Savaitės horoskopai: vasario 20 – 26 d.

Savaitės horoskopai: vasario 20 – 26 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje stigs valios, tačiau veiks stipri nuojauta, skleisis meniniai gebėjimai. Seksis ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis. Nuo trečiadienio daugės kontaktų, pokalbių, susirašinėjimų. Jeigu norisi lengvo ir šilto bendravimo, flirto, veikiausiai liksite patenkinti. Versle ir kitur pavyks išlaikyti reikiamą tempą bei krūvį. Regis, naujai įvertinsite kai kurias sutartis bei perspektyvas. Savaitgalį turbūt vyksite apsipirkti. Galite užsiimti papildoma veikla, žadančia pajamų.


JAUTIS. Savaitės pradžioje galite imtis naujo projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, gerų patarimų sulauksite iš pažįstamo žmogaus. Mėgausitės draugystės ryšiais, patinkančia veikla. Nuo trečiadienio prarasite gerą tempą. Galbūt dalykinės problemos, o gal laikina vidinė disharmonija sutrukdys sklandžiai veikti ir bendrauti. Galite ieškoti tokių pramogų, kurios kitiems atrodo keistos arba pavojingos. Savaitgalis nenuvils, jei užteks valios atlikti tai, ką suplanavote. Tausokite savo ir kitų nervus, sveikatą.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžia bus kupina darbų, pareigų. Regis, kils noras stiprinti įtaką. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums. Tam reikalinga ne tik informacija, bet ir empatija. Pasistenkite suderinti savo planus su galimybėmis. Nuo savaitės vidurio sulauksite dėmesio iš pažįstamų ir gerbėjų. Regis, pasipils intriguojantys pasiūlymai. Galimi slapti susitarimai. Labiau kibs infekcijos, tad pasisaugokite. Savaitgalį venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos, tolimesnių išvykų.


VĖŽYS. Ši savaitė turėtų būti veikli, plečianti akiratį. Seksis įtaigiai kalbėti, dėstyti ar atsakinėti. Įtemptai darbuositės, jeigu turite reikalų su užsieniu, mokslu, teisiniais formalumais. Profesinėje veikloje bus vertinamas iniciatyvumas, o jei dalyvausite darbo pokalbyje, daug balų duos originalumas bei visuomeniniai ryšiai. Palanku kreiptis su prašymais dėl patarimų, konsultacijų, tarpininkavimo. Savaitgalį galbūt sudalyvausite renginyje, kuriame gali atsinaujinti ar užsimegzti vertinga draugystė, partnerystė.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje profesinės, finansinės problemos neleis jums atsipalaiduoti. Galite turėti reikalų su bankų, oficialių įstaigų veikėjais, mokesčių pareigūnais. Galbūt stengsitės gauti palankesnes sąlygas kažkokiam projektui, pirkimui, verslui ar kreditui. Nepasiduokite keistoms manipuliacijoms. Galvokite, ką žadate. Nuo trečiadienio pravartu tvarkyti teisinius, mokslinius reikalus. Regis, planuosite kelionę ar bendradarbiavimą su užsieniečiais. Norėsis keisti gyvenimo ritmą. Svarbu, kad jūsų dėmesio užtektų šeimai.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje tikėtini teisiniai ar finansiniai reikalai. Gali iškilti pasirinkimo dilema. Regis, iš dalies pavyks susitarti dėl aktualių dalykų ne tik su partneriais, bet ir su oponentais, konkurentais. Galbūt netikėtai sulauksite rėmėjų paramos. Savaitės antroje pusėje veikiausiai bus konkrečiai kalbama apie naują užsakymą, sutarties sudarymą, finansavimą, įsidarbinimą ar pan. Galite susižavėti nauja idėja, kelionės pasiūlymu. Savaitgalis atpalaiduos, jei ištrūksite iš įprastos aplinkos, praplėsite akiratį.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžia žada nemažai pokalbių dalykinėmis temomis. Palanku išbandyti šį tą naujo, jeigu jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Galite įdomiai pakoreguoti savo stilių ar aplinką. Jums seksis pasinaudoti įtaka bei patrauklumu. Nuo savaitės vidurio lengvai megsite naujas pažintis, derėsitės. Galbūt su kitų pagalba jums pavyks gauti naudos, atsiimti skolą, pasiskolinti ar pan. Savaitgalį pasistenkite nešvaistyti pinigų neplanuotoms pagundoms.



SKORPIONAS. Ši savaitė atneš produktyvių susitarimų, aptarimų ir netgi viliojamų pasiūlymų. Seksis scenoje, šou versle. Tikėtinas ypatingas meninis įkvėpimas. Kita vertus, staiga galite nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu arba leistis į rizikingą avantiūrą. Atsargiai su elektra, technika. Nuo savaitės vidurio pravartu ieškoti naujų dalykinių, projektinių, verslo galimybių. Daugiau dėmesio skirkite įvaizdžiui, higienai, sveikatai, augintiniams. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti. Venkite konfliktų.


ŠAULYS. Šią savaitę mintys suksis apie šeimą, vaikus, artimųjų poreikius ir problemas. Jeigu vadovausitės pozityviomis emocijomis ir geranorišku požiūriu, tai ir jums, ir šalia esantiems bus tik geriau. Savaitės vidurys palankus ir darbui, ir draugiškiems susitikimams, renginiams, romantikai. Nedelsdami imkitės darbų, kuriems reikia kūrybingumo, išradingumo. Kita vertus, sveikata bus trapi. Tausokite ją. Savaitgalį dėmesio pareikalaus namų ūkis, augintiniai. Atsargiai su elektros įranga.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžia žada daug reikalų, pokalbių. Turėtų neblogai sektis derybos, sutarčių sudarymas bei su žiniasklaida, leidyba, švietimu, reklama, prekyba, transportu susiję reikalai. Labiau saugokite vaikus, domėkitės jų poreikiais. Regis, savaitės viduryje stengsitės kuo daugiau nuveikti savo namų jaukumo bei šeimos labui, parodyti artimiesiems nuoširdų dėmesį, nesavanaudišką rūpestį. Artėjant savaitgaliui, galimi pasiūlymai verslo, sporto, kūrybinių projektų srityje. Regis, nenuobodžiausite.


VANDENIS. Šią savaitę gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Galbūt susitarsite dėl naudingos sutarties. Svarbu susikaupti, būti nuosekliems, nes chaotiškas blaškymasis gali kai ką sugriauti. Savaitės viduryje gausite peno romantiškoms emocijoms, kūrybiniam polėkiui. Galima netolima kelionė. Regis, teks imtis reikalų, susijusių su mokslu, informacija, logistika, komercija. Savaitgalį pravartu atlikti ilgesnio poveikio higienos, grožio procedūras, apsitvarkyti.


ŽUVYS. Ši savaitė, su prasidėjusi jaunatimi, skatins bendrauti, mokytis naujų dalykų. Augs meninis įkvėpimas, grožio pojūtis. Rūpės komforto ir uždarbio klausimai. Dalykinė, ūkinė veikla, verslas duos apčiuopiamų rezultatų. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu teisingai sutvarkyti formalumus, kad vėliau nekiltų problemų. Galbūt rūpinsitės, kuo nustebinti dominantį asmenį, todėl ką nors pirksite, dovanosite. Savaitgalį galite vykti į trumpą kelionę, ekskursiją ar parodą, susitikti su giminaičiais.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)