Savaitės horoskopai: lapkričio 29 – gruodžio 5 d.

Savaitės horoskopai: lapkričio 29 – gruodžio 5 d.


AVINAS. Ūgtelėjęs aktyvumas jums padės visur suspėti, o kūrybingumas leis pakoreguoti situaciją savo naudai. Tačiau nemalonumų gali sukelti vaikai arba draugai. Svarbu vengti rizikos.


JAUTIS. Būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms.


DVYNIAI. Būsite linkę labiau kištis į svetimus reikalus, patarinėti, komentuoti. Nepamirškite ir savęs, susivokite, ko jums patiems reikia. Prioritetą skirsite šeimai.


VĖŽYS. Palanku parodyti iniciatyvą, jeigu žinote, ko norite. Gali kilti rūpesčių dėl kažkokių pinigų, pelno, įmokų ar nuostolių padengimo. Galbūt dėl to tarsitės su giminaičiais.


LIŪTAS. Jums stigs stabilumo, nervins netikėtumai. Neįprastas kolegos arba artimo žmogaus poelgis gali išmušti iš vėžių. Būsite linkę elgtis vartotojiškai, siekti naudos.


MERGELĖ. Rūpinkitės savo saugumu ir sveikata bei galvokite, ką kalbate. Neapsikraukite svetimomis problemomis. Tikriausiai patirsite slaptas pinkles, užkulisinius žaidimus.

REKLAMA


SVARSTYKLĖS. Nesinorės girdėti kritikos, trokšite palaikymo. Jums šiek tiek trukdys išankstinės nuostatos. Problemų gali sukelti viešai išsakytos mintys, atskleistos paslaptys.


SKORPIONAS. Neturėsite progos atsipūsti nuo darbų. Būsite aktyvūs, visuomeniški, visur kviečiami. Žodžiu, suksitės kaip vijurkai.


ŠAULYS. Tapsite labiau pastebimi ir vertinami. Sutuoktinis, partneris bus linkęs pritarti jūsų poreikiams. Nevenkite verslo naujovių, jei turite pakankamai žinių ir jau pasvėrėte savo galimybes.


OŽIARAGIS. Bus nelengva paisyti hierarchijos ir susiklosčiusios tvarkos. Jeigu esate kam nors skolingi, galite patirti spaudimą. Kita vertus, ir jums bus sunku atgauti tai, ką esate paskolinę.


VANDENIS. Būtų geriausia derinti darbą ir poilsį, nes persitempimas niekam neišeis į naudą. Būkite itin atsargūs, nes kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų pasekmių.


ŽUVYS. Veržlią veiklą gali sutrikdyti sveikatos sutrikimas arba vėluojanti informacija. Svarbu išvengti ginčų ir infekcijos židinių. Artimuosius ypač nuvilsite, jei elgsitės neatsakingai.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)