Savaitės horoskopai: liepos 18 – 24 d.

Savaitės horoskopai: liepos 18 – 24 d.


AVINAS.Savaitės pradžioje po ilgų pastangų gali ryškėti rezultatai arba perspektyvos. Visa tai trapu, todėl nesielkite atsainiai. Galite patirti griežtą reakciją į padarytas klaidas, delsimą kažką atlikti ar kt. Savaitės antroje pusėje įdomių idėjų gali kilti, jeigu sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių. Galite įsigyti techninę arba sportinę prekę. Savaitgalis bus kupinas kontaktų, veiksmo. Noriai bendrausite su šeimos nariais ar giminaičiais. Galimi naudingi patarimai, kurių, deja, jūs nelabai paisysite. Vertėtų elgtis šiek tiek brandžiau.


JAUTIS.Šios savaitės pradžioje galite sulaukti žinių iš nepažįstamų žmonių ar valdininkų. Jums turėtų pavykti pasirašyti norimas sutartis, užmegzti ryšius. Jei esate kelionėje, itin saugokitės incidentų, avarijų. Saugokite sveikatą. Tiktų užsiimti menine kūryba, socialine pagalba. Savaitės antroje pusėje būsite nusiteikę tvarkyti buitinius bei žemės reikalus, meistrauti, prekiauti arba sportuoti. Visgi ir traumų grėsmė bus nemaža. Venkite vertybinių ginčų, saugokitės agresijos, ugnies. Savaitgalis lepins žemiškais malonumais.

REKLAMA


DVYNIAI. Ši savaitė bus ne itin maloni dėl verslo ar finansinių nesklandumų, skolų ar draudimo. Tikėtinas tam tikras psichologinis spaudimas. Visgi jūs puikiai suprasite, ką turite daryti, kad situacija pasitaisytų. Sumaniai žadinsite draugiškumo bei solidarumo jausmus. Visgi būkite apdairūs, neatskleiskite visų savo planų – veikdami konfidencialiai daugiau laimėsite arba mažiau prarasite. Regis, jūsų laukia pažinimo, bendravimo ir kūrybos savaitgalis. Galbūt vyksite į ekskursiją ar suorganizuosite pikniką.


VĖŽYS. Šią savaitę neblogai seksis tiems, kurie turi įdomių idėjų, yra kūrybingi arba plečia akiratį keliaudami, megzdami ryšius su užsieniečiais ir pan. Visgi ramybę drums oponentai ir pavyduoliai. Siekiantiems karjeros, teks susidurti su nelengva konkurencija. Laimei, antroji savaitės pusė žada draugiškesnių susitikimų, įdomių renginių. Galite sulaukti netikėto pasiūlymo, įvertinimo, susitarti dėl abipusiai naudingų dalykų. Savaitgalį atsipalaiduokite, patinginiaukite ir neverskite savęs daryti to, ko nesinori.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje gali suaktyvėti kontaktai su užsieniečiais, įtakingais veikėjais ir pan. Jie bus nelengvi, varginami, tačiau ateityje gali duoti nemažai naudos. Galbūt teks vykti į komandiruotę, keisti darbo sferą, dalyvauti profesiniame konkurse, kalbėti viešai ar kt. Venkite kiršinančio politikavimo. Jei leidžiatės į kelionę, galbūt nerimausite dėl galimų trikdžių, susijusių su sveikata. Saugokitės ugnies, traumų. Savaitgalį patirsite malonumo ir naudos iš bendravimo su draugais, pažįstamais.


MERGELĖ.Savaitės pradžioje kai kurie susitikimai bus kupini įtampos, nes teks priimti atsakingus sprendimus. Regis, neišvengsite tam tikrų finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo sutartį, rašyti testamentą, arba tiesiog tuo domėtis, aiškintis. Trumpalaikio malonumo turbūt suteiks masinis renginys. Labiau saugokite vaikus. Savaitei įsibėgėjant mintys vis labiau suksis apie suplanuotą kelionę, išvykstantį artimąjį, varžybas ar pan. Netrukus su draugais ar komanda galite leistis į dominantį renginį, susitikimą arba žygį.


