesėdėsite rankų sudėję. Galbūt kaupsite informaciją, eisite į darbo interviu, ieškosite naudingų ryšių ir t. t. Vis dėlto rasite laiko ir susitikimams su draugais, renginiams. Tik artėjant savaitgaliui pajusite nuovargį, poreikį atsipalaiduoti, pabūti vienumoje, užsiimti slaptu pomėgiu. Domins apkalbos, fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Pasisaugokite traumų, ugnies.



ŠAULYS


Savaitę pradėsite įdomiai, jeigu esate kelionėje, toli nuo namų. Turbūt nenuvils tarptautinė stovykla, varžybos, sąskrydis, festivalis, stažuotė arba naujienos iš švietimo įstaigos. Kiek liūdnesnė situacija gali susiklostyti asmeninių santykių srityje. Regis, jums kažkuo neįtiks partneris, antroji pusė. Jei ieškote darbo užsienyje, galite sulaukti žinių. Artėjant savaitgaliui parūps draugai, vasaros renginiai, meilės nuotykiai. Pastarųjų išties galite tikėtis. Galite pasijusti populiarūs, reikalingi. Palanku plėtoti kūrybinę veiklą.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžia bus prieštaringa. Viena vertus, galvosite apie kelionę, jai ruošitės arba jau mėgausitės naujais įspūdžiais. Gali nudžiuginti ir iš toli atvykę brangūs jums žmonės. Kita vertus, nerimo kels sveikata arba situacija darbe. Regis, negausite kažko, ką vylėtės gauti. Arba išleisite didesnę sumą, nei planavote. Jeigu turite skolų, patirsite spaudimą atsiskaityti, sumokėti įmokas, alimentus ar pan. Artėjant savaitgaliui, daugės ne laisvalaikio, o darbo, svarbių reikalų. Jei tikitės, kad jums neabejingas žmogus demonstruos dosnumą, galite nusivilti.


VANDENIS


Šią savaitę su partneriais arba tarpininkais galite pasiekti gerų rezultatų aktualiu reikalu, gauti dominamą informaciją, sudaryti sutartį ar pan. Dėl tikslo net su oponentais galite susivienyti į komandą. Būsite kūrybingi, originalūs, tad daug kam imponuosite. Kita vertus, draugiškumas labai lengvai gali virsti priešiškumu, tad išlikite budrūs ir galvokite, ką kalbate, žadate. Artėjant savaitgaliui turbūt leisitės į kelionę. Bus progų papramogauti, paflirtuoti, apsilankyti vietose ar renginiuose, kurie plečia akiratį.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę svarbiausia aktualija bus darbas ir įvykiai, susiję su konkurencija, partneryste. Turėtų neblogai sektis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti, įsidarbinti, leistis į kelionę, įspūdingai priimti svečius ar pan. Kita vertus, galite nepastebėti reikšmingos informacijos. Norite ar nenorite, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus. Savaitgalį gali kilti noras pasikeisti, pagerinti gyvenimo kokybę, išvaizdą. Neįprastų emocijų patirsite keliaudami arba bendraudami su žmogumi, atvykusiu iš toli.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)