Savaitės horoskopai: gegužės 9 – 15 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 9 – 15 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje teks atsakingiau vykdyti tėviškas arba pedagogines pareigas. Jei patys to nesuvokiate, gausite pastabų iš aplinkinių. Galbūt vyks jūsų galimybių tikrinimas darbe. Pasinaudokite savo stiprybėmis, kompetencija. Pasisaugokite traumų. Antroje savaitės pusėje jausitės kiek priklausomi nuo kitų žmonių užgaidų bei valios. Galvokite, ką žadate, nes neišpildyti pažadų nebus galimybės arba per daug kainuos. Savaitgalį prioritetą teikite santykiams. Nenusiminkite dėl kritikos. Tai atskleis, ką darote ne taip.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje iš artimų žmonių galite sulaukti priekaištų, kad jums per mažai rūpi jų emocinės, psichologinės problemos. Regis, kažkam išties reikia neatidėliotinos pagalbos. Galite pasireikšti kūrybiniuose projektuose, konkursuose. Nuo ketvirtadienio daugiau laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Galbūt teks pasirūpinti ir sava arba artimo žmogaus sveikata. Savaitgalį jūsų laukia įvairūs darbai. Galbūt talkinsite giminaičiui ar draugui. Visgi po to galite nusiminti dėl neparodyto dėkingumo ar pan.

REKLAMA


DVYNIAI. Šią savaitę jus labiau domins tai, kas būtų naudinga ir praktiška šeimai gerinant gyvenimo sąlygas ir pan. Regis, būsite raginami kažką pirkti, investuoti. Pravartu kartu su artimaisiais aptarti šeimai svarbius planus, bendrą biudžetą, susitvarkyti namus, peržiūrėti garderobą. Nekonfliktuokite dėl smulkmenų. Saugokitės ugnies, traumų. Antroje savaitės pusėje smagumo gali suteikti tarnybinis arba internetinis flirtas. Savaitgalį turbūt įsigysite norimų prekių, užsisakysite paslaugų. Rūpesčių gali kilti dėl augintinių arba kelionės.


VĖŽYS. Šią savaitę būsite nusiteikę siekti materialinio ir kitokio stabilumo, tvarkyti dokumentus, informacijos srautus. Jausitės pakankamai racionalūs ir kompetentingi. Visgi nelabai aiškiu klausimu pravartu pasitarti su specialistais. Jeigu mėginsite įsidarbinti, jums gali pasisekti, nors darbo interviu bus nemalonus. Savaitės pabaigoje mintys labiausiai suksis apie buitį, šeimą. Turbūt pavyks šį tą nuveikti namuose, ūkyje. Regis, kiek pasiklysite tarp pareigų ir pagundų. Gali būti, kad sulauksite pavydo scenos.

REKLAMA


LIŪTAS. Šią savaitę gali spręstis pinigų, nuosavybės klausimas, teks labiau rūpintis nekilnojamojo turto, žemės reikalais. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais, užsieniečiais. Taps akivaizdu, kad reikia labiau sukonkretinti užduotis, sąlygas, tarpusavio įsipareigojimus. Nuo ketvirtadienio būsite nusiteikę aktyviai mokytis, plėsti akiratį, demonstruoti žinias. Tikėtinas lauktas renginys, interviu. Galite susitarti dėl talkos ar informacijos. Savaitgalį tam tikra prasme galite pasijusti pralaimėję arba neįvertinti.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje nerimausite dėl sveikatos, finansų ir kitų gyvenimo iššūkių. Stenkitės išsaugoti emocinę pusiausvyrą. Nesiremkite nepatikrintais faktais, paskalomis. Saugokitės traumų, avarijų, gaisro. Jeigu ketinate investuoti, užsiimti verslu, atsakingai pasiskaičiuokite, kas jums būtų naudingiau. Galbūt užsisakysite reikalingą prekę ar paslaugą. Savaitės viduryje širdį jums gali kiek užgauti keisti priekaištai, nedoros manipuliacijos. Savaitgalį galimos netikėtos išlaidos. Atsargiai kelyje.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje jūsų gali būti prašoma rimtai įsipareigoti, prisijungti prie tam tikros grupės ar veiklos. Derėtų labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, o svarbiausia – sveikatą ir piniginę. Neužsiimkite intrigomis. Geriausias jūsų ginklas prieš konkurentus – kompetencija ir diplomatija. Pernelyg neimkite į širdį išgirstos kritikos. Savaitgalį pasireikš nuotaikų kaita, viršų dažnai ims emocijos. Regis, neatsispirsite pagundai išlaidauti. Mažiau galvokite apie darbą, politiką. Labiau rūpinkitės vaikais.



