Savaitės horoskopai: sausio 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: sausio 24 – 30 d.


AVINAS. Šią savaitę aktyviai bendrausite ir darbuositės. Mintys suksis apie norimus ir galimus pokyčius. Rūpės mokesčiai, finansai, paveldėjimas. Galite kurti planus, susijusius su stambiais pirkiniais, įsidarbinimu Atsargiai elkitės su dokumentais. Pokalbiai su žmonėmis, kurie linkę atvirai kritikuoti bei pragmatiškai patarinėti, šiuo metu jums gali būti naudingi. Savaitės pabaigoje vis labiau trauks naujovės, kelionės. Atsargiai elkitės su technika, elektra, ugnimi, aukštumoje bei su aštriais daiktais.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje sėkmę gali atnešti darbas arba santykiai, neperžengiantys jūsų dalykinio gyvenimo rėmų. Galite tikėtis pokyčių darbe ir konkrečių rezultatų iš planuotų susitikimų. Nuo savaitės vidurio labiau parūps įstatymai, finansų politika. Sugebėsite susikoncentruoti, jeigu dirbate su svarbiais dokumentais ar turite sutvarkyti uždelstus reikalus. Savaitgalį stokosite kantrybės ir galite pratrūkti, diskutuodami su kitaminčiais. Jeigu reikia ruoštis egzaminui, atestacijai, susikaupkite ir padirbėkite.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje dirbsite iš inercijos, be didelio suinteresuotumo. Labiau jaudins su vaikais, augintiniais, sveikata, grožiu, kūryba susiję reikalai. Jautriai reaguosite į aplinkinių pastabas dėl jūsų išvaizdos ar stiliaus. Savaitės viduryje kils noras kitaip pertvarkyti savo gyvenimą, buitį, keisti įvaizdį, atsikratyti netikusių įpročių ar pan. Daug emocijų patirsite dėl konkurentų. Išklausykite kitos pusės argumentus. Galbūt padidės išlaidos, nes grąžinsite skolą arba investuosite. Venkite svaigalų, saugokitės infekcijų.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje gali pasireikšti jūsų rūpestingumas, tačiau bus tam tikrų išskaičiavimų. Galbūt stengsitės padėti kažkokiam žmogui, tikėdamiesi iš jo naudos. Regis, jums labai rūpės šeimos narių, ypač vaikų situacija. Galimas kūrybinės energijos antplūdis. Galbūt tam tikra prasme įrodysite pranašumą, sublizgėsite. Nuo ketvirtadienio pavyks gerai paplušėti darbe arba pasiieškoti darbo, naujų verslo užsakymų ar kt. Svarbu pasirūpinti ir sveikata, įvaizdžiu, augintiniais. Savaitgalį jusite nuotykių, varžybų troškulį.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžia atneš rimtų ir nerimtų kalbų poreikį, skatins pasikeisti nuomonėmis. Nieko gero nepasieksite kritikuodami kitus ir aukštindami save. Seksis kur kas geriau, jeigu neignoruosite kitų žmonių interesų bei jų teisių. Parodykite dėmesį dominančiam asmeniui. Neatsisakykite siūlymo pasikalbėti prie kavos puodelio. Artėjant savaitgaliui, aktualiausi bus meilės, kūrybos ir vaikų auklėjimo klausimai. Regis, jums seksis demonstruoti savo privalumus. Savaitgalį daug laiko skirsite augintinių ir ūkio sričiai.


