Savaitės horoskopai: sausio 31 – vasario 6 d.

Savaitės horoskopai: sausio 31 – vasario 6 d.


AVINAS. Šią savaitę svarbu pradėti pozityviai nusiteikus, draugiškai bendraujant. Nuo antradienio jaunaties ilgesnį laiką sėkmė jus lydės, jeigu būsite solidarūs ir veiksite išvien su kolektyvu. Regis, jums seksis kitus mokyti, organizuoti užsiėmimus, renginius. Mažiau galvokite apie dalykus, kurie nebeturi prasmės arba yra nerealūs. O tam, kas būtų prasminga, verta ieškoti atviresnių kelių. Savaitės pabaigoje turbūt kursite planus, susijusius su meilės ryšiais, uždarbiu. Venkite lengvabūdiškai elgtis, be saiko išlaidauti.


JAUTIS. Šios savaitės pradžia bus gana įtempta. Regis, teks skubiai sutvarkyti dokumentus arba kokius nors oficialius reikalus, bendrauti su viršininkais, pareigūnais ir patirti jų spaudimą. Pajusite palengvėjimą, jeigu pavyks atlikti nelengvą darbą, pasiekti susitarimą. Tai ypač svarbu antradienį, kai prasidės jaunatis, formuojanti foną ilgesniam laikui. Iki savaitgalio nusiteikite bendravimui su įvairiais žmonėmis, susitikimams, deryboms. Turbūt pasijusite populiaresni. Savaitgalį norėsis ramiai tinginiauti. Saugokitės infekcijų.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžios reikalai ir vizitai reikalaus susikaupimo bei kompetencijos. Tardamiesi dėl projektų žvelkite į perspektyvą ir galimas pasekmes. Pradėti naują projektą jums gali padėti palankiai nusiteikęs įtakingas asmuo, specialistas arba sutelkta komanda. Savaitės viduryje galimi vieši pasirodymai. Galbūt sudalyvausite svarbiame renginyje, prezentacijoje. Pašnekovams, žiūrovams atrodysite kupini žinių ir planų. Savaitgalį neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų dėmesio. Ko gero, teks paišlaidauti.


VĖŽYS.Savaitės pradžioje pasistenkite neprarasti, nesugadinti svarbių dokumentų, neištrinti paruoštų ataskaitų ar naujo projekto. Svarbu tinkamai įforminti sudaromas sutartis, nes jų laikytis teks ilgai ir atsakingai. Jūsų noras savaip kažką keisti ir traktuoti gali stebinti kitus. Visgi jums kilusios naujos idėjos turi perspektyvą, o jūsų argumentai gana rimti. Nuo ketvirtadienio itin domėsitės užsienio įvykiais, kelionėmis, mokslo pažanga. Tiktų nueiti į prasmingą renginį. Savaitgalį galite gauti viešo dėmesio, bet tuo nesidžiaugsite.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje jums bus svarbu daryti gerą įspūdį kitiems žmonėms. Pasistenkite išlikti santūrūs ir tvirti, kai oponentai atvirai kaišios pagalius į jūsų ratus. Nuo antradienio prasidėjus jaunačiai pravartu planuoti reformas, ateities tikslus, būsimus žingsnius, tarpininkavimą. Visgi įgyvendinti bus nelengva, nes jūsų siekiai kirstis su galimybėmis arba kitų asmenų interesais. Teks pasitelkti kantrybę. Savaitgalį ieškosite naujų saviraiškos galimybių. Galbūt vyksite į kokį nors renginį. Saugokite savo ir kitų sveikatą.


