Savaitės horoskopai: vasario 7 – 13 d.

Savaitės horoskopai: vasario 7 – 13 d.


AVINAS. Šią savaitę būsite nusiteikę dirbti ir užsidirbti. Negatyviai reaguosite į asmenis, nenorinčius ar negalinčius įvertinti jūsų pastangų. Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, gali tekti pakrapštyti piniginę. Savaitės viduryje nusimato informatyvūs kontaktai, interviu. Aplinkinius galite stebinti savo žiniomis, taikliais apibendrinimais. Vikriai suksitės, jeigu jūsų veikla yra susijusi su mokslu, transportu, leidyba, prekyba. Atsargiai kelyje. Savaitgalį užuovėją teiks namai, artimieji. Regis, sieksite komforto.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje būsite susirūpinę darbais, studijomis. Galėsite pasipuikuoti savo darbštumo ar išradingumo vaisiais. Visgi jūsų emocinės reakcijos į patikusius ar nepatikusius dalykus bus kiek per stiprios. Tinkamai naudokite techniką, ypač naujai įsigytą. Savaitės viduryje palanku tvarkyti su nuosavybe, kreditais, buhalterija, pajamų šaltiniais susijusius reikalus. Kreipkite dėmesį ne vien į galimos naudos faktorių, o ir į etinę reikalo pusę. Savaitgalį jums turėtų sektis draugystės, meilės, kūrybos srityse.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis. Neblogai seksis tvarkyti konfidencialius reikalus. Savaitės viduryje jausitės neramiai. Emocijos trukdys atlikti praktinius darbus ir blaškys dėmesį. Visgi vėliau sugebėsite susikaupti ir galbūt pavyks įveikti nelengvą užduotį. Kita vertus, tai gali būti pasekmių už netinkamus poelgius ar pareiškimus metas. Saugokite santaupas, reputaciją. Savaitgalis žada dėmesio, pagalbos, nuolaidų, gerų pirkinių ar pan.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje tikėtini įvairūs renginiai, susitikimai. Regis, pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Galbūt labiau įsiliesite į kolektyvą arba užmegsite virtualių pažinčių, susidomėsite neįprasta veikla. Nuo trečiadienio daug galvosite apie nuo kitų slepiamas savo problemas. Būsite kūrybingi, tačiau nelinkę bendrauti, atsiskleisti. Sustiprės įžvalga. Kita vertus, gali suaktyvėti žalingi įpročiai arba labiau pajusite jų pasekmes. Saugokite sveikatą. Savaitgalį rinkitės ramią aplinką, draugiškus pašnekovus.

REKLAMA


LIŪTAS. Šios savaitės pradžioje teks rimtai paplušėti, jeigu norite įveikti skubius darbus. Kreipkitės į institucijas, asmenis, kurie gali jums padėti. Turbūt nedelsiant bus priimti reikiami sprendimai. Kad ir kokie rūpesčiai vargintų, pasistenkite išlikti geros nuotaikos ir negadinti jos kitiems. Nuo trečiadienio aplink jus daugės draugiškai nusiteikusių žmonių. Visgi naujais pažįstamais neskubėkite aklai pasitikėti. Saugokite sveikatą. Savaitgalį atsiribokite nuo to, kas jus vargina, nes jūsų kūnui ir sielai reikia atsigauti.


MERGELĖ. Šią savaitę aktualūs bus mokslo, kultūros, sporto, tarptautiniai reikalai. Jaudulį kels naujovės, netikėtumai, vykstantys aplink jus bei žymiai toliau. Regis, su tam tikru vidiniu nesaugumo jausmu visgi pasiryšite neįprastai rizikai. Neliksite nepastebėti gerbėjų, sulauksite reakcijų. Neignoruokite ir mylimo žmogaus, vaikų poreikių bei prašymų. Kantriai darbuokitės bei įrodinėkite savo projektų, darbų vertę, tikslus, perspektyvas. Jeigu gerai jausitės, savaitgalį susitikite su draugais, važiuokite į renginius, sportuokite.


