Savaitės horoskopai: liepos 25 – 31 d.

Savaitės horoskopai: liepos 25 – 31 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje stenkitės būti objektyvūs ir racionalūs. Noras geriau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems nepigiai kainuos. Yra pavojus, kad tie, dėl kurių stengiatės, pradės piktnaudžiauti. Vairuokite atsargiai. Saugokitės sukčių. Savaitės antroje pusėje prasidėjusi mėnulio jaunaties fazė gali stimuliuoti naujus polėkius. Visgi avantiūros į gera nenuves. Gresia nuostoliai per neatsakingus žmones, vaikų užgaidas. Labiau prižiūrėkite savo atžalas ir nepelnytai jų nelepinkite. Jų teisės turi sietis su pareigomis.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje finansų, komercijos srityse pravartu viskuo abejoti ir tikrinti, nes galite turėti reikalų su žmonėmis, kurie neverti pasitikėjimo. Saugokitės avarijų, gaisro. Stenkitės taktiškai bendrauti. Nuo ketvirtadienio prasidėjus jaunačiai, dėmesį stipriai prikaustys šeimos, giminės problemos. Kils nenumatytų rūpesčių, jeigu ėmėtės remonto, pervežimų. Jūsų emocijos kunkuliuos lyg sprogstamasis mišinys. Venkite elgtis neįprastai, rizikuoti. Savaitgalį būkite pakantesni senyvo amžiaus artimiesiems.

REKLAMA


DVYNIAI. Ši savaitė rami neatrodys net jei tingiai atostogaujate. Aktualūs bus finansiniai ir turtiniai klausimai. Būsite nusiteikę išleisti pinigų suplanuotiems pirkiniams, įvaizdžio formavimui, kosmetinėms procedūroms. Regis, už kažką permokėsite. Pasisaugokite sukčių. Atsargiai kelyje. Tam tikri jūsų poelgiai, pasisakymai ar pasipelnymai gali sukelti negatyvių reakcijų. Pravartu nutylėti tai, kas kitus gali žeisti, atrodyti kaip šmeižtas arba empatijos stoka. Jeigu kur nors išvykstate savaitgaliui, būkite labai atidūs kelyje.


VĖŽYS. Šią savaitę prisiklausysite ir komplimentų, ir kritikos. Jums derėtų mažiau reikštis socialiniuose tinkluose ir nepersidirbti, nes tai gali atsiliepti sveikatai, reputacijai. Neįsivelkite į intrigas, nelegalią veiklą. Venkite abejotinų pagundų, skubotų sprendimų turto, verslo, pinigų reikaluose. Jeigu ryšitės prisidėti prie naujo projekto, pasirūpinkite finansinėmis garantijomis. Nusipiginę, tik pralaimėsite. Pravartu kaupti, o ne švaistyti. Kas kita, jei norite sulieknėti – tada reiktų daugiau judesio, mažiau kalorijų.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Kažkas jus gali nemaloniai nuvilti ar net labai išgąsdinti. Yra pavojus techninių problemų, avarinių situacijų, nuostolių. Saugokitės ugnies, karščio. Nepasiduokite pagundai leistis į abejotinas aferas. Nuo ketvirtadienio prasidedanti jaunatis tam tikra prasme gali žymėti naują pradžią ar startą. Kita vertus, aklas, skubotas rizikavimas nieko gero nežada. Verčiau venkite ekscentriškumo, avantiūrų, saugokite savo ir kitų nervus.


MERGELĖ. Savaitės pradžia gali įnešti sumaišties, nerimo dėl artimo žmogaus ar galimų pasirinkimų. Galbūt jums atrodys, kad užsiimate ne tuo, kuo turėtumėte. Arba kad kažkas krypsta ne taip, kaip planavote. Pravartu bendrauti neužgožiant kitų ir girdint, ką jie sako. Venkite rizikos, niekuo aklai nepasitikėkite. Ypač apdairiai vertinkite beveik nepažįstamų asmenų pasiūlymus. Nežiopsokite kelyje – avaringas metas. Artėjant savaitgaliui, staiga gali susijaukti, pasikeisti planai. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba savo sveikata.