SKORPIONAS. Savaitės pradžia bus emociškai nelengva, tačiau produktyvi dalykiškiems žmonėms, galvojantiems apie karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Aktyviai rodysite iniciatyvą, su užsidegimu imsitės visuomeninių reikalų. Turėsite galimybę suburti bendraminčius bendrai veiklai, idėjų palaikymui bei sklaidai. Antroje savaitės pusėje pasijusite kiek išsikvėpę, pasiilgę ramios asmeninės erdvės. Galbūt suvoksite, ko jums nereikia, bet yra primetama. Nesivelkite į intrigas, konfliktus. Saugokite sveikatą.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje teks pasiryžti dalykiniams pokalbiams, vizitams pas valdininkus arba studijų atsiskaitymams. Bet kuriuo atveju, privalėsite įtemptai pasimokyti ir padirbėti. Regis, aplinkinių dėmesio, šurmulio bei kalbų bus daugiau, nei galite išlaikyti, netrikdydami savo darbo proceso. Saugokitės traumų, ugnies. Savaitės antroje pusėje paaiškės, kaip svarbu derinti planus, veiksmus su kolektyvu ar komanda, kartu priimti sprendimus. Galimas draugystės išbandymas, kurį išlaikyti bus nelengva.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžia bus gana įtempta. Regis, turėsite nenumatytų išlaidų ar reikalų su kreditoriais, antstoliais, draudimo specialistais ar pan. Pravartu peržiūrėti dokumentus ir įvesti reikiamą tvarką tiek juose, tiek darbo aplinkoje. Galite prisiimti nelengvus įsipareigojimus ir atsakomybę. Neabejotinai turėsite ką veikti ir tuo atveju, jeigu ruošiatės egzaminui, pristatymui. Netgi savaitgalį be darbo jums sėdėti neteks. Tai erzins, jeigu norisi tiesiog pabendrauti socialiniuose tinkluose arba realiai susitikti su draugais.


VANDENIS. Savaitės pradžioje nieko gero nesitikėkite, jei vengiate įsipareigojimų ir negerbiate tų, kurie jų nevengia, stengiasi. Kritikuoti, priekaištauti visi sugeba. Verčiau nekenkite savo reputacijai. Jeigu jums teks kai ką nuspręsti srityje, susijusioje su paskolomis, nekilnojamuoju turtu, draudimu, nuoma ar investicijomis, įvertinkite galimas rizikas. Nuo ketvirtadienio mintys dažniau suksis apie ateities planus. Tikėtini pokalbiai su įtakingais veikėjais ar užsieniečiais, darbo interviu ar kt. Gali tekti dalyvauti svarbiame renginyje.


ŽUVYS. Šią savaitę labai išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Gali atsinaujinti seni ryšiai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai. Aktyviai bendrausite, tačiau atsiras oponuojančių pašnekovų. Teks gintis, įrodinėti, kad esate teisūs. Galbūt ieškosite sąjungininkų, rėmėjų, arba nuspęsite bylinėtis. Saugokitės traumų, ugnies. Nuo ketvirtadienio atsakingai atlikite būtinas verslo, finansines operacijas, pasidomėkite mokesčių, verslo naujovėmis. Tai gali padėti suvaldyti situaciją, išvengti apgaulių.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)