MERGELĖ. Šią savaitę galite tikėtis svarbių kontaktų, sutarčių, pasiūlymų įsidarbinti arba bendradarbiauti. Visgi daug kas priklauso nuo to, kokia dabar yra jūsų sveikatos būklė. Galite gauti žinią, susijusią su sveikatos patikrinimu. Žmonėms, su kuriais bendraujate, nekelkite per didelių reikalavimų, nesistenkite perauklėti. Tik priėmimas jų tokių, kokie yra, tolerancija sustiprins pozityvų ryšį ir tarpusavio supratimą. Savaitgalį galbūt teks grąžinti skolą, skolintis, mokėti avansą. Pravartu šį tą iš pagrindų sutvarkyti savo ūkyje.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje neieškokite laimės per toli – įvertinkite tai, ką turite. Daug dėmesio skirkite vaikams. Nuo antradienio jaunaties planuokite, nagrinėkite naujus veiklos būdus ir metodus, teikite kūrybinius ir kitokius projektus. Regis, jums seksis kūrybinė ir pedagoginė veikla. Bus nesunku tapti populiariems, tačiau kritikos vis tiek neišvengsite. Atkreipkite dėmesį į siūlomas naujoves, darbo, paslaugų skelbimus – galite rasti aktualių dalykų. Savaitgalį patirsite įtaką ar pagundą, kuriai sunku atsispirti.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje jus vargins nervingas šurmulys, nuomonių įvairovė. Kuo daugiau į reikalą įsitrauks žmonių, tuo sunkiau bus rasti bendrą kalbą ir racionalų sprendimą. Šiuo metu turbūt teks pasirūpinti ir nekilnojamuoju turtu, buitimi, artimo žmogaus problema. Savaitės antroji pusė turėtų pažerti pagundų ir tuo pačiu patikrinti, kiek turite moralumo. Tikriausiai pajusite ūpą siekti pastebimų rezultatų srityse, kurios ypač domina. Savaitgalį pasirūpinkite sveikata, mityba, asmenine higiena, o ypač – augintiniais.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje sulauksite netikėtų žinių arba gausite laišką, į kurį atsakydami galite išspręsti kažkokią problemą. Gauta informacija padės apsispręsti prieštaringoje situacijoje. Mokėkite įvertinti tuos, kurie jus palaiko. Nuo ketvirtadienio noriai bruzdėsite virtuvėje, buityje. Palanku tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, nuomotis, išnuomoti. Savaitgalį neskubinkite įvykių meilės reikaluose. Spaudimas, nesusipratimai gali tik pakenkti. Jeigu reiškiatės scenoje, galite sulaukti publikos pripažinimo.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje tikriausiai teks tvarkyti nekilnojamojo turto, nuomos, piniginius reikalus, komercines sutartis. Pajusite didelį pinigų ir komforto poreikį. Būsite nusiteikę imtis veiksmų, kad gautumėte kreditą verslo plėtimui ar kitiems reikalams. Nuo ketvirtadienio nelaukto pasiūlymo arba intriguojamos informacijos galite tikėtis iš pažįstamo asmens. Regis, jums puikiai seksis bendrauti, derėtis. Savaitgalį galite išleisti per daug pinigų nereikalingiems daiktams. Saugokite savo nuosavybę, rūpinkitės šeima.


VANDENIS. Savaitės pradžioje peržiūrėkite jau sudarytus dokumentus – galbūt ką nors reikia pataisyti, perrašyti. Nuo antradienio jaunaties pravartu sukonkretinti kai kurias idėjas ir pradėti jas realizuoti. Nenuvertinkite savęs ir pavyks susitarti dėl abipusiai naudingo sandorio. Regis, pradėsite dažniau galvoti apie galimą naują veiklą, kitą gyvenamąją vietą ar kt. Turbūt domėsitės kompiuterine technika, elektros, ryšių įranga. Galite įsigyti vertingą daiktą. Savaitgalį būsite imlūs informacijai. Bendraukite, skaitykite, mokykitės.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje tikėtina keista būsena ir nuojautos. Organizmas bus neatsparus infekcijoms. Venkite plepėti apie savo ir kitų žmonių paslaptis. Kils nerimas dėl kai kurių gandų. Labiau pasikliaukite nuojauta, veikite intuityviai. Nevartokite svaigalų, saugokitės intrigų. Savaitės viduryje susitiksite su dominančiu žmogumi. Bendraudami galite išsiaiškinti svarbių dalykų. Tai gali jums padėti pigiau ir greičiau sutvarkyti kai kuriuos reikalus. Savaitgalį norėsis išlaidauti, lepinti save ir artimuosius. Saugokitės sukčių.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)