MERGELĖ. Šią savaitę galite tikėtis naudos iš komercinės arba kūrybinės veiklos. Galbūt pavyks pasirašyti naudingą kontraktą. Jeigu eisite į darbo pokalbį ar interviu, jis pasirodys įdomus. Gali būti svarbu nedelsiant sutvarkyti kai kuriuos ryšių, informacijos, transporto, reklamos reikalus. Nuo ketvirtadienio geriausiai jausitės tvarkydamiesi namuose, bendraudami su šeima. Savaitgalį jums bus smagu užsiimti kūryba, lavinti vaikus, leisti su jais laisvalaikį, sportuoti. Visgi saugokite savo atžalas nuo pavojų. Atsargiai kelyje.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje jusite stiprų pinigų ir komforto poreikį. Labai stengsitės daug nuveikti dėl savo ir šeimos gerovės. Visgi tai bus nelengva, nes poreikiai šiek tiek viršys galimybes. Iki pat savaitgalio būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis. Naudos galite tikėtis per reklamą, protinę ir komercinę veiklą. Nesureikšminkite savų problemų ir pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nelengva. Savaitgalį norėsis save ir artimuosius apgaubti komfortu ir ramybe. Visgi gali kilti konfliktų. Saugokitės ugnies, traumų.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje kai kuriuos nesklandumus vaizduotėje išgyvensite giliau, nei iš tikrųjų verta. Visgi jums bus galima pavydėti sugebėjimo nenuleisti rankų tokioje situacijoje, kurioje kiti naudojasi jūsų pastangų rezultatais, o jums atitenka kritika. Regis, stengsitės kažką stabilizuoti arba daugiau užsidirbti, rasti patikimą rėmėją. Vienas sumanymas gali sulaukti palaikymo. Savaitgalis neleis nuobodžiauti. Galbūt keistą ryšį užmegsite internetu. Nebūkite patiklūs. Atsargiai kelyje ir su technika, elektra.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje tikriausiai daugiau remsitės intuicija nei racionaliu protu. Jaudins dvasiniai dalykai, moralės temos. Galite turėti reikalų su labdara, medicina. Kamuos nerimas dėl gandų ar įtarimų. Jeigu galėsite atsiriboti nuo šurmulio, pabūti vieni, pasijusite gana komfortiškai. Tik venkite svaigalų ir kvaišalų. Nuo ketvirtadienio jau būsite apsukrūs ir iškalbūs. Regis, bet kam galėsite apsukti galvą. Tam tikrą atlygį galite gauti už ankstesnį įdirbį. Savaitgalį svarbu susilaikyti ir nuo rizikų sveikatai, išvaizdai.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje profesinės, finansinės ambicijos arba susidomėjimas įtakingu asmeniu jus skatins konkrečiai veikti ir priimti atsakingą pasiūlymą. Su palankių jums žmonių pagalba galite mėginti kažką parduoti, išnuomoti ar nusipirkti. Tačiau gali pasitaikyti ir tokių situacijų, kuomet viena ranka duodama, o kita – atimama. Nuo ketvirtadienio seksis tvarkyti konfidencialius reikalus. Vis dėlto pravartu suvokti savo silpnybes ir atsikratyti nerealių iliuzijų. Savaitgalį pasisaugokite abejotinos rizikos.


VANDENIS. Savaitės pradžia turėtų būti gana dalykiška. Būsite priversti skubiai tvarkyti dokumentus, oficialius reikalus arba ruoštis komandiruotei. Pajusite palengvėjimą, jeigu pavyks įveikti nelengvą iššūkį, pasiekti susitarimą. Galbūt priartėsite prie tikslo, kuris susijęs su užsieniu, mokslu ar karjera. Svarbu tai daryti etiškai ir nekenkiant kitiems. Nuo ketvirtadienio tikėtini įdomūs susitikimai. Gali atsiskleisti kai kurios paslaptys. Savaitgalį pravartu mažiau kalbėti, o daugiau klausytis. Saugokite sveikatą.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje galite turėti skubių darbų, susijusių su dokumentais, informacija, reklama, kelionėmis, egzaminais, mokymais, kursais ar pan. Galite itin domėtis asmeniu, su kuriuo labiau suartėti yra sudėtinga dėl jus skiriančio atstumo ar kitų priežasčių. Savaitės viduryje teks disciplinuotai ir kantriai dirbti, kadangi nesiseks išsisukti nuo darbų, anksčiau prisiimtų įsipareigojimų, atsakomybės. Saugokitės infekcijų, intrigų. Savaitgalį gero postūmio galite tikėtis iš draugų. Venkite rizikos kelyje.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>