Savaitės horoskopai: kovo 20 – 26 d.

Savaitės horoskopai: kovo 20 – 26 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje labai lengva tai, kas padaryta gera, paversti niekais. Gali būti, kad dėl alkoholio ar netinkamų pagundų kils problemų. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo. Prasidedant mėnulio jaunačiai pasistenkite būti kuo blaivesni ir praktiškesni. Nuo savaitės vidurio produktyviai darbuositės bei pasilepinsite žemiškais malonumais, komfortu. Palanku pradėti naujus projektus. Savaitgalį aktyviai leisite laiką, daug bendrausite arba spaudinėsite klaviatūrą. Nesunkiai rasite reikiamą informaciją.


JAUTIS. Savaitės pradžia leis sėkmingai kai ką užbaigti, o prasidėjus mėnulio jaunačiai – pradėti naujoves. Tikriausiai puoselėsite viltis, susijusias su meile, stiliumi, išvaizda. Kol kas rinkitės ramybę, venkite šurmulio, saugokitės infekcijų, intrigų. Artėjant savaitgaliui pasireikš kūrybinis įkvėpimas, originalumas. Gali užplūsti švelnių jausmų lavina. Galbūt pavasario dvelksmas, o gal pagerėjusi gyvenimo kokybė, meilė paglostys jums širdį. Savaitgalį, regis, apsiribosite asmeniniais interesais ir žemiškais malonumais.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje tvarkykite dokumentus, kreipkitės dėl leidimų, patvirtinimų, atsiskaitymų bei skubėkite pabaigti neatidėliotiną darbą. Tiktų konsultuotis su specialistais. Kai prasidės mėnulio jaunatis, atsiras planų, susijusių su populiarumu, visuomenine veikla, kūrybine ir kitokia saviraiška. Galite gauti viliojamų pasiūlymų, susitikti su draugais ar bendraminčiais. Galbūt prisidėsite prie kilnaus tikslo savo parama ar kitaip. Savaitgalį venkite masinių susibūrimų, intensyvios veiklos. Saugokite sveikatą.


VĖŽYS. Savaitės pradžia sukels minčių apie rimtas permainas. Jeigu pademonstruosite savo principus, vertybes, pilietinę ar teisinę poziciją, sulauksite atgarsio. Atsiras pritariančių, bendraminčių, tačiau galite sulaukti ir kritikos. Mėnulio jaunatis žada darbingą metą, palankų naujiems dalykiniams startams, projektams. Galite užmegzti reikšmingą pažintį, sulaukti rimtų pažadų. Savaitgalį tikėtini susitikimai su draugais, bendros pramogos ar renginiai. Būsite linkę žavėtis tuo, kas yra paslaptinga, meniška, filosofiška.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje pravartu užbaigti skubų finansinį reikalą, įvertinti kolektyvinio darbo rezultatus ir pan. Prasidedant mėnulio jaunačiai būkite pozityvūs ir pasitikintys, demonstruokite kompetenciją. Regis, temos suksis apie politikos, teisės, užsienio, mokslo klausimus, studijas, žiniasklaidą. Galbūt vyksite į konferenciją, kokį nors svarbų renginį arba dėl to tarsitės. Tikėtina, kad sulauksite komplimentų už savo veiklą, indėlį. Savaitgalį bus progų pabendrauti su įdomiais žmonėmis, praplėsti akiratį.


MERGELĖ. Savaitės pradžia palanki tarpininkauti, konsultuoti, dalyvauti konkursuose, derybose, kūrybinei ir mokslinei veiklai. Prasidedant mėnulio jaunačiai ypač svarbu pasitelkti kantrybę, atidumą ir humoro jausmą. Regis, gebėsite sutvarkyti aktualų finansinį, turtinį reikalą bei nestokosite dvasinio komforto. Galbūt įsigysite kokybišką daiktą. Regis, jis jūsų nenuvils ir tinkamai pasitarnaus pagal paskirtį. Savaitgalį mintys suksis apie ateities planus, keliones, studijų rezultatus ir pan.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžia turėtų būti nebloga, jei pernelyg nesigilinsite į globalias problemas ir laiku užbaigsite skubius darbus. Labai svarbūs bus patikimi partneriai, darnūs santykiai, nes jų pobūdis fiksuosis ilgesniam laikui. Prasidėjus mėnulio jaunačiai palanku tarpininkauti, megzti naujas pažintis. Jeigu turite teisinių klausimų, pravartu konsultuotis. Susikaupkite, jei reikia laikyti egzaminą, parengti pristatymą. Artėjant savaitgaliui, turbūt atgausite skolą arba kitų dėka pavyks gauti naudos. Domins kelionės, galite jas planuoti.