SVARSTYKLĖS. Šią savaitę jums teks tvarkyti gausybę reikalų. Geriau seksis, jei nesate supainioję profesinių ir asmeninių interesų, jausmų ir darbo. Kūrybos sferoje galima nuveikti ypač daug. Visgi jus nervins nekonkretumas, priklausomybė nuo kitų, būtinybė dalintis, derintis, aiškintis. Nepatikimos gali pasirodyti kai kurios naujos pažintys, susijusios su finansiniais reikalais. Būkite racionalūs, konkretūs, aklai nerizikuokite. Svarbu įvertinti norimų naujovių kainą ir savo galimybes. Savaitgalį itin saugokite vaikus bei sveikatą.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje tikėtinas kontaktas su žmogumi, negebančiu suprasti jūsų požiūrio. Netgi tais, kurie jus maloniai palaiko, negalite aklai pasitikėti. Jų dorumas abejotinas. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jei bendravimo negalite išvengti. Peržvelkite projektus, įvertinkite besibaigiančius darbus. Saugokitės traumų, ugnies. Kažkas gali jus kurstyti ryžtis neįprastai rizikai, įsitraukti į avantiūrą ir tam vadovauti. Už tai atsakomybę prisiimti būtų sudėtinga ir labai pavojinga. Įvertinkite galimas pasekmes.


ŠAULYS. Savaitės pradžia privers rimčiau pamąstyti apie asmeninių santykių ateitį. Silpni ryšiai gali patirti krizę. Nevilkinkite laiko, jei reikia grąžinti skolas, mokėti mokesčius. Galbūt išleidote nemažai pinigų tam tikram planui, o dabar kyla kliūčių jį įgyvendinti. Dalinis nuostolis išties galimas. Jeigu esate užsienyje ar šiaip toli nuo namų, veikiausiai patirsite šiokių tokių išbandymų. Pasitelkite kantrybę ir optimizmą, būkite tolerantiški. Pozityvumas ypač svarbus prasidedant jaunačiai. Savaitės pabaiga nesaugi kelyje.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje tikėtina aktyvi kūrybinė veikla, tarpininkavimas, finansiniai sandoriai. Kita vertus, jausis tam tikra priešprieša, pavydas. Galbūt keistus reikalavimus kels partneris, neabejingas asmuo. Visgi romantiški impulsai, meilės troškulys dar labiau sustiprės. Galite pasielgti neatsakingai savo šeimos, vaikų atžvilgiu. Savaitės antra pusė žada rūpesčių. Regis, suvoksite, kad naujovių įgyvendinimas atima įprastą laisvalaikį ir negarantuoja finansinio atpildo. Tačiau jei veiksite savanaudiškai, tai niekam nepatiks.

REKLAMA


VANDENIS. Savaitės pradžioje pasistenkite tinkamai atlikti profesines pareigas, neišsisukinėkite nuo kilusių techninių problemų sprendimo. Nepaisant tam tikros kritikos ir trukdymų, privalu užbaigti kai kuriuos darbus, nepaliekant spragų. Atsainumas gali daug kainuoti, išprovokuoti avarijas. Saugokitės ugnies, elektros iškrovos. Prasidėjus jaunačiai, jums gali kilti keistų pagundų. Visgi spontaniškos avantiūros būtų pernelyg rizikingos. Lengvai galite nuvilti jums svarbų asmenį arba patys nusivilti. Branginkite tai, ką turite.


ŽUVYS. Šią savaitę tikėtinas didelis kūrybinis aktyvumas, tačiau kai ką išreikšti gali trukdyti vertybinės nuostatos, aplinkinių požiūris. Regis, noriai dalyvausite socialinėse akcijose, padėsite vaikams ir pan. Venkite skleisti melagienas, gandus, vartoti svaigalus. Atsargiai vandenyje ir kelyje. Iki ketvirtadienio jaunaties svarbu užbaigti senus darbus, terminuotus įsipareigojimus. Galimos netikėtos problemos, susijusios su logistika, elektra, transportu, ryšiais. Savaitgalį venkite įtampos, tausokite sveikatą, saugokitės erkių.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)