SVARSTYKLĖS. Šią savaitę daugiau dėmesio teks skirti sutuoktiniui, artimiesiems. Regis, jiems prireiks jūsų pagalbos. Neleiskite, kad sąmonę užvaldytų įtarimai, pavydas. Tai prasti palydovai, jei jums rūpi išsaugoti reputaciją bei gerus santykius. Neuždelskite su mokesčiais, skolų grąžinimu. Regis, pasijusite nelabai maloniai, jeigu teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų, neapmokėtų sąskaitų arba neplanuotų išlaidų. Saugokitės nuostolio, ugnies. Savaitgalį turėtų nenuvilti suplanuota kelionė, pramoga ar renginys.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje galite susidomėti neįprasta veikla, nauja kūrybinės saviraiškos galimybe. Jei taisote sveikatą, koreguojate išvaizdą, tikėtini neblogi rezultatai. Jeigu reikia vykti į komandiruotę ar pažintinę kelionę, tikėtini transporto trikdžiai. Studijų, tarptautiniai reikalai, įstatymų vingrybės, migracija, pervežimai taip pat kels rūpesčių. Stenkitės neaštrinti santykių su priešiškai nusiteikusiais asmenimis. Saugokitės traumų, ugnies, agresijos. Savaitgalį turbūt gausiai išlaidausite, tačiau dėl to nesigailėsite.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje nekasdieniškas interesas turbūt sukels energijos antplūdį ir ūpą išlaidauti. Tai gali būti susiję su atsinaujinusiu pomėgiu, seksualiniu ar kūrybiniu aktyvumu, jūsų vaikų siekiais ar kt. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Galbūt gausite informacijos, susijusios su įsidarbinimu, sveikatos tyrimais. Tinkamai elkitės su technika, ugnimi. Savaitgalį kils ūpas sportuoti, rungtyniauti su kitais, dalyvauti įvairiose atrakcijose.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžia gana prieštaringa. Nuolat jusite konkurencinę įtampą arba patirsite priešgyniavimą, o savo kategoriška pozicija dar labiau aštrinsite nesusikalbėjimą. Tuo pačiu trokšite komforto, patogumų. Galbūt kažką rimtai pertvarkysite, keisite. Tai gali kainuoti daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Savaitės antra pusė skatins rizikuoti, sportuoti, vilioti. Aktyvūs bus ir jūsų vaikai. Saugokite juos nuo pavojų. Savaitgalį gali kilti ūpas puoselėti namus ar sodybą, gerinti sąlygas, įsigyti augintinį ar pan.


VANDENIS. Savaitės pradžia gali sukelti nerimo dėl reikalų, susijusių su studijomis, žiniasklaida, kelione. Svarbu aklai nepriimti informacijos, ypač jei ja dalijatės su kitais, skleidžiate plačiau. Verčiau nepasitikėkite ir atsitiktiniais pažįstamais. Saugokitės gaisro, susižeidimų, techninių avarijų, neignoruokite sveikatos problemų. Regis, noriai darbuositės savo ūkyje bei talkinsite artimiesiems. Savaitgalis žada nuotykius, pramogas. Seksis susipažinti su dominančiu žmogumi, flirtuoti, daryti įspūdį kalba ir manieromis.


ŽUVYS. Šią savaitę trokšite atsipalaidavimo, dvasinio ir materialinio komforto, meninio įkvėpimo, meilės. Jeigu turite gerų kūrybinių sumanymų, nedvejodami imkitės iniciatyvos. Atsiribokite nuo negatyvių įtakų. Regis, jums labai norėsis šį bei tą nusipirkti, atsinaujinti. Pirkiniai turėtų džiuginti. Kita vertus, jūs nebūtinai įtiksite vaikų ar draugų skoniui, jeigu pirksite jiems. Geras metas įvairiems vizitams, pokalbiams. Tikėtina įdomi išvyka, žygis, viešnagė arba išsiilgtas svečias. Savaitgalį skirkite šeimai.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)