SKORPIONAS. Šią savaitę pradėsite skubėdami imtis tų svarbių reikalų, vizitų, kurie jau turėjo įvykti. Regis, aktualus interesas sukels energijos ir iškalbos antplūdį. Prasidėjus jaunačiai norėsis aktyviau veikti profesijos srityje, versle. Galbūt sužinosite, kad esate priimami į darbą, arba pradedate sveikatos reabilitacijos kursą. Bendravimas su kitaip mąstančiais žmonėmis neišvargins, jei nuoširdžiai domėsitės abipusiai aktualia tema. Svarbu paisyti ir kitų žmonių interesų. Savaitgalį planuosite pertvarkas namuose, sodyboje ar kt.


ŠAULYS. Šią savaitę darbas, verslas, buitis reikalaus daug energijos. Tai, ką būtina, užbaikite iki mėnulio jaunaties, o naujoves pradėkite nuo trečiadienio. Tas metas jau stimuliuos naujiems startams ir būsite nusiteikę gana smagiai. Seksis vilioti patinkančius asmenis, bendrauti su augančia karta. Neblogai spręsis reikalai, susiję su reklama, pedagogika, kūrybine veikla. Galimas pasiūlymas dėl geresnio darbo, nuomos ar pan. Savaitgalį nepagailėsite laiko ir pastangų dėl namų interjero, įvaizdžio, augintinių gerovės.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje jūsų žodis bus įtaigus, todėl savo argumentais galėsite bet ką nuginkluoti. Tokiu būdu pavyks išlaviruoti bet kokioje situacijoje ir ją pakreipti savo naudai. Savaitės viduryje į prioritetines aktualijas pradės kilti šeimos, nuosavybės, žemės ūkio, remonto, statybų ar kiti su asmenine gerove susiję reikalai. Tai, ką suplanuosite ar pradėsite, turėtų sėkmingai klostytis. Savaitgalį galite pasidžiaugti romantika, maloniai ir turiningai praleisti laiką su šaunia kompanija. Negailėkite dėmesio ir laiko vaikams.

REKLAMA


VANDENIS. Šią savaitę pradėsite prioritetą teikdami finansiniams bei materialiniams klausimams. Atidžiai skaičiuokite, planuokite. Nuo jaunaties suksitės kaip vijurkai – ir darbų netrūks, ir informacija liesis upeliais. Tikėtinas naujų žinių poreikis. Daug reikš jūsų mobilumas, komunikaciniai gebėjimai. Savaitės pabaigoje laimės neturėtumėte ieškoti už namų sienų. Jaukūs namai, rūpestingi ir mylintys artimieji – pats tikriausias jos šaltinis. Pravartu atitrūkti nuo minčių apie darbą, politiką. Realizuokite kūrybinį įkvėpimą, jei jį pajusite.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje po ilgų pastangų išryškės rezultatai ir perspektyvos. Tačiau bus nelengva, jei esate apsikrovę nebaigtais darbais, kuriuos svarbu tuoj pat užbaigti. Kai prasidės jaunatis, svarbu būti ramioje, saugioje aplinkoje. Jeigu tarsitės dėl verslo sandorio, tiekimo, nuomos, uždarbio, norimos prekės ar paslaugos, veikiausiai pavyks sklandžiai susiderėti ir suplanuoti. Gali papilnėti piniginė. Seksis informuoti bei mokytis ir mokyti. Savaitgalį tikėtini susitikimai su giminaičiais, draugais. Atsargiai kelyje.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)