SVARSTYKLĖS. Šią savaitę teks galvoti apie rimtus reikalus, mokesčius, reformas bei ką daryti su investicijomis, skolomis, dideliais artimųjų poreikiais. Regis, pavyks susitarti dėl pageidaujamo sandorio, tačiau dėl to teks rizikuoti, įsipareigoti, ką nors pažadėti. Pravartu remtis patikima informacija, ruošti ataskaitas, publikacijas, rašto darbus. Galite padaryti įspūdį kolegoms, gerbėjams. Vis dėlto patyrę specialistai jums bus ypač reiklūs ir negailės kritikos. Problemų gali sukelti įstatymų nežinojimas, rizika kelyje ar kt.



SKORPIONAS. Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, jautėsi interesų konfliktas, šiuo metu turėtų pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą. Visgi yra reikalingi nestandartiniai manevrai, drąsūs sprendimai, kad tikslas būtų pasiektas. Regis, pavyks įtikinti veiklos partnerius, kolegas dėl reikalingų veiksmų ar sprendimų. Deja, stigs senų pažiūrų asmenų palaikymo. Savaitės antroje pusėje daug energijos pareikalaus verslo, finansų reikalai, tačiau plušėsite ne be reikalo. Savaitgalį tiktų pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos.


ŠAULYS. Šios savaitės pradžioje jums labai parūps įvaizdis, tvarka, sveikata ir higiena. Tai gali pasireikšti visose srityse – namų, ūkio, darbo, stiliaus, augintinių. Tačiau profesinė situacija, didelis skubių darbų krūvis neleis pernelyg plačiai užsimoti. Darbe galite sužibėti išradingumu. Nuo trečiadienio jus ypač džiugins ir liūdins kitų žmonių dėmesys, partnerystė, bendradarbiavimas. Jeigu kam nors tarpininkaujate, svarbu bus pasiekti gerą rezultatą. Tokiu atveju ir atlygis nenuvils. Savaitgalį kils pagunda išlaidauti.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje negailėsite laiko saviraiškai. Galite pasižymėti veikloje, susijusioje su kūrybiniais, sportiniais ar ugdymo projektais. Regis, norėsis smagios pramogos, šaunios draugijos ir to ieškosite. Galite patirti naujų pojūčių arba originaliai atsinaujinti. Nuo trečiadienio dalykiniai reikalai, karjeros perspektyvos pajudės norima linkme. Tačiau tai nereiškia, kad bus lengva ir paprasta. Gali tekti reaguoti į iššūkius. Pasistenkite daryti tai, ką privalote. Laikykitės darbo etikos. Rūpinkitės sveikata.


VANDENIS. Savaitės pradžioje gali kilti impulsų, kuriais nustebinsite kitus arba patys save. Elgsitės gana maištingai, spontaniškai. Galbūt kils pagunda nutraukti pradėtą veiklą ar kt. Arba staiga išleisite nemažai pinigų tam, kad jūsų aplinka ar technika taptų modernesnė. Savaitės viduryje būsite nusiteikę aiškintis meilės santykius, ginti vaikų interesus, užsiimti kūryba, populiarinti save ir savo veiklą. Svarbi draugystė gali patirti išbandymą. Saugokite vaikus. Savaitgalį domėsitės sveikata, dietomis, madingais daiktais, gyvūnais.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje su gera komanda galite nemažai nuveikti ir daug ką aptarti. Dėl netikėtos informacijos kai kurie planai, reikalai gali pakrypti į neplanuotą pusę. Nors dėl to sutriksite, netrukus suprasite, kad taip ir turėjo nutikti. Savaitės viduryje jūsų mintis gali prikaustyti labai asmeniški rūpesčiai, artimųjų reikalai. Jeigu tik galite, turbūt investuosite į šeimos gerovę. Saugokite sveikatą, turtą, atsargiai vairuokite. Savaitgalį atsidėkite malonumo teikiantiems darbams, kūrybai, bendraukite su mielais žmonėmis.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)