Savaitės horoskopai: lapkričio 15 – lapkričio 21 d.

Savaitės horoskopai: lapkričio 15 – lapkričio 21 d.


AVINAS. Jums norėsis lyderiauti, nurodinėti kitiems, tačiau tai ne visiems patiks. Pravartu kokybiškai pailsėti. Jei užsiimate menine ar dvasine veikla, turbūt džiaugsitės rezultatais.


JAUTIS. Įtampą gali padidinti ir artimųjų bėdos, nesantaika šeimoje. Daugiau nusiraminimo teiks patinkanti veikla ir draugai bei namai. Nedera pernelyg atvirauti, antraip įgysite naujų priešų.


DVYNIAI. Būsite nusiteikę diskutuoti ir apie globalines problemas, politiką. Būkite itin pareigingi ir diskretiški toje aplinkoje, kurioje dirbate. Saugokite savo ir kitų sveikatą.


VĖŽYS. Regis, jums pavyks pagerinti santykius su oponentais, įgyti sąjungininkų ar gerbėjų. Kita vertus, sunku bus susitaikyti su kai kuriais apribojimais ar finansinėmis problemomis.


LIŪTAS. Regis, neišvengsite stiprių emocijų dėl oponentų elgesio arba situacijos namuose. Galbūt aktyvuosis dalykai, kurie gali pakenkti šeiminei darnai, artimų žmonių privatumui.


MERGELĖ. Teks rimtai paplušėti ir fiziškai, ir protiškai. Nesivelkite į konfliktus bei venkite rizikos kelyje. Galite sulaukti daugiau supratingumo, švelnumo iš artimos aplinkos žmonių.

REKLAMA


SVARSTYKLĖS. Darbe bus nelengva suderinti dalykinį ir romantinį interesą. Tinkamai auklėkite vaikus. Venkite konfliktų.


SKORPIONAS. Tam tikra prasme rakštimi jums gali tapti praeities klaidos, giminaičių poelgiai. Seksis įkūnyti kūrybinius sumanymus. Venkite ginčų.


ŠAULYS. Venkite atvirauti apie save bei kitus, netaktiškai komentuoti, skleisti gandus. Jeigu neseniai iškraipėte informaciją, įsivėlėte į intrigas ar konfliktą, galimos pasekmės.


OŽIARAGIS. Ši savaitė turėtų būti darbinga ir produktyvi. Visgi protarpiais jausitės neužtikrintai dėl aplinkinių reakcijų, finansinio nestabilumo ar kitų priežasčių.


VANDENIS. Galbūt nekaip jausitės fizine prasme arba jausite socialinį nerimą. Verčiau nesureikšminkite kritikos. Nieko gero, jeigu dėl to elgsitės impulsyviai, nevaldysite liežuvio.


ŽUVYS. Derėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite. Gebėsite būti jautrūs, empatiški, linkę teikti labdarą, reikšti atjautą tiems žmonėms, kuriems to reikia.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)